- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Eskiden msn'de ne güzel beraber oyunlar oynayabilirdik. Acaba simdi öyle birsey kaldi mi ki daha?
Msnde ne oyunu vardı diye düşünüyorum da sanırım özel oda gibi olurdu sınırsızca oynardık diyorsun. Ben de diyorum ki verilmiş sadakanız varmış.
Aaa benim de kasetlerim vardı. Üstüne şarkı çekerdim, kalemle sarardım hey gidi..Ahahahaha napalim ya, en son kaset ile müzik dinliyordum. Sen bilmezdin eskiden buralar dutluktu..
Ben ergenlıgı atlatalı ohooo çok oldu dmkddk
Ne de olsa çıraklık dönemimiz bitti değil miKocam panik ataktan anksiyeteye koşuyor sen bana halı diyorsun ayıp be ayıp olan var olmayan var.
Artık böyle üste çıkacağım
Kk lise gibi hjdjddj gruplaşmaların olduğu ama derin gruplaşmalar bence
Ğniversitede bu kadar derin gruplaşma hiç görmemiştim
Ne de olsa çıraklık dönemimiz bitti değil mi
Reversi, tavla aklıma gelenler. İçin fesat sdnin.
Benimki de overdose.Ben ergenlıgı atlatalı ohooo çok oldu dmkddk
Olsa olsa benımki düksüzlük fesatlığıdır
Turuncu evlide bilemedim
Hahaha ama illaki aynı odada buluşuluyorBenimki de overdose.
Karantinadan bebeksiz çıkma hedefiyle evin en dış kısmına terasa falan kaçıyorum işte.
Ya yok be kk da bir bölümün çok ayrı derdi var bir bölümün çok ayrı derdi var şaşırıyorum aynı dunyadsnmıyız diyeBu defa ben fesatlastim
O nasil söz kizim?
Benimki de overdose.
Karantinadan bebeksiz çıkma hedefiyle evin en dış kısmına terasa falan kaçıyorum işte.
Bize pozisyon bilgisi vermek zorunda değildin be AlicjaKocam panik ataktan anksiyeteye koşuyor sen bana halı diyorsun ayıp be ayıp olan var olmayan var.
Artık böyle üste çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?