- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
Bundan sonra ben de merhaba diyen adam için başlık açacağımHemen konu mu açtın kız adama kaptırmışsın kendiini
Neden takipçi alma gereği duyar bir insan
Baya başarılı bir adamdan bahsediyorum özel hesabını göremiyorum bence ondada durum aynıdır ama instagramda bir hesap açmış 20 bin takipçi ama hepsi sahte.www.kadinlarkulubu.com
O ne demek ayol?Şştt bekarlar, barnaklarınız minnak mı?
Lyanna Mormont cilek.yagmuru AbsolutPromise @Vander
Az önce yeni bir olgu duydum, minnak barnak önemli herhalde düke kavuşmada.
Hatun nikahlıymış ama durumdan dolayı düğün yok, evcenizi minnacık elleriyle her yerleri temizlemiş, kocası orda bir başına yaşıyormuş, onunla olmak istiyormuş.O ne demek ayol?
Benimki uzun ama ince. Ne demek acabaHatun nikahlıymış ama durumdan dolayı düğün yok, evcenizi minnacık elleriyle her yerleri temizlemiş, kocası orda bir başına yaşıyormuş, onunla olmak istiyormuş.
Minnak barnak önemli herhalde, bu detayı vermiş abla, ben ne bileyim.
Taze evli ya, vardır bir hikmeti dedim
O minnaklar daha neler yapacak yazacam da olmuyor işte.
Oo ondan iyisi şamda kayısı.Benimki uzun ama ince. Ne demek acaba
Ben bir zararını, zorluğunu görmedim yani bilemiycem. Üstadım tutma konusunda daha tecrübelidir, aydınlatsın biziOo ondan iyisi şamda kayısı.
1 dk kavramada tutmadacilek.yagmuru uzmanımıza soralım, ince uzun ne demek daha mı iyi açıklasın bize.
Şaka bir yana konuya çok güldüm ya, kadınlar ne kafalar yaşıyor.Ben bir zararını, zorluğunu görmedim yani bilemiycem. Üstadım tutma konusunda daha tecrübelidir, aydınlatsın bizi
Ahaha ayol başka kadınlara niye yapayım, yağuşuklu bir bey olsa neyse deŞaka bir yana konuya çok güldüm ya, kadınlar ne kafalar yaşıyor.
Hiç sen kendini övdün mü bele bele incecik kalem gibi parmaklarımla yazıyorum size bu cümleleri diye, öv bacım.
Her şeyin altında pazarlama taktiği çıkıyor, bak bugün de bir şey öğrendik.
Barnak önemli
Arkadaş arkadaşın peze... diye diye boşa dememişlerAhaha ayol başka kadınlara niye yapayım, yağuşuklu bir bey olsa neyse de
1400 sayfadır bir hayrınızı görmedik bu anlamdaArkadaş arkadaşın peze... diye diye boşa dememişler
Ay pisleşmişim bu gece ya...
Benimki uzun ama ince. Ne demek acaba
Korono var korono1400 sayfadır bir hayrınızı görmedik bu anlamda
Piyanoyu geç, hem müzik yeteneğim yok hem bu saatten sonra gerek yok.Piyano parmak deniyor ona, piyano çalmada iyi gider ince uzun parnahlar.
Benimkiler dolma dolma tam kavallık.
Bahaneler bahaneler. Millet arkadaşını nette bile tanıştırıyor isterse. Meh.Korono var korono
Piyanoyu geç, hem müzik yeteneğim yok hem bu saatten sonra gerek yok.
Başka neyde kullanırım hocam?
Bacım kesip mi yollayalım dükünü şimdi tanıştırıp netcez?Bahaneler bahaneler. Millet arkadaşını nette bile tanıştırıyor isterse. Meh.
Aa utandın mı, bir dakika ilki yaşıyoruz şuan cevapsız geçtin.Tövbest.
Aa utandın mı, bir dakika ilki yaşıyoruz şuan cevapsız geçtin.
Uykun mu geldi gangsta, iyi misin?
tam senlik bir soruydu halbukisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?