Hiç düzgün erkeklere denk gelmedim demiş ya ondan şeyettimOlm benlik bir şey yok o 1,5 dakikada yahu, ben ni yaptım aaa
2,5 saati anlatmıyorum diye yapıyorsunuz bunları ama sineye çekiyorum eyvallah diyerek
Rol fantezisi diyosun hmmEvet arkadaşlar bugün çenem açıldı nedense, sonradan ardımda pişman olacağım izler bırakmamak adına aranızdan bu gecelik ayrılıyorum
Yarın pankekli fotoğraf atıp ev hanımı rolümle aranızda olacağım.
Esen kalın.
Beni bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir karşim ahfhah atarlı giderli söz etmek istemiştim hep, sana kısmetmiş.Hiç düzgün erkeklere denk gelmedim demiş ya ondan şeyettimyoksa biz seni biliyoruz.(biliyor muyuz?)
Kapanışı yaptık hanımefendi yarına artık.Rol fantezisi diyosun hmm
Oo kızlar, instagramdan gizli bir hesap takip edip, foto beğenip bir de mesaj atmış "bir şey sorabilir miyim" diye.
Bakalım ne saçmalık çıkacak, hazır mıyız?
Yazdım tabii kaçırır mıyımCevap yazacak mısın? Hayatıma renk gelsin
Yazdım tabii kaçırır mıyım
Bir gün birisi "Atatürk ilke ve inkılaplarından sonra bu ülkeye gelmiş en güzel şeysin" diye mesaj atmıştı, "düşüyor mu böyle" yazmıştım adama
Ben görüntülü aramadaydım arkadaşlarla alicja bayağı ihanet edii benden söylemesi
Bilmiyorum ki, ilk kez yazıyorum gibi bir şey demişti ahahahNe dedi, düşüyor muymuş? Çok merak ediyorum bunu.
Ne yapmam gerek
DAha yeni evlendim 6 ay oluyor eşim denilen insan sürekli ağzında bir küfür hakaret kendini haklı çıkarma damnduramıyor balkonda misafirlerimi vardı sırf eve misafir geldiği için eve gelip bir sürü küfür ben artık dayanamıyorum canıma tak etti yani eve misafiri geldi diyen küfür edilir mi...www.kadinlarkulubu.com
Kobra varmıymış ki?Onların yaşadığı ilçede "coronado" yokmuş
Bilmiyorum ki, ilk kez yazıyorum gibi bir şey demişti ahahah
Bu arada adamdan cevap geldi.
Gizli profil, yurtdışında yaşıyor hesapta, 4 fotosu var, takip ettiği sayısıyla takipçi sayısı arasında 200 kişi kadar fark var. %90 feyk profil. Üstelik soru eklerini ayrı yazıyor. Ya tanıdığım biri işletmeye çalışıyor, ya tanımadığım biri işletmeye çalışıyor
Kobra varmıymış ki?
Büyük olur derler
Yok takip ettikleri daha fazla. 300 takipçiye 500 takip gibi.Belki niyeti ciddidir, dürüm ciddi olabilir
Takipçisi mi daha fazla?
Yok takip ettikleri daha fazla. 300 takipçiye 500 takip gibi.
Saçmalık yapmadı ama aferin, düzgün bir feyk.
Yok, Lyanna daha iyi bilir işin uzmanı o.1,5 dkda kendini yiyen yılan kobra mıydı yoksa
Genelde arada çok fark olunca hesaplar daha fake olabiliyor, hele 4 gönderisi varsa sadeceBenim takip ettiklerimin sayısı takipçilerimin 2 katından fazla. Yanlış mı yapmışım
Yok, Lyanna daha iyi bilir işin uzmanı o.
Dakikalar ondan soruluyor
Hemen konu mu açtın kız adama kaptırmışsın kendiiniYok takip ettikleri daha fazla. 300 takipçiye 500 takip gibi.
Saçmalık yapmadı ama aferin, düzgün bir feyk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?