Coronasavar

Uyku geldi, kafam basmıyor, bassa da aklıma pek hayırlı şeyler gelmiyor. Ağzımdan abuk bi şey çıkar şimdi, hiç bilmiyor gibi "Aboreey" der kalırsınız arrr marr ederim ayarım kaçar, gidem uyuyam.
Tatlı rüyalar tahmin ettim zaten
Hiç kaçırma açma uykunu.

Uyanın uyanın Theoden'in süvarileri... Tamam uyanmayın, yine de günaydın.
Uvv bugün çok enerjik hissediyorum. Spor yapacağım, bıyıklarımı alacağım, ekmek hamuru yoğuracağım, Dünyaya Orman Denir'den birkaç sayfa okuyacağım. İnsan daha ne ister? (market rafları arasında korkusuzca aylaklık etmekten, sokakta rastlaştığı bir tanıdıkla ayak üstü muhabbet etmekten, ağaçların altında bir gezintiden, bir arkadaşla bir kafede kahve içmekten, sinema ya da tiyatro salonlarında elinde patlamış mısırla beklemekten, yaz tatili için plan yapmaktan ve bir ton daha şeyden başka ne isteyebilir ki? Ay çıldıriciğim. )

Ne güzel planlarım vardı bahar için, havalar biraz güzelleşsin, kalabalıklaşmadan, turist akını olmadan bir haftasonu Ayvalık tarafına gider, dolaşır, manzaraya karşı şarabımızı içer döneriz diye düşünürken şimdi balkonu sileyim masayı çıkartayım da D vitamini alayım azcık modundayım.

Biz de ev kiralarız genelde tatillerde. 3-4 ay öncesinden ayarlarız her şeyi. Bu yaz Kalkan'a gidecektik güya. Şimdi en fazla o da virüs izin verirse günü birlik bir yerlere gider döneriz hayalindeyiz. Sizin yine balkon varmış, bizim Fransız balkon denen zımbırtıdan, bir sandalye sığacak kadar geniş ama masa atamazsın. Çocuklar arada çıkıp, yukarı aşağı koşturuyor işte en fazla.

5-6 gündür spor yapmadım, regl muhabbetine, onun mutsuzluğunu atmam lazım üstümden. Az önce kaş, bıyık olaylarına girdim. Ekmek hamuru yoğurdum. Birazdan bir saate yakın spor yapacağım odama kapanıp. Çocukları eşim idare etsin artık. Sabah King Arthur: Legend of the Sword'u izlemeye başlamıştım, spor yaparken devamını bitiririm. Oyalanacak daha çok şey lazım gibi hissediyorum. Ya ben aslında zaten evden çalışan, hafta sonuna kadar sadece kızımı kreşe getirip, götürmek için evden çıkan bir insandım ama bu zoraki dört duvar durumları aklımla oynamaya başladı.

Yine maşallahın var, enerjin olmasa yapamazsın. Ben de iki gündür spor yapıyorum, cidden ruh hali değişiyor insanın.
Balkon yaşadığım şehirde bir kültür olduğu için koca koca genelde herkesin balkonu, ben de burda alıştım açıkcası. Dün 35-40dk kadar kitap okudum oturup gerçekten bir parka gitmişim de orda okuyormuşum gibi hissettim. Böyle şeylerle mutlu oluyoruz işte ne yapalım.

Doludizgin arkadaşımız

5sn diyor Lyanna Mormont , rekorunuzu kırdılar bacım.

Salmaktan çok korkan bir insanım, bu konuda takıntılıyım. Arada salıyorum dediğim en fazla 3-5 gündür. Sonra girmeye başladığım ruh hali beni korkuttuğu için en iyisi o 3-5 günlük salmalara da pek bulaşmayayım diyorum. O yüzden hayatta her zaman beni heyecanlandıracak, yaşam sevinci verecek bir harekete ihtiyacım var. İyi yanı bunun büyük bir şey olmasına gerek yok. Dün çizdiğimiz Harry Potter karakterleri bile bana enerji veren bir şeydi mesela. Spor yapmak da mucize etki yaratıyor, sen de görmüşsün. Ama 2 ay daha böyle eve tıkılı yaşarsak, aynı şekilde hissedebilecek miyim bilmiyorum. O açıdan bu başlık, sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor mesela. Hayatımda güzel bir değişken, dış dünyayla, farklı insanlarla yeni bir bağlantı. Bir yere kaybolmayın.

Saksı bitkilerine bayılıyorum. Bebelerle bir iki denemem hüsranla sonuçlanınca ısrarcı olmadım ama şu küçük veledim 2 yaşını bir geçsin, evi botanik bahçesine çevireceğim. Kaktüslerine de bayıldım.

Ben iki gündür saldım bu saatten önce uyanmıyorum. İçimden gelmiyor.

Ayrıca güno herkese

Yaaa haydara bayıldım.

Bu Haydar'ı, oğlan daha doğmadan önce eşim "Eve bi çiçek neyim mi alsak ama çok su isteyen bi şey olmasın, hadi bana gönlünden ne geçiyorsa onu al" dediğim bir zaman hediye olarak almıştı. Gönlünden geçen buymuş.

Bence çok güzel ya ciddiyim. Bayılırım kaktüslere. İş yerindeki masamda var benim de. Vardı yani yaşıyordur inşallah hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…