Coronasavar

Bence çok güzel ya ciddiyim. Bayılırım kaktüslere. İş yerindeki masamda var benim de. Vardı yani yaşıyordur inşallah hala.

Bi ara bi saksı yollayayım sana, şu Korona geçsin; hangisinden istersen gösterip yollayayım hediye olsun unutturma bana tamam mı?

Instada düzgünce görebileceğin model model var; o arılı olanı da ben boyadımdı, gönlümden koptu, birini seçersin yollarım o zaman.

Yokuspokus ben de şişe boyamak istiyorum, şarap şişesi. Bana öğretir misin bi ara teknik, boya vs.

Şişeleri boyamada (Cam boyama diyelim), pek iyi olduğum söylenemez; baya vakit istiyor onlar ama bildiğim bir Rus kanal var, aman Allahım öyle işler çıkarıyor ki insan hayret ediyor; sana link olarak atayım sen incele:

Bu kanalı kaydet, boş zamanlarında bak, her türlü şişeyi sanat eseri haline getiriyor kadın. Ben bir ara fena sarmıştım bu kanala, elimde silikon tabancamla

Bi arkadaşım doğum yaptı, ona sukulent ile aloeveralı saksı götürdüm, aile çizimi yaptımdı. Sukulent de çok güzel duruyor büyüdükçe
Sukulentler biraz daha narin.
Dillerini anlayana kadar epey öldüler ama şuan belki en az 30 çeşit kaktüs sukulentim var.
Çok değişik türleri büyütmeye çalışıyorum.
Bebek sukulentler felan. :)
Büyüdükçe huzur veriyorlar.

Bu nasıl güzel bi şey böyle. Harika oldu topiğimiz arada atın böyle. Bende kalanşo var sadece şu an evde o da yeni döktü çiçeklerini o yüzden atamıyorum ☹
Atayım arada.
Kalanso tekrar tekrar açar.
Sulamaya devam edin.
Güneşi seviyolar.
Balkonu da seviyorlar.

Hipnotize olmuş gibi izliyorum şu an

Ben iki gündür saldım bu saatten önce uyanmıyorum. İçimden gelmiyor.

Ayrıca güno herkese
Dün akşam yoga yapmıyor muydun sen? Buna tam salmak denmez, bazı şeyleri boş vermek denebilir belki. Ama sana uzun vadede kötü geliyorsa, uzatma. =)) 12'de uyanmak nedir ya? Abov! Saat kur, erken kalk, güneşi selamla, bulutlara selam söyle, kuşlara fırça kay.

Ve pencereni de gördüm. Nasıl ilham verici, güzel bir yer orası. Sıcacık bir havası var. Hayallerin sona ermiş değil,onun da zamanı gelecek.

Yogayı her akşam yapıyorum da sabahları erken kalkmayı sardım.
Şu an o pencerenin olduğu evde değilim aile evime geldim. Aslında burası daha moralli tutması lazım insanı bahçemiz vs var ama balkona bile 1 kez çıktım daha.

Çakiye talibim
Aç tükkanı ben gelip alacağım.

Vaaaayyy, hepsi güzel ama o astronotlu olan nasıl muhteşem bir şey öyle.

E bahçe var niye çıkmıyorsun ki?
Al kahveni kitabını, at yere bir örtü mis ya.
Güneş iyice çıksın salın bikiniyle
Ben yapardım kesin, evinin balkonunda güneşlenen kadınım, bahçem olsa el yordamıyla havuz yapma işine girişmiştim.
Nimet yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…