Bence çok güzel ya ciddiyim. Bayılırım kaktüslere. İş yerindeki masamda var benim de. Vardı yani yaşıyordur inşallah hala.
Yaaaaaa gerçekten mi harikasınBi ara bi saksı yollayayım sana, şu Korona geçsin; hangisinden istersen gösterip yollayayım hediye olsun unutturma bana tamam mı?
Eki Görüntüle 2618395
Eki Görüntüle 2618396
Instada düzgünce görebileceğin model model var; o arılı olanı da ben boyadımdı, gönlümden koptu, birini seçersin yollarım o zaman.
Yaaaaaa gerçekten mi harikasınHepsi çook güzel. Teşekkür ederim.
Hangisi oOrdaki yalnız kovboy dikkatimi çekti.
Bu nasıl güzel bi şey böyle. Harika oldu topiğimiz arada atın böyle. Bende kalanşo var sadece şu an evde o da yeni döktü çiçeklerini o yüzden atamıyorum
Yokuspokus ben de şişe boyamak istiyorum, şarap şişesi. Bana öğretir misin bi ara teknik, boya vs.
Sukulentler biraz daha narin.Bi arkadaşım doğum yaptı, ona sukulent ile aloeveralı saksı götürdüm, aile çizimi yaptımdı. Sukulent de çok güzel duruyor büyüdükçe
Atayım arada.Bu nasıl güzel bi şey böyle. Harika oldu topiğimiz arada atın böyle. Bende kalanşo var sadece şu an evde o da yeni döktü çiçeklerini o yüzden atamıyorum ☹
Hipnotize olmuş gibi izliyorum şu anŞişeleri boyamada (Cam boyama diyelim), pek iyi olduğum söylenemez; baya vakit istiyor onlar ama bildiğim bir Rus kanal var, aman Allahım öyle işler çıkarıyor ki insan hayret ediyor; sana link olarak atayım sen incele:
Мастер Сергеич
На нашем канале: Поделки своими руками, рукоделие, мастер-классы, DIY и самоделки. Много интересных и познавательных видео о поделках и самоделках, которые в...www.youtube.com
Bu kanalı kaydet, boş zamanlarında bak, her türlü şişeyi sanat eseri haline getiriyor kadın. Ben bir ara fena sarmıştım bu kanala, elimde silikon tabancamla
Dün akşam yoga yapmıyor muydun sen? Buna tam salmak denmez, bazı şeyleri boş vermek denebilir belki. Ama sana uzun vadede kötü geliyorsa, uzatma. =)) 12'de uyanmak nedir ya? Abov! Saat kur, erken kalk, güneşi selamla, bulutlara selam söyle, kuşlara fırça kay.Ben iki gündür saldım bu saatten önce uyanmıyorum. İçimden gelmiyor.
Ayrıca güno herkese
Yogayı her akşam yapıyorum da sabahları erken kalkmayı sardım.Dün akşam yoga yapmıyor muydun sen? Buna tam salmak denmez, bazı şeyleri boş vermek denebilir belki. Ama sana uzun vadede kötü geliyorsa, uzatma. =)) 12'de uyanmak nedir ya? Abov! Saat kalk, güneşi selamla, bulutlara selam söyle, kuşlara fırça kay.
Ve pencereni de gördüm. Nasıl ilham verici, güzel bir yer orası. Sıcacık bir havası var. Hayallerin sona ermiş değil,onun da zamanı gelecek.
Çakiye talibimSize birkaç su kabağı boyama denememi de atayım, bunları oyup lamba yapmaya çalışacaktım işte bu sene minik bir yer ayarlayacaktık turistik; bunları oraya götürecek ticarete atılacaktım bir yandan ama kaldı işte Corona girince:
Eki Görüntüle 2618399
Vaaaayyy, hepsi güzel ama o astronotlu olan nasıl muhteşem bir şey öyle.Size birkaç su kabağı boyama denememi de atayım, bunları oyup lamba yapmaya çalışacaktım işte bu sene minik bir yer ayarlayacaktık turistik; bunları oraya götürecek ticarete atılacaktım bir yandan ama kaldı işte Corona girince:
Eki Görüntüle 2618399
E bahçe var niye çıkmıyorsun ki?Yogayı her akşam yapıyorum da sabahları erken kalkmayı sardım.
Şu an o pencerenin olduğu evde değilim aile evime geldim. Aslında burası daha moralli tutması lazım insanı bahçemiz vs var ama balkona bile 1 kez çıktım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?