Coronasavar

Hipnotize olmuş gibi izliyorum şu an

Kadın çok maharetli, eli acayip yatkın, alışkın.
Diy üzerine en iyilerinden biridir bu; vaktinde işte silikon tabancalı bi delirme dönemim oldu her şeye boncuk pul yapıştırdığım; o zaman keşfettimdi.
Bak eski ayakkabılarımı (Üzerinde hiçbir şey yoktu) kuzenin kınasında giymek üzere kaplayıp yeniden yapmıştım ve kaç zaman geçti, dökülüyor atamadım hala kıyıp "Ben yaptım" diye, giymiyorum ama örnek olarak eski püskü duruyor vestiyerin bir köşesinde:

İçini kaplayabilir güzelleştirebilirlerse, bir ayakkabı tamircisine götüreceğim, tabanı topuğu her yeri sağlam, sanırım 8-9 senelik bir ayakkabı bu.

Onu ya olduğu gibi bırakacağım, ya da baştan kesip vazo yapacağımi ya "Gelinini" de yapıp takım haline getireceğim. :))
Gelirsen buralara bi çayımı içmeden salmam.
Gelin olur, kız arkadaşı mıydı o
Her türlü talibim, hepsi birbirinden güzel ama çakinin yeri ayrıdır bende.
4 yaşımda izlemiştim o gün bugündür normal değilim zaten
Çayla yırtarsan iyi, gayfe de isterim

Nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum.
Kaktüsü bile öldüren kadınım, orkidelerim aynı şekilde.
Sukulent 10 günü geçmez şaftı kayar, helal olsun iyi emek gerçekten.
Ben de en başta baya öldürdüm.
Bir yıl sonra anladım dillerini.
Suyu çok sevmiyorlar.
Kaynamış soğumuş su koyuyorum.
Musluk suyunu da sevmiyorlar.
Kaktüsler direk balkonda yoğun güneşte büyüyor dayaniklilar ama sukulent yoğun güneşi sevmiyor.
Uzaktan alacak.
Sukulent de balkonda kışın da dahil durabilir.
Ama dediğim gibi güneş yakıyor sukulentleri.
Benim tecrübe ettiklerim böyle.

Yaparım ayıpsın; zaten tatil yöresi burası; tatile çıkın çıkın gelin. Size bahçe filan da gezdiririm.
Bu sene Koronaya denk geldi ama erikler nohut büyüklüğüne gelmiş, eriğe yetişirseniz ağacından toplatırım size, topladığınız sizin olur. ^_^
Evde kukumavk kuşu gibi oturtmam yani, çalıştırır hakkınızı veririm

Instagramdan tanımadığım bir adamdan daha mesaj geldi. Saçlarm çok güzelmiş, boya mıymış yoksa doğal hali miymiş diye soruyor.
Benim saçlarımın yarısı pembe/mor
Anadan doğma böyle, baba tarafı pember anne tarafı morışın bizde de.

Instagramdan tanımadığım bir adamdan daha mesaj geldi. Saçlarm çok güzelmiş, boya mıymış yoksa doğal hali miymiş diye soruyor.
Benim saçlarımın yarısı pembe/mor

O kadar "Dük" dedik, evren sana dönüyor Lyanna, düşük iq filan idare et gari gıymet bil.

Bacım biz hepsini toplar toprağıyla falan götürürüz ahahahah kocamın soyunun kanı sağolsun, elini veren kefeni kaptırıyor

Bu arada neresi orası

O kadar "Dük" dedik, evren sana dönüyor Lyanna, düşük iq filan idare et gari gıymet bil.
Ay sen dünkünü kaçırdın mı?
Dün tanımadığım başka birinden arkadaşlık teklifi geldi instada. Teşekkürler ilgilenmiyorum diye cevap yazdım adama, uyudun mu demiş.
Uyumadım desem ekranıma dük resmi düşecekti sanırım çok korktum

Kaktüslerim bir arajman içinde balkon masamın üzerindeydi ama öldüler.
Onu da becerdim ben.
Çiçek büyütmek aynı bir hayvan sahiplenmek gibi ilgi istiyor bence, ilgisi emeği bambaşka.
Huyu suyu bile var cinsine göre.
En son geçen gün daha 1 aylık orkidemin çürüdüğünü görünce artık almayacağım yazık dedim, bıraktım çiçek işini.

Güneşlenecek hava yok 1 haftadır aşırı rüzgarlı. Ama işte mod düşüklüğünden bahçeye inesim bile yok. Sadece odamdayım

Aahadkjd.. Lakabını buldum, "Dük mıqnatısı" ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…