Ben yol aldık, artık birbirimizi satmayız diyorum ama senle olmayacak bu iş alicjacım.Hakiki balı nerede kullanıyorsa artık benim de ilgimi çekti
Kahvaltılık benden sorulur tabisi ama yemek için diğer türlüsünü ben bilmem, başka bir üyeyle karıştırıyorsunuz sanırımZeytin bidonlu bacım nasıl da biliyor hakiki kahvaltılıkları
Bal dök yala yı yanlış anlamış yaban
Çekmiştir de canı çekmiştir onun.
Yoo. Kaşın gözün ayrı oynadı bir anda alicjam hayırdır.Çekti tabii senin çekmedi mi
Ahahfhahah film yaaaaBal dök yala yı yanlış anlamış yaban
Ben yol aldık, artık birbirimiza satmayız diyorum ama senle olmayacak bu iş alicjacım.
Kahvaltılık benden sorulur tabisi ama yemek için diğer türlüsünü ben bilmem, başka bir üyeyle karıştırıyorsunuz sanırım
Yoo. Kaşın gözün ayrı oynadı bir anda alicjam hayırdır.
Halıların batar bak söylemedi deme
Ahahfhahah film yaaaa
Bir ara da Elmalılı Hamdi Yazır falan satıyorlardı, evden bir anda dualar ayetler yükseliyorduBiliyorum onu
Bazen eski yabancı filmleri koyuyorlar; birinde denk geldi Polis Akademisi'ni izliyoruz o uydu kanallarından birinde maaile, "Bayan azdırıcı damla" reklamı çıktı. Kumanda eşimde dalmış ekrana, yanımızda kardeşim, anamgil filan. "Oğlum öhm" diyor babam. Sonra çevirdi hemen. Adam ekrana kilitlendi bir ara "Acaba?" diye.
Ellerinden kıvılcım nasıl ve niye çıktı diye sormayacağım, o senin özelin neticede.Halıları domestosla sildim bi güzel çitiledim, artık halılar bana uzak yeni ufuklara yelken açıyorum. Temizliği daha kolay yerler arayışındayım ellerimden kıvılcım çıktı
Ee yediğin hurmalar bir gün böyle olacaktı.Halıları domestosla sildim bi güzel çitiledim, artık halılar bana uzak yeni ufuklara yelken açıyorum. Temizliği daha kolay yerler arayışındayım ellerimden kıvılcım çıktı
Ben yol aldık, artık birbirimiza satmayız diyorum ama senle olmayacak bu iş alicjacım.
Kahvaltılık benden sorulur tabisi ama yemek için diğer türlüsünü ben bilmem, başka bir üyeyle karıştırıyorsunuz sanırım
Ellerinden kıvılcım nasıl ve niye çıktı diye sormayacağım, o senin özelin neticede.
Temizliği daha kolay yer mesela masaya devam edebilirsin, sonuçta hakim olduğun bir alan yine
Çok kullanılıyorsa demek, anca arıcılıkla mı yetişiyorlar talebeNe fesat gadıblarsınız, iyi ki bir bal bilgisi verdik.
Bizim sülalede neredeyse herkes arıcılık yapıyor diyeceğim şu lafimdan bile korktum
Siz böyle hep birlikte üstüme gelirseniz, giderim de daha geri gelmem
Bir ara da Elmalılı Hamdi Yazır falan satıyorlardı, evden bir anda dualar ayetler yükseliyordu
Yok, ben sadece yaptığım işi uzatıyorum da uzatıyorum.Siz de iş bölümü yaparken sevmediğiniz işleri beyinize itelemek için önden önden işe girişip sana da bunlar kaldı diyor musunuz?
Ne fesat gadınlarsınız, iyi ki bir bal bilgisi verdik.
Bizim sülalede neredeyse herkes arıcılık yapıyor diyeceğim şu lafimdan bile korktum
Siz böyle hep birlikte üstüme gelirseniz, giderim de daha geri gelmem
Yılın yarısını köyde geçiriyorlar da ondanÇok kullanılıyorsa demek, anca arıcılıkla mı yetişiyorlar talebe
Harikasın harika yaa ellerine sağlık. Su kabağına bayılırım. Yıllar önce Bodrum’da satılan avizelere özenip de boncuklu yapmıştık bir tane. Çok tatlı oluyor. Sen gir bu işe evet. Harikasın demiş miydim?Size birkaç su kabağı boyama denememi de atayım, bunları oyup lamba yapmaya çalışacaktım işte bu sene minik bir yer ayarlayacaktık turistik; bunları oraya götürecek ticarete atılacaktım bir yandan ama kaldı işte Corona girince:
Eki Görüntüle 2618399
Hayır.Siz de iş bölümü yaparken sevmediğiniz işleri beyinize itelemek için önden önden işe girişip sana da bunlar kaldı diyor musunuz?
Seviyor mü sövüyor mu belli değilOiyy kıyamam gitme gitme.
Bundan sonra Yabanelma bacımın özel zevkleri üzerine yazan karşısında beni bulur. Yazık bu gadına da cağnım, onun suçu mu zeytin seviyor olması hea? Kim sevmez? Bu ayrımcılık bitsin gari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?