Coronasavar

Hakiki balı nerede kullanıyorsa artık benim de ilgimi çekti
Ben yol aldık, artık birbirimizi satmayız diyorum ama senle olmayacak bu iş alicjacım.
Zeytin bidonlu bacım nasıl da biliyor hakiki kahvaltılıkları
Kahvaltılık benden sorulur tabisi ama yemek için diğer türlüsünü ben bilmem, başka bir üyeyle karıştırıyorsunuz sanırım

Aşk olsun bir alt mesajımı oku pls. Sana yakıştıramadım

Yoo. Kaşın gözün ayrı oynadı bir anda alicjam hayırdır.
Halıların batar bak söylemedi deme

Ahahfhahah film yaaaa

Halıları domestosla sildim bi güzel çitiledim, artık halılar bana uzak yeni ufuklara yelken açıyorum. Temizliği daha kolay yerler arayışındayım ellerimden kıvılcım çıktı

Bir ara da Elmalılı Hamdi Yazır falan satıyorlardı, evden bir anda dualar ayetler yükseliyordu

Halıları domestosla sildim bi güzel çitiledim, artık halılar bana uzak yeni ufuklara yelken açıyorum. Temizliği daha kolay yerler arayışındayım ellerimden kıvılcım çıktı
Ellerinden kıvılcım nasıl ve niye çıktı diye sormayacağım, o senin özelin neticede.

Temizliği daha kolay yer mesela masaya devam edebilirsin, sonuçta hakim olduğun bir alan yine

Ee yediğin hurmalar bir gün böyle olacaktı.
Neyse ki artık sadece ellerinden çıkmış kıvılcım

Yoöö karıştırmıyorum. Sen demedin mi ben her sabah Serdar Ortaç klibini yeniden çekiyorum, mutfakta hoppa yansın sabahlar, kavrarım çok güzel, nimetle pek oynamamak lazım arada çarpılıyorum ama o bile durdurmuyor, nickime bakın o dahi yiyecek adı, alışmışım napayım, bakın elmayı da tutuyorum, tutarım, tuttu furutti ov yeah, demedin mi?

İnanmayan 1420 sayfa okusun.

Ellerinden kıvılcım nasıl ve niye çıktı diye sormayacağım, o senin özelin neticede.

Temizliği daha kolay yer mesela masaya devam edebilirsin, sonuçta hakim olduğun bir alan yine

Yok yaa çok monoton, bir de tehlikeli masa kırılır düşerim filan şimdi virüs zamanı hastaneye düşmesin yolumuz.

Halıları çitiledim dedim ya ondan kıvılcım çıktı niye fesatlanıyorsun ya

Ne fesat gadıblarsınız, iyi ki bir bal bilgisi verdik.
Bizim sülalede neredeyse herkes arıcılık yapıyor diyeceğim şu lafimdan bile korktum
Siz böyle hep birlikte üstüme gelirseniz, giderim de daha geri gelmem
Çok kullanılıyorsa demek, anca arıcılıkla mı yetişiyorlar talebe

Siz de iş bölümü yaparken sevmediğiniz işleri beyinize itelemek için önden önden işe girişip sana da bunlar kaldı diyor musunuz?
Yok, ben sadece yaptığım işi uzatıyorum da uzatıyorum.
Geçen ben yemek yaparken ütüye başladı, masayı kurup halıya uzanıp kk da takıldım daha bitmedi yemek, sen yapadur diye
Alicja yanlış anlama dinlenme maksatlı benimki

Ne fesat gadınlarsınız, iyi ki bir bal bilgisi verdik.
Bizim sülalede neredeyse herkes arıcılık yapıyor diyeceğim şu lafimdan bile korktum
Siz böyle hep birlikte üstüme gelirseniz, giderim de daha geri gelmem

Oiyy kıyamam gitme gitme.
Bundan sonra Yabanelma bacımın özel zevkleri üzerine yazan karşısında beni bulur. Yazık bu gadına da cağnım, onun suçu mu zeytin seviyor olması hea? Kim sevmez? Bu ayrımcılık bitsin gari.

Harikasın harika yaa ellerine sağlık. Su kabağına bayılırım. Yıllar önce Bodrum’da satılan avizelere özenip de boncuklu yapmıştık bir tane. Çok tatlı oluyor. Sen gir bu işe evet. Harikasın demiş miydim?

Seviyor mü sövüyor mu belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…