- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
Seveni var demek, o da bir tercih tabi.Arkadaşlar bal asidik özellik gösteren bir madde, biliyorsunuz di mi? Bilin istedim.
Öneriniz nedir hocam?Arkadaşlar bal asidik özellik gösteren bir madde, biliyorsunuz di mi? Bilin istedim.
Deneyim en iyi öğretmendir demişler. Ama bazılarımız denemeden öğrense bence sevaba girmiş olurum.Hmm deneyimlenmiş...
Yine Gri'nin Elli Tonu'na geldik sanırım. Heyo!Seveni var demek, o da bir tercih tabi.
Haa sen balı kendine dökü.. kullanıyorsun, şimdi aydınlandım
Filmcim sen hayırdır bugün pek bir benimle uğraşıyorsun ? Seninle ortak işletme fikrini gözden geçirmem gerekecek onu anlamış oldum.
Çikolata tabi ki. Bunu da azıcık kimya bilgisi olan herkes bilir. Olaya bilimsel yaklaşıyorum. Çikolata baziktir. Bolca sürün, sürdürün.Öneriniz nedir hocam?
Gitme gitme gerçekten özledim yaNeyse ben balimi da alıp gidiyorum arkadaşlar
Terasta biraz kitap okuyayım fırsatım varken. Hep goygoy hep goygoy nereye kadar
Neyse ben balimi da alıp gidiyorum arkadaşlar
Terasta biraz kitap okuyayım fırsatım varken. Hep goygoy hep goygoy nereye kadar
Görünümlü de olabilir, içerikte henüz anlaşmadıkAaa ne üzerine işletme, ev yemekleri satılan bir mutfak mı acaba?
Görünümlü de olabilir, içerikte henüz anlaşmadık
Tamam hocam defterim yanımda, notumu aldım.Çikolata tabi ki. Bunu da azıcık kimya bilgisi olan herkes bilir. Olaya bilimsel yaklaşıyorum. Çikolata baziktir. Bolca sürün, sürdürün.
Ben bir katını kitap kafe olarak işleyeceğim.Aaa ne üzerine işletme, ev yemekleri satılan bir mutfak mı acaba?
Yine gelirim aşk olsun.Gitme gitme gerçekten özledim ya
Çikolata veya bal yemeye gitmiyorsun değil mi?Ben de balkona kaçıyorum biraz kitap kahve sefası yapayım
Yok o yemiyor, hep karşısındakini düşünüyor günahını alıyoruzÇikolata veya bal yemeye gitmiyorsun değil mi?
Ay haberi vardı geçen senelerde.
Adam netten pipi büyütücü alıyor, gelen kutudan büyüteç çıkıyorKullanma kılavuzunda da güneş ışığı altnda kullanmayın yazıyor ahfhaha
Bence satıcı haklı, sonuçta büyütüyor mu büyütüyor.
Ben bir katını kitap kafe olarak işleyeceğim.
Turuncu kahvaltı film ise yemeklerle ilgilenecek. Öyle anonim birşey düşündük bakalım
Yine gelirim aşk olsun.
Bu sefer bal diye başka birşeyle giriş yaparım ama
Never yiyebilir ya, o potansiyel var ondaYok o yemiyor, hep karşısındakini düşünüyor günahını alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?