Coronasavar

Teşekkür ederim kuzum, işte bu sene mart 1 itibariyle başlayalım yerimizi yapalım demiştik ama maalesef malum, planlar herkeste bozuldu. Kısmet yaza bakalım; henüz oyma-delme denemedim ama takımlar var hazırda, şu ortam bi düzelsin, inşallah aklımda var.

Yeme bizi şimdi film, bir de burada hava yapıyorsun yok halı sert olur, yok sırtım yorulur

Ya çok ilginç kafalar.
Geciktirici spreyler, dük büyütücüler filan... İnanıp alan var ki yapıyorlar. :/
Ay haberi vardı geçen senelerde.

Adam netten pipi büyütücü alıyor, gelen kutudan büyüteç çıkıyor Kullanma kılavuzunda da güneş ışığı altnda kullanmayın yazıyor ahfhaha
Bence satıcı haklı, sonuçta büyütüyor mu büyütüyor.

Yeme bizi şimdi film, bir de burada hava yapıyorsun yok halı sert olur, yok sırtım yorulur
Ben unu eleyip eleğimi duvara astım bacı, hiç bana oradan yürüme bilen biliyor

Napiim mutfaktan çıksam adam ütüyü bırakacaktı, ölü taklidi bile yaparım ütü bitsin diye

Siz de iş bölümü yaparken sevmediğiniz işleri beyinize itelemek için önden önden işe girişip sana da bunlar kaldı diyor musunuz?
Sizin beyleriniz ev işi yapmanıza göz mü yumuyor
Benim ki hiç yaptırmaz bana sağolsun. Öyle bir mükellellik

Siz de iş bölümü yaparken sevmediğiniz işleri beyinize itelemek için önden önden işe girişip sana da bunlar kaldı diyor musunuz?

Ben eşime sen mutfağı beceremezsin ocak çok yağlı, ben mutfağa giriyorum diyorum. Kapıyı da kapatıyorum o bütün evi süpürüp silene kadar oyalanıp duruyorum mutfakta

Yok ya bu aralar yapmıyorum eşim evde ben de evdeyim malum yoksa kayınvalidemin ütülerini bile yaparım, yeter ki kızı alsınlar başımdan ben müzik dinleyerek yapayım :))
Allah Allah.
Ben de mutfakta öyleyim işte.
Hayatımda birkaç kere ütü yaptım daha doğrusu çalıştım, çünkü benimkiler birer çalışma oluyor.
Sanat eserine dönüyor, üzerine düşünülmesi gerekiyor ‘sanatçı burada ne anlatmış’ diye.

Doğuma gitmeden bir gün önce sancılı sancılı hala nevresim ütülüyordum, ağustosun sıcağında beynin mi eridi kızım nevresim niye ütülenir ki diyordu annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…