- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Harikasın harika yaa ellerine sağlık. Su kabağına bayılırım. Yıllar önce Bodrum’da satılan avizelere özenip de boncuklu yapmıştık bir tane. Çok tatlı oluyor. Sen gir bu işe evet. Harikasın demiş miydim?
Yok, ben sadece yaptığım işi uzatıyorum da uzatıyorum.
Geçen ben yemek yaparken ütüye başladı, masayı kurup halıya uzanıp kk da takıldım daha bitmedi yemek, sen yapadur diye
Alicja yanlış anlama dinlenme maksatlı benimki
Ay haberi vardı geçen senelerde.Ya çok ilginç kafalar.
Geciktirici spreyler, dük büyütücüler filan... İnanıp alan var ki yapıyorlar. :/
Ben unu eleyip eleğimi duvara astım bacı, hiç bana oradan yürüme bilen biliyorYeme bizi şimdi film, bir de burada hava yapıyorsun yok halı sert olur, yok sırtım yorulur
Ben unu eleyip eleğimi duvara astım bacı, hiç bana oradan yürüme bilen biliyor
Napiim mutfaktan çıksam adam ütüyü bırakacaktı, ölü taklidi bile yaparım ütü bitsin diye
Hiç yapmadığın için seviyor olabilirsin aslındaÜtü benim en sevdiğim iş, hiç yapmam gerçi mecbur kalmadıkça ama olsun.
Sizin beyleriniz ev işi yapmanıza göz mü yumuyorSiz de iş bölümü yaparken sevmediğiniz işleri beyinize itelemek için önden önden işe girişip sana da bunlar kaldı diyor musunuz?
Hiç yapmadığın için seviyor olabilirsin aslında
Haa sen balı kendine dökü.. kullanıyorsun, şimdi aydınlandımSizin beyleriniz ev işi yapmanıza göz mü yumuyor
Benim ki hiç yaptırmaz.bana sağolsun. Öyle bir mükellellik
Siz de iş bölümü yaparken sevmediğiniz işleri beyinize itelemek için önden önden işe girişip sana da bunlar kaldı diyor musunuz?
Halıya mı uzandın?Yok, ben sadece yaptığım işi uzatıyorum da uzatıyorum.
Geçen ben yemek yaparken ütüye başladı, masayı kurup halıya uzanıp kk da takıldım daha bitmedi yemek, sen yapadur diye
Alicja yanlış anlama dinlenme maksatlı benimki
Allah Allah.Yok ya bu aralar yapmıyorum eşim evde ben de evdeyim malum yoksa kayınvalidemin ütülerini bile yaparım, yeter ki kızı alsınlar başımdan ben müzik dinleyerek yapayım :))
Çok şükür bizim halılarda sadece yemek, çiş vs lekesi olur, dahası yok.Halıya mı uzandın?
Hmm elek de kullanılmış...Ben unu eleyip eleğimi duvara astım bacı, hiç bana oradan yürüme bilen biliyor
Napiim mutfaktan çıksam adam ütüyü bırakacaktı, ölü taklidi bile yaparım ütü bitsin diye
Allah Allah.
Ben de mutfakta öyleyim işte.
Hayatımda birkaç kere ütü yaptım daha doğrusu çalıştım, çünkü benimkiler birer çalışma oluyor.
Sanat eserine dönüyor, üzerine düşünülmesi gerekiyor ‘sanatçı burada ne anlatmış’ diye.
Filmcim sen hayırdır bugün pek bir benimle uğraşıyorsun ? Seninle ortak işletme fikrini gözden geçirmem gerekecek onu anlamış oldum.Haa sen balı kendine dökü.. kullanıyorsun, şimdi aydınlandım
Arkadaşlar bal asidik özellik gösteren bir madde, biliyorsunuz di mi? Bilin istedim.Haa sen balı kendine dökü.. kullanıyorsun, şimdi aydınlandım
Birkaç gündüz size hasret kaldım, herkese yapıyorum, aşkolsun.Filmcim sen hayırdır bugün pek bir benimle uğraşıyorsun ? Seninle ortak işletme fikrini gözden geçirmem gerekecek onu anlamış oldum.
Bunlar hep aşktan diyorsan olur bu iş tabi.Birkaç gündüz size hasret kaldım, herkese yapıyorum, aşkolsun.
Özlemişim yahu
Hmm deneyimlenmiş...Arkadaşlar bal asidik özellik gösteren bir madde, biliyorsunuz di mi? Bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?