Ben de küçük zibidiyi uyutup, spor yapacağım. Belki biraz da çikolata yerim, şuan kestiremiyorum. Görüşürüz canım.Neyse ben balimi da alıp gidiyorum arkadaşlar
Terasta biraz kitap okuyayım fırsatım varken. Hep goygoy hep goygoy nereye kadar
Aferim çocuum. Sonra sınav yapacağım, o yüzden iyi çalış, ne kadar alıştırma yaparsan o kadar iyi. Öpüyom zekadan ışıl ışıl parıldayan gözlerinden.Tamam hocam defterim yanımda, notumu aldım.
Dün gece ondan yorgundun uykun geldi tabi, maraton vardı deseneBen de bi abdest alayım, cunüb cunüb bu saate kadar bereket kaçırdım yeterince.
İşte birileri yer birileri bakar, sonra diyorlar niye buralar karışmış, hepsi yoksunluk sendromudan.Never yiyebilir ya, o potansiyel var onda
Dün gece ondan yorgundun uykun geldi tabi, maraton vardı desene
Ben evlatlık vermeyi düşünüyorum alan olursaÇocuklarınıza kim bakacak siz bunları yaparken
Dadıları tabi kiÇocuklarınıza kim bakacak siz bunları yaparken
Ben de gidip the sims mi oynasam, kitap mı okusam, kahve mi içsem, yoksa maske mi yapsam yüzüme karar veremiyorum. En iyisi gidip yazı tura atayım
Ben de dans edicem biraz.Herkes kaçar madem bende dizi izleyeyim
Bakacağım buna, grafikleri çok güzel. Ekmek tarifi bakmaya geldim, kaç dakika pişecek unuttum da, üstün zeka ben, neyse gidiyorum.A hat in time oynunu indir bak şiddetle tavsiye ediyorum, çok hoşuna gidecek.
Loreth sana da bilhassa tavsiye ediyorum güzel kafa oyalayacak. :)
Ya yazık değil mi, şart mıydı? Nazi subayı mısın?Ayyy herkesler gitmiş
Ben de evde katliam yaptım
Oğlanların saçlarına makina ile girdim
Hayaller filmlerdeki gibi zzzzzzzzzztttt sesi ile aheste aheste düşen saç tutamları idi,
Hayatlar, sandalyede çırpınan ve ağlayan bir bebe.
Nereden baksan 3 ay daha evdeyiz.Ya yazık değil mi, şart mıydı? Nazi subayı mısın?
Maşallah küçük beyefendiye. Yalnız hiç fena kesmiyormuşsun ha. Ben de eskiden eşimin saçları keserdim ama bildiğin dümdüz 3 numaraya filan kesiyordum her tarafını. Ona da kesmek denmez herhalde. =))Nereden baksan 3 ay daha evdeyiz.
En azından uzaması için vakit olsun dedim
Ortancanin zaten önleri biraz kırpmıştım gözler kapandığı için yamuk olmuştu
Bak before after
Maşallah küçük beyefendiye. Yalnız hiç fena kesmiyormuşsun ha. Ben de eskiden eşimin saçları keserdim ama bildiğin dümdüz 3 numaraya filan kesiyordum her tarafını. Ona da kesmek denmez herhalde. =))
İyi de siz zenginsiniz, evinizde altın varak açığı mı var? Ben kalorifer peteklerinizin bile altın varaklı olduğunu düşünüyordum mesela. Çocuk haklı. Bu zenginliğe yakışır yaşayın.Ben de önce makasla kısalttım. Baktım olmuyor, giriştim makina ile
Bu sıpa ağladı, buyuk gayet cool durdubayılır zaten bakim yapılsın, süslensin.
Geçen banyoyu kırdırıp yaptırmayı teklif etti
Hem de altın rengi.
Çocuğun içinden dubai veliahtı falan çıktı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?