Coronasavar

Neyse ben balimi da alıp gidiyorum arkadaşlar
Terasta biraz kitap okuyayım fırsatım varken. Hep goygoy hep goygoy nereye kadar
Ben de küçük zibidiyi uyutup, spor yapacağım. Belki biraz da çikolata yerim, şuan kestiremiyorum. Görüşürüz canım.
Tamam hocam defterim yanımda, notumu aldım.
Aferim çocuum. Sonra sınav yapacağım, o yüzden iyi çalış, ne kadar alıştırma yaparsan o kadar iyi. Öpüyom zekadan ışıl ışıl parıldayan gözlerinden.

Ben de gidip the sims mi oynasam, kitap mı okusam, kahve mi içsem, yoksa maske mi yapsam yüzüme karar veremiyorum. En iyisi gidip yazı tura atayım

A hat in time oynunu indir bak şiddetle tavsiye ediyorum, çok hoşuna gidecek.
Loreth sana da bilhassa tavsiye ediyorum güzel kafa oyalayacak. :)

Neyse ben de bi duş (Saçlarımı tarayamıyorum, düğüm olmadan bi güzel tarayayım evde durdukça bakım gitti), oradan bi şeyler atıştır, oradan biraz kelle avı ya da elmas toplamaca. Gelirim yine yanınıza.

Ya yazık değil mi, şart mıydı? Nazi subayı mısın?

Bende yeni yumartalari sakladim. Burda bügün Paskalya ve normalinde çoçuklar bahçede çikolatali yumurta toplarlar (easter bunny gelmis oluyor). Yada güzel bir orgaizasyon oluyor bir parkta ve tüm çoçuklar orda topluyor, eglenceli oluyor.

Bu yil iste bahçeye güvenemedigim için, evde yumurtalari sakladim. Esim kizim ile yürüyüse gitti, geri geldiginde artik heycanla yumurta arar kizim :)

Nereden baksan 3 ay daha evdeyiz.
En azından uzaması için vakit olsun dedim
Ortancanin zaten önleri biraz kırpmıştım gözler kapandığı için yamuk olmuştu
Bak before after
Maşallah küçük beyefendiye. Yalnız hiç fena kesmiyormuşsun ha. Ben de eskiden eşimin saçları keserdim ama bildiğin dümdüz 3 numaraya filan kesiyordum her tarafını. Ona da kesmek denmez herhalde. =))

Maşallah küçük beyefendiye. Yalnız hiç fena kesmiyormuşsun ha. Ben de eskiden eşimin saçları keserdim ama bildiğin dümdüz 3 numaraya filan kesiyordum her tarafını. Ona da kesmek denmez herhalde. =))

Ben de önce makasla kısalttım. Baktım olmuyor, giriştim makina ile
Bu sıpa ağladı, buyuk gayet cool durdu bayılır zaten bakim yapılsın, süslensin.
Geçen banyoyu kırdırıp yaptırmayı teklif etti
Hem de altın rengi.
Çocuğun içinden dubai veliahtı falan çıktı sanırım

Ekmek günlükleri/Deneme 2: Isabella'nın baget ekmek tarifini denedim. Kadının 4 tane ekmek çıkıyor dediği hamurdan ısrarla 2 ekmek çıkarmaya çalıştığım için baget değil somun ekmek (hatta eşime göre Minecraft ekmeği) oldu ama olsun. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam.

İyi de siz zenginsiniz, evinizde altın varak açığı mı var? Ben kalorifer peteklerinizin bile altın varaklı olduğunu düşünüyordum mesela. Çocuk haklı. Bu zenginliğe yakışır yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…