- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Şimdi zevklendim kelimesi anlam kazandı di mi?Yımırta gibi çocuk olmuş
Şimdi zevklendim kelimesi anlam kazandı di mi?
Benim saçım artık doğru düzgün maşa tutmuyor, iniyor birkaç saateSaçlarıma maşa yapacağım ömrümde ilk kez kendim.
Vaktinde benimki hediye bi maşa almıştı (Çok kullanırmışım gibi), bugüne kısmetmiş.
Ak Gandalf olabilerim ama bakımlıyım, sakalıma saçıma maşamı yapayım gidem.
Lab ortamının videosu da kendisinde mevcut ,Lab. ortamında dük ürettiğimiz bu yokluk günlerimizde, asistanım Lyannayı kendi süblümilal talebi üzerine, kalite kontrol departmanına yolluyorum. : p
Benim saçım artık doğru düzgün maşa tutmuyor, iniyor birkaç saate
Lab ortamının videosu da kendisinde mevcut ,
Ben ar-gede çalışmak istiyorum. Mümkün mü acaba
Geçen gün saçımı boyadım ama beyazlarımı atlayarakBenimki tutar mı onu da bilmiyorum, deneyeceğim öyle laf olsun. Beyazlar kulağıma kadar inmiş zaten.
Görmeseydim iyiydi, sen belli sulak yerde, elitist yetişmişsin, dadılar hangi dilde konuşuyordu bacım?
Boy kaç ya bir kere!!!
Yok mu aranızda yurdum insanı yahu, bele sokakta göreceğim tipler?
Hepiniz mi güzelsiniz ben anlamadım ki, başka topiclere geçip kendimi iyi hissetmek istiyorum arkadaş!
Ahaha o neyddi gızLab ortamının videosu da kendisinde mevcut ,
Ben ar-gede çalışmak istiyorum. Mümkün mü acaba
Geçen gün saçımı boyadım ama beyazlarımı atlayarakben seviyorum beyazlarımı. Yakıştırıyorum da çoğu insana
Saçların uzunsa at kuyruğu yapıp o kısmı 2-3 e ayırıp sadece onları maşalayabilirsin. Profesyonel olmayanlar için çok kolay bir yöntemSorun şu ki bana yakışmıyor
Maşayı da yarım bıraktım baktım kulağımı yakacağım, alışmamışım.
BekliyoruzSnapchat bebek filtresi fotomu koyucam şimdi buraya
Çünkü ne kızım o kadar ayrı durur ne anam babam kizimla kalır
Saçların uzunsa at kuyruğu yapıp o kısmı 2-3 e ayırıp sadece onları maşalayabilirsin. Profesyonel olmayanlar için çok kolay bir yöntem
Benimde saçım asla maşa, fön tutmaz. Kuaföre gitmeyi zaten sevmiyorum bir de boşuna para veriyorum gibi oluyor.
Evde kendi yaptığım maşa 3 gün tutar, kuaföredeki 1 saat anca.
Snapchat bebek filtresi fotomu koyucam şimdi buraya
Bu nasıl filtre ya? "Gerçek halim bu, küçük gösteriyorum" desen hiç yadırgamam asdfgh
Seda Sayan filtrelerinden beklemiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?