- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
Görmeseydim iyiydi, sen belli sulak yerde, elitist yetişmişsin, dadılar hangi dilde konuşuyordu bacım?filmdelisi hatta sana ufak bir sır vereyim attığım youtube videosunda erkek arkadaşımın adını anlayabilirsen onu googlela, görsellerdeki fotoğrafa bak (peltek olduğunu söylemeyi unutmuşum, çok söyledim alt yazı koyun diye dinlemediler beni)
Yalnız o fotoğraf talihsiz bir açı artı yüksek bel kurbanını gösteriyor. Hamile değilim
Bence ses, kadın sesi dinlendiricidir çocuklarda, daha tizden gelir erkeklere göre ve yavru hayvanları/yavruları çağrıştırır kendi dünyasına daha çabuk dahil eder çocuk. Kadın sesi ilk tercih. Sonra müzik.
Abla randomına kahkaha attımCorrttttt diye ses gelmiş sjksjksjksjk
Ama neden fiş fiş kayıkçı değil
Abla randomına kahkaha attım
Neden sürekli annende bu çocuk arkadaşım, bu böyle olmaz, gönderen var göndermeyen var lütfenOğlan annemde, adam kendi halinde; benim hal de burada olmadığımda bu:
zz..zevklendim derken?Bu arada bir süre görüştüğüm, sonra saçmasapan şeyler olan ve tartıştığımız adam saç ve sakalını kesmiş ahah 15 yaşında çocuk gibi olmuş, çok zevklendim şu an
Neden sürekli annemde bu çocuk arkadaşım, bu böyle olmaz, gönderen var göndermeyen var lütfen
Ya bunun analizini yapmışlar ciddi ciddi, oturma açısı müsait değil falan diye afsskjNet Adil Bey bence.
Sesten sonra irkilip bakınması ele veriyor. Kimse anlamamış ilk anda, kendisi "anam sesli miydi o" dercesine tepki göstermiş
Hatta inceden corttu ishalli gibin yani
Bence de dona bıraktı birazını. Tok bir sesti çünkü. (Neden sorguluyorsak hala)
Hunharca güldüm, o adam nasıl o çocuğa döndü diye. Baya hırlaşmıştık çünkü, ahfha ay çocuk gibi olmuuuş diye güldümzz..zevklendim derken?
Ben uzun değilim topuklu var bir de sevgilim de çok uzun değilGörmeseydim iyiydi, sen belli sulak yerde, elitist yetişmişsin, dadılar hangi dilde konuşuyordu bacım?
Boy kaç ya bir kere!!!
Yok mu aranızda yurdum insanı yahu, bele sokakta göreceğim tipler?
Hepiniz mi güzelsiniz ben anlamadım ki, başka topiclere geçip kendimi iyi hissetmek istiyorum arkadaş!
Mantar kurabiye var olurmu yapmasıda çok zevkli bunu.
Buda olur! Kolay bir tarife benziyor. Kadinin anlatma seklide çok hos. Baska tariflerinede bakabilirim. Cok tessekkür ederim
Kilo umrumda değil, gerçekten öyle.
Şu durum bitsin, gerekirse 3 sene canımı çıkarırım ama şuan beni ne mutlu ediyorsa doyasıya yaşamalıyım diye düşünüyorum.
Ve spor bunlardan biri asla değil, keza dizlerim bu genç yaşımda el vermiyor.
Çocuklarım sağolsun kalıcı hasar bıraktılar, sakat kalmasam bari kıvamındayım.
Az önce sana verdiğim tarifle kek yaptım, fırında pişiyor aklıma sen geldin.
Kenton marka kekte erimeyen batmayan meyve küpleri damla çikolata yapmış onu denedim, batmıyor cidden
Kurabiyeyi en son yaptığımda anadolu medeniyetler müzesine koydular, fosil olunca, hakettiği değeri gördü
Asla ama asla yapamıyorum çünkü elim boldur gramaja uyamıyorum, fırınım da eşit pişirmiyor zaten.
Yabanelma devreye girmeli.
Ben işte, gayet sıradan yurdum insanı tiplemesiYok mu aranızda yurdum insanı yahu, bele sokakta göreceğim tipler?
Hepiniz mi güzelsiniz ben anlamadım ki, başka topiclere geçip kendimi iyi hissetmek istiyorum arkadaş!
Ahahfha attım sana fotoyuGenelde @Vander den beklenir bu kelime değil mi?
Yımırta gibi çocuk olmuşAhahfha attım sana fotoyu
Zevklendimden kastımı anlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?