Coronasavar

Görmeseydim iyiydi, sen belli sulak yerde, elitist yetişmişsin, dadılar hangi dilde konuşuyordu bacım?
Boy kaç ya bir kere!!!

Yok mu aranızda yurdum insanı yahu, bele sokakta göreceğim tipler?
Hepiniz mi güzelsiniz ben anlamadım ki, başka topiclere geçip kendimi iyi hissetmek istiyorum arkadaş!

Neden sürekli annemde bu çocuk arkadaşım, bu böyle olmaz, gönderen var göndermeyen var lütfen

Benim adam mecburi işe devam, hizmet kısmında olduğu için; bi bulaş olursa eve gelirse oradan çocuk da etkilenmesin diye aylık yolladık. Annemler riskli grup zaten; olursa bi şey karı-koca bize olsun, onlar temiz kalsın dedik olm napak. Oğluş da "Hastalık bitince gelin" diyor sorunsuz, nazar etçeğniz çocuğuma.

Ben uzun değilim topuklu var bir de sevgilim de çok uzun değil ondan göz yanılsaması olmuştur.

Sosyeteye takdim balomdan bir görüntü

Sport yaptigim dönemde her zaman kendimi daha iyi his ederdim. Yaparken "allah belasini versin, niye bu izdirapa giriyorum her defasinda" oluyorum fakat sonradan o endorfinler var ya, çok güzel oluyor. Hele dusunu alip, çayini içtikten sonra kendimi daha iyi his ediyorum.

Yani senin felsefenin içinde yine yer aliyor. Ki begendim dediklerini. Kendimize bakmak her zaman fit olmak degil dogru. Ancak ben kilolardan dolayi amelyat geçirmis bir insanim. O konuda baya travmalarim var zaten.

Ne güzel aklina ben gelmisim. Bende o keki her yaptigimda aklima sen gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…