- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Çünkü ne kızım o kadar ayrı durur ne anam babam kizimla kalırşaşkınlık ve kıskançlık arası birşey olabilir yaşadığım
Sizin eşlerinizde, maske ve plinglerinize ortak oluyor mu, kocişim banyodaki rafima el atmış durumda kaç gündür. Hergün birşey sürüyor yüzüne
Bana da eğlence çıkıyor ama evde kalma süremiz uzarsa kendisini iyice kaybetmekten korkuyorum
Hayır, çünkü kendisine ait maskeleri, bantları filan var.Sizin eşlerinizde, maske ve plinglerinize ortak oluyor mu, kocişim banyodaki rafima el atmış durumda kaç gündür. Hergün birşey sürüyor yüzüne
Bana da eğlence çıkıyor ama evde kalma süremiz uzarsa kendisini iyice kaybetmekten korkuyorum
Şimdi hep böyle hatırlayacaksınız beni
Benimki işe gidiyor her gün garibim eve zor atıyor kendiniSizin eşlerinizde, maske ve plinglerinize ortak oluyor mu, kocişim banyodaki rafima el atmış durumda kaç gündür. Hergün birşey sürüyor yüzüne
Kocişci detectedBenimki işe gidiyor her gün garibim eve zor atıyor kendini
Açıldın bakıyorumKocişci detected
Bende fotoğraf paylaşacağım yine
Çok bekletme ya. Ne zaman çocukların peşine düşsem sen bir şey paylaşıyorsun. Şuan küçük içeride ciyaklıyor mesela, sanırım bir yerde sıkıştı kaldı ama gitmeyeceğim. (şaka tabi ki)Kocişci detected
Kocişci detected
Hep varsa sorun yokta, eline alıp geliyor üzerine yorum yapıyor, bu pek bir işe yaramadı bu iyiyimis diyor eşimHayır, çünkü kendisine ait maskeleri, bantları filan var.
Absolut, canım, arkadaşım, güzelim, neden yapıyorsun bunu bize? Anlat bak, büyük bir sabır ve anlayış içinde dinleyeceğim.Minnoşluğumun maskülen tarzımla birleşimiEki Görüntüle 2619182
NeyiBen de paylaşacağım
Bacaama kadar paylaştım benAbsolut, canım, arkadaşım, güzelim, neden yapıyorsun bunu bize? Anlat bak, büyük bir sabır ve anlayış içinde dinleyeceğim.
Sadistlik varsa zaar.Absolut, canım, arkadaşım, güzelim, neden yapıyorsun bunu bize? Anlat bak, büyük bir sabır ve anlayış içinde dinleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?