Coronasavar

Çünkü ne kızım o kadar ayrı durur ne anam babam kizimla kalır şaşkınlık ve kıskançlık arası birşey olabilir yaşadığım

Benim ana çok fena, herkesin yerine ana olabilecek kapasitede ilginç biri; kessen kolunu analık akar. Ver çocuğumu diye gittiğimde "Kim, ne, o benim çocuğum ki" diyebilir de yani belli olmaz ve işin kötüsü oğlum da "Anne ablam mı gelmiş?" diyebilir annemin yanında dikilip.

Sizin eşlerinizde, maske ve plinglerinize ortak oluyor mu, kocişim banyodaki rafima el atmış durumda kaç gündür. Hergün birşey sürüyor yüzüne
Bana da eğlence çıkıyor ama evde kalma süremiz uzarsa kendisini iyice kaybetmekten korkuyorum

Arada kullanıyor kremlerimi sürsene yüzüme diyor oda nemlendirici yani. bu aradada şampuanıma el koydu hınzır.

Hayır, çünkü kendisine ait maskeleri, bantları filan var.

Benimki işe gidiyor her gün garibim eve zor atıyor kendini

Hayır, çünkü kendisine ait maskeleri, bantları filan var.
Hep varsa sorun yokta, eline alıp geliyor üzerine yorum yapıyor, bu pek bir işe yaramadı bu iyiyimis diyor eşim bugün normal bir konudan konuşurken yüzüme dikkatli dikkatli bakıp siyah noktaların için bant kullan daha iyi olur dedi kendisininkinden kullanabilir mişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…