Coronasavar

Ben kurabiye yapıyorum ama içinde hep birşeyler oluyor, çikolatalı, Cevizli, elmalı gibi. Kalıpla yapmak için olmaz benim tarifler maalesef.

Ağız hareketiyle birebir uyumlu, salisesine kadar.
Karın gurultusuyla ve nefes vermeyle çıkan bir gaz sesi olabilir ama kesinlikle sunucu
Nope. Adam nefes verdikten birkaç salise sonra ses çıkıyor.

Hatta sunucu sonra açıklama yaptı, "stüdyo belli bir otokontrol yaratıyor ama evlerde olunca skype yayını yapıyoruz, dolayısıyla bazen aksırabiliyoruz bazen öksürebiliyoruz. Böyle bir şeyler olmuş, bundan dolayı kusura bakmayın" diye

Eski fevkalade osurukları da hatırlayalım madem konusu geldi:

Videodaki manşete ölüyorum ya
Youtube yorumlarına da bakın videonun denk gelirse. Bu youtube çok fena çok.
Biri yazmış "Umarım sadece osurmuştur" diye ajdajd.

Son düzenleme:
Şimdi benim türkü kültürüm yok,
Eşim de pek dinlemez.
Bizim kıza babam bir kaç tane dinletti ara ara.
Gecen uykuda diretti, annemle konusuyordum, babam turku ac ona turku seviyor o dedi
Gerçekten artık bununla uyuyor

Bebeklerde bu neyle alakalı acaba. Neye gore seçiyorlar.

Komik ama insanlık hali napalım
Kimse umarım çok dert etmiyordur. İnsanların gülecek bir şeye ihtiyacı vardı malzeme oldu
Bence iyi oldu eğlenmeye ihtiyacımız var çok belli değil mi
Ben Duygu Özaslanin yumurta videosu ile ilgili yapılan yorum ve çekilen videolarlada çok eğlendim.

Ben Duygu Özaslanin yumurta videosu ile ilgili yapılan yorum ve çekilen videolarlada çok eğlendim.
Başta hiç sevmediğim halde duyar kasacaktım ben o videolar için çünkü bende rafadan/sahanda yumurta ne demek bilmiyordum. Ama sonradan öğrendim ki kendisi halis muhlis türkiyede yetişmiş bir insanmış o yüzden bende dalga geçtim sonrasında

Portakalın da nasıl yenildiğini bilmiyordun
Sonra elitist deyince kızıyorsun.
Aramızda gizli soylu kan var bence

O kadını ve türevlerini hiç sevmediğim için dalga geçesim bile gelmedi. Sadece Vedat Milor'un tweetine çok güldüm, o adam şahane oldu ya.

Ritmle, sözlerin uyumuyla falan mı acaba?

O kadını ve türevlerini hiç sevmediğim için dalga geçesim bile gelmedi. Sadece Vedat Milor'un tweetine çok güldüm, o adam şahane oldu ya.

Zaten bu tarz durumlarda komik olan olayların kendi değil yapılan yorumlar, paylaşılan videolar oluyor bence.

Portakalın da nasıl yenildiğini bilmiyordun
Sonra elitist deyince kızıyorsun.
Aramızda gizli soylu kan var bence
Ailem gerçek ailemi söylemiyor ama bende soylu bir aileden geldiğimden şüpheleniyorum Esmer bir tenim varken birden soylu beyazına döndü cildim çünkü baskılayamıyor daha fazla

Şunlar geldi aklıma, affına sığınarak.

Selam canımlar. Bugün biraz daha iyiyim bir selam çakayım dedim. İnstagram'da aşı karşıtı bir arkadaşım "coronaya da size oyunlarınıza inanmıyoruz. Aşınız çıkarsa yaptırmayacağız evet" yazmış. Koronaya inanmıyorum ama bir güç var diyor. Gidip ona küfredip engelleyeceğim. Akşama görüşürüz ::)

Ya bırak gel buraya, benim bazı arkadaşlar da maskeye sigara deliği açıp gezmeye çıkmışlar napim, dövüm mü, iyi fikir diye tebrik mi edeyim bilemedim. Gel bura konulu bi şeyler yaşayak.

Ya bırak gel buraya, benim bazı arkadaşlar da maskeye sigara deliği açıp gezmeye çıkmışlar napim, dövüm mü, iyi fikir diye tebrik mi edeyim bilemedim. Gel bura konulu bi şeyler yaşayak.

Zırhımı kuşanıp markete ve kasap amcaya gitmem lazım kuzu. İki gündür makarna sıçıyoruz. Hazırlıksız yakalandık yasağa. Gidip 272773 paket sigara almam lazım anlıyor musun

Zırhımı kuşanıp markete ve kasap amcaya gitmem lazım kuzu. İki gündür makarna sıçıyoruz. Hazırlıksız yakalandık yasağa. Gidip 272773 paket sigara almam lazım anlıyor musun

Tamam envanterini topla da gel; ben 5e kadar buralardayım, sonra maskemi takınıp kendimi yollara atıp akşama gelme planım var. Hafakanlar bastı, gidip tebdili kıyafet bi teftişe çıkayım memleketimi.

filmdelisi hatta sana ufak bir sır vereyim attığım youtube videosunda erkek arkadaşımın adını anlayabilirsen onu googlela, görsellerdeki fotoğrafa bak (peltek olduğunu söylemeyi unutmuşum, çok söyledim alt yazı koyun diye dinlemediler beni)
Yalnız o fotoğraf talihsiz bir açı artı yüksek bel kurbanını gösteriyor. Hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…