Ben kurabiye yapıyorum ama içinde hep birşeyler oluyor, çikolatalı, Cevizli, elmalı gibi. Kalıpla yapmak için olmaz benim tarifler maalesef.Kilo umrumda değil, gerçekten öyle.
Şu durum bitsin, gerekirse 3 sene canımı çıkarırım ama şuan beni ne mutlu ediyorsa doyasıya yaşamalıyım diye düşünüyorum.
Ve spor bunlardan biri asla değil, keza dizlerim bu genç yaşımda el vermiyor.
Çocuklarım sağolsun kalıcı hasar bıraktılar, sakat kalmasam bari kıvamındayım.
Az önce sana verdiğim tarifle kek yaptım, fırında pişiyor aklıma sen geldin.
Kenton marka kekte erimeyen batmayan meyve küpleri damla çikolata yapmış onu denedim, batmıyor cidden
Kurabiyeyi en son yaptığımda anadolu medeniyetler müzesine koydular, fosil olunca, hakettiği değeri gördü
Asla ama asla yapamıyorum çünkü elim boldur gramaja uyamıyorum, fırınım da eşit pişirmiyor zaten.
Yabanelma devreye girmeli.
Nope. Adam nefes verdikten birkaç salise sonra ses çıkıyor.Ağız hareketiyle birebir uyumlu, salisesine kadar.
Karın gurultusuyla ve nefes vermeyle çıkan bir gaz sesi olabilir ama kesinlikle sunucu
Bence iyi oldu eğlenmeye ihtiyacımız var çok belli değil miKomik ama insanlık hali napalım
Kimse umarım çok dert etmiyordur. İnsanların gülecek bir şeye ihtiyacı vardı malzeme oldu
Başta hiç sevmediğim halde duyar kasacaktım ben o videolar için çünkü bende rafadan/sahanda yumurta ne demek bilmiyordum. Ama sonradan öğrendim ki kendisi halis muhlis türkiyede yetişmiş bir insanmışBence iyi oldu eğlenmeye ihtiyacımız var çok belli değil mi
Ben Duygu Özaslanin yumurta videosu ile ilgili yapılan yorum ve çekilen videolarlada çok eğlendim.
Portakalın da nasıl yenildiğini bilmiyordunBaşta hiç sevmediğim halde duyar kasacaktım ben o videolar için çünkü bende rafadan yumurta ne demek bilmiyordum. Ama sonradan öğrendim ki kendisi halis muhlis türkiyede yetişmiş bir insanmışo yüzden bende dalga geçtim sonrasında
O kadını ve türevlerini hiç sevmediğim için dalga geçesim bile gelmedi. Sadece Vedat Milor'un tweetine çok güldüm, o adam şahane oldu ya.Bence iyi oldu eğlenmeye ihtiyacımız var çok belli değil mi
Ben Duygu Özaslanin yumurta videosu ile ilgili yapılan yorum ve çekilen videolarlada çok eğlendim.
Ritmle, sözlerin uyumuyla falan mı acaba?Şimdi benim türkü kültürüm yok,
Eşim de pek dinlemez.
Bizim kıza babam bir kaç tane dinletti ara ara.
Gecen uykuda diretti, annemle konusuyordum, babam turku ac ona turku seviyor o dedi
Gerçekten artık bununla uyuyor
Bebeklerde bu neyle alakalı acaba. Neye gore seçiyorlar.
Zaten bu tarz durumlarda komik olan olayların kendi değil yapılan yorumlar, paylaşılan videolar oluyor bence.O kadını ve türevlerini hiç sevmediğim için dalga geçesim bile gelmedi. Sadece Vedat Milor'un tweetine çok güldüm, o adam şahane oldu ya.
Ritmle, sözlerin uyumuyla falan mı acaba?
Ailem gerçek ailemi söylemiyor ama bende soylu bir aileden geldiğimden şüpheleniyorumPortakalın da nasıl yenildiğini bilmiyordun
Sonra elitist deyince kızıyorsun.
Aramızda gizli soylu kan var bence
Şunlar geldi aklıma, affına sığınarak.Şimdi benim türkü kültürüm yok,
Eşim de pek dinlemez.
Bizim kıza babam bir kaç tane dinletti ara ara.
Gecen uykuda diretti, annemle konusuyordum, babam turku ac ona turku seviyor o dedi
Gerçekten artık bununla uyuyor
Bebeklerde bu neyle alakalı acaba. Neye gore seçiyorlar.
Selam canımlar. Bugün biraz daha iyiyim bir selam çakayım dedim. İnstagram'da aşı karşıtı bir arkadaşım "coronaya da size oyunlarınıza inanmıyoruz. Aşınız çıkarsa yaptırmayacağız evet" yazmış. Koronaya inanmıyorum ama bir güç var diyor. Gidip ona küfredip engelleyeceğim. Akşama görüşürüz ::)
Ya bırak gel buraya, benim bazı arkadaşlar da maskeye sigara deliği açıp gezmeye çıkmışlar napim, dövüm mü, iyi fikir diye tebrik mi edeyim bilemedim. Gel bura konulu bi şeyler yaşayak.
Zırhımı kuşanıp markete ve kasap amcaya gitmem lazım kuzu. İki gündür makarna sıçıyoruz. Hazırlıksız yakalandık yasağa. Gidip 272773 paket sigara almam lazım anlıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?