- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
Bir şey olmaz.İşin sonunda oğlanı bana "Abla" derken de bulabilirim bizim durum ona gidiyor gibi arada anam faktörü var çünküm. Çocuğumu geri vermeyebilir.
Ve bunu bu kadar uzun zamandır nasıl yapıyorlar kısmına daha çok şaşırabilir.Önce mal beyanı yapmam gerekmiyor mu
Kazeen şoka girer bunlar bu grupta napıyor diye
Bulguruma laf söyletmem!!!!1!1!1!Senin sevgilin var aborey, gözümüzün önünde bir yasak aşk filizleniyor.
Yalnız çilek'ten emin değilim ben, önce bir göstersin sonra aldatmaya karar ver. Eldeki bulgurdan olma sonra
Evleneceksek gerekmiyorÖnce mal beyanı yapmam gerekmiyor mu
Ya ama güzel bulduk birbirimizi ya. Ben çok memnunum şahsen şu kadrodanVe bunu bu kadar uzun zamandır nasıl yapıyorlar kısmına daha çok şaşırabilir.
Asıl evleneceksen gerekiyor annem ya, sen çok ters anlamışsın.Evleneceksek gerekmiyor
Ben de hepinizden nefret ettiğim halde, acı sevdiğim için burada değilim herhalde. (sevgimi dile getirmekle ilgili arada problem yaşıyorum)Ya ama güzel bulduk birbirimizi ya. Ben çok memnunum şahsen şu kadrodan
Ahahfa sadomazo bir şeyler olabilir bilemedimBen de hepinizden nefret ettiğim halde, acı sevdiğim için burada değilim herhalde. (sevgimi dile getirmekle ilgili arada problem yaşıyorum)
Eşim babamla konuştu az önce, beni sordu ne yapıyor diye, kadınlar kulübünden birileriyle gülüşüyor dediYa ama güzel bulduk birbirimizi ya. Ben çok memnunum şahsen şu kadrodan
Evlenince o iş bitiyor diye biliyorum benAsıl evleneceksen gerekiyor annem ya, sen çok ters anlamışsın.
Mazallah ya işini görmezse, evlilik hayatın boyunca buna mı mahkum olacaksın?
Annem de bir şeye güldüğümde falan "Kadınlar Kulübü'nde misin" diyorEşim babamla konuştu az önce, beni soruldu ne yapıyor diye, kadınlar kulübünde arkadaşlarıyla gülüşüyor dedikendisindden bahsettiğimi bilmiyor tabi
Bilemedim ki, buradaki evli arkadaşlara bakarsan bitmiyorEvlenince o iş bitiyor diye biliyorum bençocuk yapacak kadar olsun yeter.
Ahaha ne kadar tatlış olmuşsun.Arkadaşlar bilin bakalım bu ne? Ve sizce o cadı kim?
Sarı tshirtlü de kızım. =)) Yine beni çocuklara maskara ettikleri bir gün.Ahaha ne kadar tatlış olmuşsun.
Hangi iş bitiyormus, yanlış söylemişler size annem, inanmayın onlaraEvlenince o iş bitiyor diye biliyorum bençocuk yapacak kadar olsun yeter.
Güzel ama, eğleniyorsunuz anne kız.Sarı tshirtlü de kızım. =)) Yine beni çocuklara maskara ettikleri bir gün.
Annem de bir şeye güldüğümde falan "Kadınlar Kulübü'nde misin" diyor
Ben bazen sizinle yazışırken sanki bir kafede veya birimizin evinde toplanmışız gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?