Nasılsın iyi misin Vander? =)) Merak etme çok bir şey kaçırmadın, kimsenin yüzünü görmedik ama bol bol bıyık gördük. Bu nasıl oldu diye sorma...Siz nasıl ablasınız insan bir sorar nasılsın iyi misin diye
Yaa yerimmmmmNasılsın iyi misin Vander? =)) Merak etme çok bir şey kaçırmadın, kimsenin yüzünü görmedik ama bol bol bıyık gördük. Bu nasıl oldu diye sorma...
HaniiiiiAhanda birinci sınıfın ilk gunü ben
okula okumaya gitmedıgım çok belli
Bu pozdan sonra senin tıp okumadığına ben de inanmaya başladım.Ahanda birinci sınıfın ilk gunü ben
okula okumaya gitmedıgım çok belli
Ahahah tipe bak
Madem Türksün göster ürksün.
Ve bunu bu kadar uzun zamandır nasıl yapıyorlar kısmına daha çok şaşırabilir.
Bulguruma laf söyletmem!!!!1!1!1!
Evleneceksek gerekmiyor
Ne diyecekler, aman elleşmeyin, en azından oradan çıkmıyorlar, kendi kendilerine çalıp oynuyorlar demişlerdir. Bütün foruma yayılmamızdan daha güvenilir olduğu kesin.KK evreninde cep evren açtık biz. Burada fizik kuralları bildiğimizden çok farklı. Mesela dük peşinde koşan bıyıklı kadınlar var
Bu arada bizi ispikleyen oldu mu hiç, olduysa ne dediler, yönetim ne tepki verdi, bunları çok merak ediyorum ben.
Ama umarım cevabını hiç öğrenmem
Ben bir iki taneye bakayım dedim ama onları da anlamadım ya. Toplumun dilimizi kullanma şekli ciddi anlamda içimde yara.Hangi konulara bakıyorsunuz atın da bakam
Çökelek miYalnız sanmıyorum benim maaşım senin avokado masrafına yetsin
Hem bizde avokado ve chia tohumunu kız tarafı alır. Erkek tarafı çökelek ve kuru bamya temin eder.
İşine gelirse kızıım
Kızım bamya diyor üstelik kuru diyor, sen çökeleğe mi taktın burada...Çökelek mikesin sen evde babane yeleğiyle oturmamı istersin
Şaka maka kuru bamya çok güzel bişi.Kızım bamya diyor üstelik kuru diyor, sen çökeleğe mi taktın burada...
Ben de bamya severim ama erkek tarafının getireceği bir şey olarak tercih etmemŞaka maka kuru bamya çok güzel bişi.
Anneannem gelirken getirmişti, anneme bana da ayır dedim ama hepsini etli yapmıl hayin kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?