- 20 Kasım 2018
- 15.067
- 56.821
- 598
- 35
Ay dün anneme aynen bunu dedimVirüs Zamanı ve Virüsten Kurtulunca Eki Görüntüle 2619232
Bana yazıklar olmasınHepinize yazıklar olsun ya! Bugünkü gösterme faslını ben başlattım ve hepiniz ben gider gitmez göstermişsiniz!!
AyrıcaLyanna Mormont beni özele çekmek için özellikle yaptığını anlamıyorum sanma, bekliyorum diyorsun sonra ay ben görmedim vay ben işitmedim.
Ben bişi göstermedim ama seni cidden görmedimdidiHepinize yazıklar olsun ya! Bugünkü gösterme faslını ben başlattım ve hepiniz ben gider gitmez göstermişsiniz!!
AyrıcaLyanna Mormont beni özele çekmek için özellikle yaptığını anlamıyorum sanma, bekliyorum diyorsun sonra ay ben görmedim vay ben işitmedim.
Kim göstermiş kızHepinize yazıklar olsun ya! Bugünkü gösterme faslını ben başlattım ve hepiniz ben gider gitmez göstermişsiniz!!
Özele gelBen bişi göstermedim ama seni cidden görmedimdidi
Ne diyecekler, aman elleşmeyin, en azından oradan çıkmıyorlar, kendi kendilerine çalıp oynuyorlar demişlerdir. Bütün foruma yayılmamızdan daha güvenilir olduğu kesin.
Çökelek mikesin sen evde babane yeleğiyle oturmamı istersin
Sırayla hepsi, düzenlenen mesajlardan anlamıyoruz sanıyolarKim göstermiş kız
Milleti özele çağırıyorsun hangi fotonu gostereceksin?Sırayla hepsi, düzenlenen mesajlardan anlamıyoruz sanıyolar
Something specialMilleti özele çağırıyorsun hangi fotonu gostereceksin?
Ay dün anneme aynen bunu dedim
"Amaan beğenen seven bıyıklarımla, bacaklarımla beğensin" dedim anneme, sonra hemen devam ettim "ama karantina bitince komple ağdaya gidicem hemen"
Şimdi biz daha sevgili olmadığımız için bıyık riskine girmiyorumBen bugün sevgilime foto attım. Hem de geçen hafta almama rağmen hiç alınmamış gibi çıkan bıyık ve kaşlarımla.
Çok övdü beni. İşte yokluk böyle bişi
Hep varsa sorun yokta, eline alıp geliyor üzerine yorum yapıyor, bu pek bir işe yaramadı bu iyiyimis diyor eşimbugün normal bir konudan konuşurken yüzüme dikkatli dikkatli bakıp siyah noktaların için bant kullan daha iyi olur dedi kendisininkinden kullanabilir mişim
Gerçekten seviyor olsa o siyah noktaları görmezdi. Boşansın benceBence aranan bdv konusu bulundu
Ben de hepinizden nefret ettiğim halde, acı sevdiğim için burada değilim herhalde. (sevgimi dile getirmekle ilgili arada problem yaşıyorum)
İçim kıpraştı.Bende senden nefret ediyorum Loreth, hemide çooooog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?