- 20 Kasım 2018
- 15.063
- 56.810
- 598
- 35
Hem kıskanç değil hem siyah noktan var diyor. Bilemedim cnm ben olsam kabullenemezdimKız benim kocam hiç kıskanç değil. Bak bir BDV konusu daha çıktı benden. Meğer ne sorunlu evliliğim varmış.
Boşanayım mı ne diyorsun?Hem kıskanç değil hem siyah noktan var diyor. Bilemedim cnm ben olsam kabullenemezdim
A
Ben bu kızcağıza üzüldüm gün gece 17 yaşında babasının akrabasiyla istemeden evlendirilmis. Eşi dövüyor, kötü davranıyor, ailesi boşanmasına karşı. Çocuk konusunda etraftan çok baskı görünce prezervatifi delip hamile kalmayı planlıyor, eşi çocuk istemiyor diye. Saçma geliyor ama o yaşta yaşadığı, düşündüğünüz şeyler, mecburiyetleri üzücü.
Babasının iki eşi varmış, muhtemelen doğulu bir aile, böyle hikayeler oralarda çok oluyor maalesef. Fake gibi gelmedi bana. Keşke fake olsa.İlginç, fake değil değil mi? Genelde bu tarz uç konularda bi çapanoğlu çıkıyor altından ama şu anlatılan da yaşanmaz değil asla. Bu bahsettiğin konuyu okudum ve hassas olduğu için yorumlamadan çıktım diye anımsıyorum sanki.
Ya sen bu boşan diyenleri dinleme, bayılıyorlar boşan demeye. Bir yuva kolay mı kuruluyor? Önce bir çift terapisine gidin. (nasıl süper çözüm değil mi. peeeh zeka işte cicim)Boşanayım mı ne diyorsun?
Kırmızı gecelik, tüylü terlik diyor ve artırıyorum.Ya sen bu boşan diyenleri dinleme, bayılıyorlar boşan demeye. Bir yuva kolay mı kuruluyor? Önce bir çift terapisine gidin. (nasıl süper çözüm değil mi. peeeh zeka işte cicim)
Ya bak, ben kadının metalaştırılmasına karşıyım. Haa erkek de kırmızı gecelik ve tüylü terlik giyecekse, ancak o zaman varım bu işe. O zaman işe yarayabilir bence.Kırmızı gecelik, tüylü terlik diyor ve artırıyorum.
Değil mi?Ya sen bu boşan diyenleri dinleme, bayılıyorlar boşan demeye. Bir yuva kolay mı kuruluyor? Önce bir çift terapisine gidin. (nasıl süper çözüm değil mi. peeeh zeka işte cicim)
Kırmızı gecelik, tüylü terlik diyor ve artırıyorum.
Tarzım değil be gülümKırmızı gecelik, tüylü terlik diyor ve artırıyorum.
Tarzım değil ne gülümkocam beni onlarla görse gidip direkt boşanma davası açabilir, ne benim karım değil diye
Çok özel olmayacaksa... Ehem... Şey... Ne giyiyorsun? Özel değil di mi?Tarzım değil ne gülümkocam beni onlarla görse gidip direkt boşanma davası açabilir, ne benim karım değil diye
Ekseriyetle paçalı don giyerim benÇok özel olmayacaksa... Ehem... Şey... Ne giyiyorsun? Özel değil di mi?
Kahvaltı değil organik kahvaltı severim yalnız, herşey doğalindan olacakTarzın mükellef bir kahvaltı canım, biliyoz kuzum.
Öyle demek kız. Retro çamaşır de. Bak nasıl seksi oldu birden.Ekseriyetle paçalı don giyerim ben
Kahvaltı değil organik kahvaltı severim yalnız, herşey doğalindan olacak
Jartiyer giymeyen erkek de, ne bileyim...Ya bak, ben kadının metalaştırılmasına karşıyım. Haa erkek de kırmızı gecelik ve tüylü terlik giyecekse, ancak o zaman varım bu işe. O zaman işe yarayabilir bence.
Jartiyer giymeyen erkek de, ne bileyim...
Bu fantezi gittikçe iğrençleşiyor. Kıllı bacaklarla bir de stiletto düşündüm şuan.Jartiyer giymeyen erkek de, ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?