İşler durmayıp, yavaşlamayıp nolcakmış; herkes can derdine düşmüş bu patronlara da iyi sabrediyor adamlar yahu.
Söveceğim olmayacak şimdi.
Ben de bizimkilerin birime azcık uyuzum, millet vardiyaya geçti, bir hafta biri bir hafta biri çalışıyorlar, benimkinin yerine adam yok, milletin başında. İş yavaşlattı artık adam napsın? Sanki millet cayır cayır geziyormuş gibi hala birimleri tam gün açık.
Çok bilgi vermeyeyim kabak gibi çıkar da yani işlerin yavaşlaması zaten olağandı. Yanlarındaki elemanları vardiyalı sisteme geçirdi çalışanlarını korumak için, diğer birimler de öyle, bizimkinin yerine oturacak muadili yok... O da öğleden sonra gider oldu işe, erken de çıkıyor. Biri de ağzını açıp bir şey diyemiyor. Full time hala çalışma biçimleri, yarım güne indirdi kafadan. Çünkü öbür türlüsü haksızlık.
Güüünaaaayyyydıııııııııınnnnn
Enerjik ve mutluymuşum gibi yapayım.
Kocam bey ise gitti.
Cünkü patronu bey kendisine whatsapp tan corona nin sorumlusu oymuş gibi bir mesaj yazmış
Işler durmuş, nasıl Böyle bir şey olurmuş
Biraz isin bahanesi, şehir dışından gelen çalışanları eve yolladı diye kızgınlar.
Eve yolladı ve istanbul a giriş çıkış kapandı da zaten.
Is olmadığı ve olmayacağı için yolladı.
Şimdi sanki yolladı da iş ondan yok gibi davranıyorlar
Kendisi istifa etmeye gidiyor olabilir
Söyledim sen süleyman soylu değilsin, istifan geri dönmez haberin ola diye. Ters ters bakti
Isveç ortaklı bir şirket
Yabancı ortak acik açık bizim türkiye merkezli yapmamızın sebebi kuralların esnekliği dedi.
(Burada calisanlarin canını hiçe saymak da dahil)
Eşim de o zaman yanlış eleman ise aldınız, türkiye kuralları esnek ama insani vicdanlı dedi,
Kendi bildiğini okudu.
Şimdi de iş biz sana şu kadar maaş veriyoruz ama işler durdu verim alamıyoruz oldu
Yani yapacak bir şey yok, çıkarırlarsa da bizi öldürmez ama yeni iş bulamayacağı için, benim is yerimde su an sirtimiza yuk oldugu icin zora gireriz. Su surecte yiginla insan issiz kalacak zaten. Biraz beklenen bir şey, hayırlısı.
Erkekleri otoparka scooter binmeye yollayıp, evi süpürdüm bağır çağır şarkı söyleyerek.Siz nasıl enerjiksiniz ya
Ben de ağlama isteği var daha mutlu olunda bana da geçsin bu
Yafrım biz 2 senedir işsiz güçsüz bir ev olduğumuzdan, işi olanlara yer ayır duanda, boşuna hakkını benimle doldurmaYa çok üzüldüm turuncu loreth ne bileyim işte diğer kişilerin eşlerine
Kendim için dua etmem ama sizin için edicem
Her şey iyi olur umarım
Film senın içinde
Gangsta falan
İ
Yine vahim değil durum, sağlık sistemi çöken ülkeleri gördükten sonra bunca dikkatsizliğe, cahillik ve gevşekliğe karşın şansımızın yaver gittiğini düşünüyorum. Yaza doğru daha iyi olacaktır; sağlık sistemi ayakta kalsın gerektiğinde donanımlı bir destek alabilelim, geçeriz bu sıkıntıdan.
Benimkinin başı kel mi ona da etYa çok üzüldüm turuncu loreth ne bileyim işte diğer kişilerin eşlerine
Kendim için dua etmem ama sizin için edicem
Her şey iyi olur umarım
Film senın içinde
Gangsta falan
İ
Bizim dün ulaşamadığımız gerizekalı kiracımızdan asistanıyla haber geldi, kiranın yarısını yatırmış, diğer kalanı da toplayıp ay sonuna yetiştirecekmiş.Cüneyt özdemir den çok haz etmiyorum ama amerika ve dünyada corona yi anlatan 2 çekimi var 45er dakikalık. Tavsiye ederim
Amerika da 6.5 milyon kişi işsizlik yardımına başvurmuş
Sayının 30 milyon olması bekleniyor.
Türkiye gerçekten bir şekilde dayanıyor.
Yönetimin iyiliğinden ziyade insanların vicdanı var.
Babam herkese tam maaş ödemeye devam ediyor, iş yerini kapattı
Işsizlik ödeneği bekliyor.
Ama sinirliydi dün, çalışanlardan biri bayram ikramiyesini erken alabilir miyiz diye sormuş
cilek.yagmuru bende senin gibiyim kendimi kuaföre emanet edemiyorum. Aylarca özene bözene kalınlaştırdığım, altları dağınık dursun oraya elleme ablacım dediğim kaşlarımı inadına inadına yoldular. Fön, maşa desen sıkılırım dayanamıyorum zaten saçım tutmuyor. Manikür dedim bir önceki sayfada ama kuafördekiler zararlı benim manikür anlayışım etlerimi geri itmek, tırnak törpülemek. Pedikür desen onda da ayağıma mıçtılar. Mis gibi yumuşak ayaklarım vardı. Zımpara gibi bir şey kullandılar ondan sonra ayağım sertleşmeye başladı.
Neyse tırnak olayını özellikle seviyorum uzun uzun vakit harcamayı falan. Geçen sene aliexpressten kalıcı oje seti almıştım. Öyle evde yapılıyor. Dışarıda da (rus ve uzakdoğulu ablalar) yaptırdım profesyonel olarak ama onların yaptığı hep tırnaklarımı kırdı. Bu aliexpressteki biraz dandik ama işin güzelliği dandikliğinde. Çünkü biliyorsanız kalıcı ojeyi çıkartmak için önce en üst tabakayı törpüleyip sonra saf asetonda bekletmek gerekiyor. Bu da tırnağı baya yıpratıyor. Ama bu dandiklik sağolsun 3 hafta sonra oje kabuk gibi veya peel off ojeler gibi soyulabiliyor.
Tek eksisi bence alıştıktan sonra normal oje asla kesmiyor. Bir de yeni sürmüşsen o an hızlıca çıkaramıyorsun.
Yıpranma bir ölçüde haliyle oluyor ama normal ojede de bakım yapmazsan ve yöntemini bilmezsen olur o yıpranma.
En son kasım ayında yeni ojeler sipariş vermiştim. Gelmediler. Ojelerimin dipleri kaldı sadece. Bazı instagram hesapları satıyor ama 2-3 dolar verdiğim ojeye 120 tl vermek istemiyorum.
He bir de genel sorulan bir soru. Havasız kalmıyor mu tırnakların diyorlar. 9 senedir ojesiz geçirdiğim gün sayısı 10 gün falan değildir. Sürekli ojelidir tırnaklarım. Bunun son bir senesi de kalıcı ojeyle geçti. O zamanla bu zaman arasında tırnak yapımda bir fark yok (dışarıda yaptırdığım kalıcı oje uygulamasından dolayı oluşan hasar hariç)
@Lorethcilek.yagmuru
Hep şort giydiğim için, biliyorsunuz ev seksisi bir insanım, bahsettiğin hissi bilmiyorum ama pürüzsüz bacak iyidir ya bence de. Çok bakımlı, vücuduyla uğraşan bir insan değilim lakin bacaklarda kıl tüy olunca, enerjim sömürülüyormuş gibi hissediyorum, modum düşüyor.
Cüneyt özdemir den çok haz etmiyorum ama amerika ve dünyada corona yi anlatan 2 çekimi var 45er dakikalık. Tavsiye ederim
Amerika da 6.5 milyon kişi işsizlik yardımına başvurmuş
Sayının 30 milyon olması bekleniyor.
Türkiye gerçekten bir şekilde dayanıyor.
Yönetimin iyiliğinden ziyade insanların vicdanı var.
Babam herkese tam maaş ödemeye devam ediyor, iş yerini kapattı
Işsizlik ödeneği bekliyor.
Ama sinirliydi dün, çalışanlardan biri bayram ikramiyesini erken alabilir miyiz diye sormuş
İşin açığı Corona bana "Ölümlü dünya, ölümlü insan" selamı çaktı, dertlerden bi salınma rahatlama geldi sanırım. Çabuk kabullendim. Yani elimizden geleni yapıyoruz, gerisi takdir-i ilahi rahatlaması geldi gibi bilmiyorum. Sorgulamayı kestim, kafa rahatladı. Tavsiye ederim. Bi de yalnız olmadığımı hissettirdi, herkesle ortak bir derdi paylaşıyor olmak ruhları yaklaştırıyor bence.
Geçtiğimiz gün market alış-verişi yaparken "Bak böyle yapabilirsin" diye tanımadığım bir adama, sepeti tutma yerine ekmek poşeti koparıp sarabileceğini, böylece çıplak elle market arabasına dokunmasına gerek kalmayacağını gösterdim. Teşekkür etti "Aa hiç düşünmemiştim, çok teşekkür ederim güzel fikir" dedi. Ne bileyim, mutlu oldum. Dert ortak. Bana da bi kucaklama hali geldi. Rahatlık hissettim.
Tırnakların kalın ve pasparlak, yastık izi olmadan pürüzsüz bir şekilde durunca sıkılmıyor insanSen sıkılmıyor musun 3 hafta aynı renkle?
Unutmayın ki bana hiç bir şey olmazKız3nity yaa durumunuz iyi olacak tek zengin tanıdıgım insanı kaybedememe yaaaa dnmddkkdk
yaaa yanlış anlama cidden üzüldüm umarım her şey biter
Isveç ortaklı bir şirket
Yabancı ortak acik açık bizim türkiye merkezli yapmamızın sebebi kuralların esnekliği dedi.
(Burada calisanlarin canını hiçe saymak da dahil)
Eşim de o zaman yanlış eleman ise aldınız, türkiye kuralları esnek ama insani vicdanlı dedi,
Kendi bildiğini okudu.
Şimdi de iş biz sana şu kadar maaş veriyoruz ama işler durdu verim alamıyoruz oldu
Yani yapacak bir şey yok, çıkarırlarsa da bizi öldürmez ama yeni iş bulamayacağı için, benim is yerimde su an sirtimiza yuk oldugu icin zora gireriz. Su surecte yiginla insan issiz kalacak zaten. Biraz beklenen bir şey, hayırlısı.
Tırnakların kalın ve pasparlak, yastık izi olmadan pürüzsüz bir şekilde durunca sıkılmıyor insanyoksa bende 2 güne oje değiştiren biriydim
Vicdanlı ve survivor. Abi açlık sınırının altında 4 kişilik, 5 kişilik aileyi bir şekilde doyurmayı başaran(!) bir muhasebesi var bu ülkenin. Babam muhasebeci, der ki "Bu ülke kolay kolay dağılmaz, yarı aç yatar yine şükreder öyle bir yetinme muhasebesiyle yaşıyorlar" ... Kira almıyor babam da 3 ay kira istemiyorum dedi, hiçbir kiracısından para almıyor şu an. Kendi emekli maaşıyla döndürüyor evi. "İhtiyacım yok başkasını ağlatacak paraya" dedi çıktı.
Umarım suistimal edilmez bu davranışı ki kiracılarının bir kısmı turizm ile uğraşanlardı. Bu seneki halleri malum. Babam da kıyamayacak biliyorum, hayırlısı artık. Geçecek bir şekilde, açlıktan ölmeyiz ya, kimse kimsenin açlıktan ölmesini, soğuktan donmasını izlemez.
Ben şükür ve kabul mode on'dayım ondan yani tuhaf gelebilir size anlarım.
Şükür modunu açtım; "Şükür kirada değiliz, şükür yaz geliyor ısınma derdi bitti, şükür de şükür" yani. Boğazdan geçecek de karın doyuracak, tamam. Şu sıra böyle oluverecek napalım? Şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?