Coronasavar

Igneada tavsiye ederim
Aaa bu yaz (bu yaz dediğim geçen yaz oluyor bu arada, zaman kavramım şaşmış durumda) gittik biliyor musun? Longoz ormanı deyip duruyorlardı, bir gidip görelim dedik. Oyy ormana bayıldım. Ama yollar felaket, nasıl virajlı. Evi de Kırklareli'de tutmuştuk, geze geze gider geliriz diye, pestilimiz çıktı o virajlarla. Ama yine de değerdi, orman nefisti. Ama denize girmedik oralarda. Karadeniz beni korkutuyor ya.

Çocuklar olduktan sonra tatile gideceğiz diye aklım çıkıyor dolayısıyla bir yoksunluk sendromum yok.
Uzaydan foto çekseler, sahilde biz görünürüz.
Şişme havuz, tekerlekli koca kamyon kasası içinde kum araçları, küçük 30u aşkın araba, kolluklar, 2 tane korunaklı simit, hayvan figürleri, şişme yatak.
Yeminle vinçle bizi denize indirseler daha iyi, nereye gitsek tüm sahildeki çocuklar da bizim başımıza üşüşür çünkü kendimiz tamamen oyun parkı kuruyoruz kumsala.
Allahım düşününce yine evimi çok sevdim
Ahahshsjsjsjsn

Girilir, planın adını unuttum şimdi, özellikle temmuzda falan sakin deniz orada
Ve çok çok temiz
Orman zaten
Yollar öyle olmasa dolar taşardı oralar, O güzellikten eser kalmazdı:) Bence bozuk yol iyidir
Deniz şartı olmazsa sapancada da da bir yayla vardı bir kere de oraya gittik. Ama totom dondu.
çocuklarla orası zor

Erkek çocuklarına hitap eder mi bilmiyorum ama kızım hama boncuklarla şekil yapmaya bayılıyor, ütüyle kalıp haline getiriyoruz.
Loreth sizin için bir alternatif olabilir belki.

Eklentiler

• IMG_20200414_141538.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 25
Marketten geldim şimdi,yaz planları hazıranmaya başlanmış hanımlar.
Asker kökenliler böyledir disiplin hayatlarının şartı olmuştur.,
Bendede var bir tane merak etmeyin,o disiplin her daim vardır geçmez.
Umut fakirin ekmeği ablacım. Büyük ihtimalle evimizin duşakabininde yüzeceğiz ama işte bir umut diyor insan, bir umut belki ayağımız azıcık kuma değer. :.(
Plajın adını ben de unuttum ama balık yemek için durmuştuk,çok meşhur bir plajı varmış, falan filan. O kadar dalgalı ve rüzgarlıydı ki, kumsala bile inmedim, eşim bir bakıp gelmişti büyük kızımla. Valla deniz yoksunluğundan bu gidişle kendimi Karadeniz dalgalarına da atabilirim gerçi. Neden olmasın.

Biz her sene eşimin ailesinin yanına yaylaya gideriz normalde ama bu sene ailenle vakit geçirmeyi kaldıramam dedim eşime o yüzden İstanbul yakınlarında bu yerlere gideriz muhtemelen.

Erkek çocuklarına hitap eder mi bilmiyorum ama kızım hama boncuklarla şekil yapmaya bayılıyor, ütüyle kalıp haline getiriyoruz.
Benimkiler bunu burnuna teper.
Nerden biliyorum, anaları yapmıştı çünkü.
Kızma birader oyununun aparatlarını burnuma dizmiştim, doktorda son buldu oyunum

Bu sene herkes için böyle olacak,bizde kamp yazacaktık vazgeçtik zaten çıksada durumun ne olacağı belli değil ki.
Hiç değilse puanlarımız yanmasın bu sene..
En azından hafta sonları yakın yerlere kaçmak daha iyi herhalde.

Ya IKEA'da vardı bunlardan, almayı düşünüyordum, bir daha ki sefere dedik almadık. Bir daha ki sefer de seneye olur ancak. İnternetten alsam... Az önce kuryelerle ilgili bir haber okudum. Bu zamanda değmeyecek şeyleri taşımak gururumuza dokunuyor demişler. Haklı adamlar ya. Biz virüs korkusuna her şeyi evden almayı planlıyoruz, bari en önemli şeyleri alalım da girdikleri riske değsin diye düşünüyor bir yanım.
Bizim her sene eşimin ailesinin yanına yaylaya gideriz normalde ama bu sene ailenle vakit geçirmeyi kaldıran dedim eşime o yüzden İstanbul yakınlarında bu yerlere gireriz muhtemelen.
Biz de her yaz uğrarız yanlarına, 4-5 gün kalırız. Ama o benim sabır eşiğim artık. Çok daralıyorum. Şimdi bu yaz hiçbir yere gidemezsek, orada daha çok kalırız diye dedi eşim ama olmaz tabi öyle bir şey. Ailesiyle aramdaki ilişkinin saygı ve sevgi ayarlarının bozulmaması için en fazla yine 4-5 gün olmalı.

Ben de böyle şeylerden pek anlamıyorum. Ama görünüşleri çok tatlı
Bir de bir sürü özellik yazmışlar. Hem şarjlı hem pilli, usb girişleri ve bluetooth bağlantıları var. Yorumlar da hep iyiydi. Ama ben yine de ürün incelemeleri izleyeceğim. Çünkü neden izlemeyeyim

Koyu kısmı okuduktan sonra ben de şüphelendim bunlar aynı adam mı diye

Babam eskiden çekinirdi annemden ama yaşlandıkça bir korkusuzluk geldi adama, onu da dinlemiyor artık. Kafasının dikine dikine gidiyor çocuk gibi.
Hatta ben korkuyordum karantinayı da umursamaz diye ama ciddiye aldı neyse ki.
Tek anarşikliği günde 3-4 defa çöp atmaya inmesi
O kadar çöpü nereden buluyor hiç bilmiyorum. Ama kaşla göz arası 5 dklık kaçışlarının her dönüşünde çöp attığını iddia ediyor.

Fethiye de çok güzel, iki yazdır buradan çıkıp (Buranın 10 sene önceki hali gibi olan) Fethiye'de bi pansiyona gidiyoruz. Adamlar tanıdılar artık. Hatta birinde odanın kliması bozulmuştu benim adam söküp tamir etti.
Birinde "Hadi gidek" diye sezonun ortasında çıktık yola, yer yok her yeri doldurmuşlar. Gittik o pansiyona, hemen tanıdılar "Klimamızı onaran abiler gelmiş" diye. Yer yoktu hemen ayarladılar. Kaldığımız 5 gün boyunca 4 oda mı 3 oda mı değiştirdik, geze geze kaldık.

Bizim tatil anlayışı "keşfet" üzerine olduğundan, arabayı çektik, bi motor kiraladık, bastık yaylalarına Fethiye'nin. Tavsiye ederim kesinlikle. Bir bazlamacılar, bir çardaklar bulduktu... Birinde atv turuna çıktık toprak moprak it gibi sürdük, geri döndük duşa giriyoruz (Evet birlikte ) üzerimizden çamur akıyor çamur, Adem ile Havva'nın yaradılış hikayesine dönmüşüz.
Hatta foto koyayım kaldırayım:
..

Bir gün atın tepesinde, bir gün denizde muzun üstünde derken...
Bu sene ne olacak bakalım. Burayı talan ederiz en olmadı. Geleni de bekleriz. :*

Son düzenleme:
Saygılar
O emekliden bizde de var
Allah kolaylık versin ne diyeyim, annem şiire kendini verdi de öyle takmıyor durumu.

Teşekkürler sağol.
Anneye hürmetler bu arada.
Zor meslek aslında hiç kolay değil,emekli olduktan sonrada öyle.
Emekli olduktan sonra sivil hayata geçişte zorlanılmasın diye kurs verilmişti türkiye genelinde o dönemde.
Baban ne zaman ayrıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…