- 18 Ekim 2018
- 8.212
- 34.029
- 548
Aaa bu yaz (bu yaz dediğim geçen yaz oluyor bu arada, zaman kavramım şaşmış durumda) gittik biliyor musun? Longoz ormanı deyip duruyorlardı, bir gidip görelim dedik. Oyy ormana bayıldım. Ama yollar felaket, nasıl virajlı. Evi de Kırklareli'de tutmuştuk, geze geze gider geliriz diye, pestilimiz çıktı o virajlarla. Ama yine de değerdi, orman nefisti. Ama denize girmedik oralarda. Karadeniz beni korkutuyor ya.Igneada tavsiye ederim
Çocuklar olduktan sonra tatile gideceğiz diye aklım çıkıyor dolayısıyla bir yoksunluk sendromum yok.Havuzlu bir ev kiralamıştık zamanında. Kızım 2,5 yaşındaydı ve insan cidden endişeleniyor, sürekli bir tetikte olma durumları. Laf söz dinleyen, havuza yaklaşmayan bir çocuktu üstelik. Eeee şimdi küçük kızım var, 1,5 yaşında ve ayaklı bir felaket. =)) Onunla olmaz o iş. Şuan canım nasıl da Olimpos havası, hamak, bira (içmeyen arkadaşlar hoşgörüyle cık cık cık yapıp geçecekler eminim) çekiyor. Bugün hava 20 derece ya. Benim bu yoksunluk belirtilerim 20 derece başlıyor. Neyse ki yarın soğuk ve yağmurlu olacakmış. Kesin daha mutlu olacağım. =))
Aaa bu yaz gittik biliyor musun? Longoz ormanı deyip duruyorlardı, bir gidip görelim dedik. Oyy ormana bayıldım. Ama yollar felaket, nasıl virajlı. Evi de Kırklareli'de tutmuştuk, geze geze gider geliriz diye, pestilimiz çıktı o virajlarla. Ama yine de değerdi, orman nefisti. Ama denize girmedik oralarda. Karadeniz beni korkutuyor ya.
Umut fakirin ekmeği ablacım. Büyük ihtimalle evimizin duşakabininde yüzeceğiz ama işte bir umut diyor insan, bir umut belki ayağımız azıcık kuma değer. :.(Marketten geldim şimdi,yaz planları hazıranmaya başlanmış hanımlar.
Asker kökenliler böyledir disiplin hayatlarının şartı olmuştur.,
Bendede var bir tane merak etmeyin,o disiplin her daim vardır geçmez.
Plajın adını ben de unuttum ama balık yemek için durmuştuk,çok meşhur bir plajı varmış, falan filan. O kadar dalgalı ve rüzgarlıydı ki, kumsala bile inmedim, eşim bir bakıp gelmişti büyük kızımla. Valla deniz yoksunluğundan bu gidişle kendimi Karadeniz dalgalarına da atabilirim gerçi. Neden olmasın.Girilir, planın adını unuttum şimdi, özellikle temmuzda falan sakin deniz orada
Ve çok çok temiz
Orman zaten
Yollar öyle olmasa dolar taşardı oralar, O güzellikten eser kalmazdı:) Bence bozuk yol iyidir
Deniz şartı olmazsa zamandada da bir yayla vardı bir kere de oraya gittik. Ama totom dondu.
çocuklarla orası zor
Erkek çocuklarına hitap eder mi bilmiyorum ama kızım hama boncuklarla şekil yapmaya bayılıyor, ütüyle kalıp haline getiriyoruz.
Loreth sizin için bir alternatif olabilir belki.
Erkek çocuklarına hitap eder mi bilmiyorum ama kızım hama boncuklarla şekil yapmaya bayılıyor, ütüyle kalıp haline getiriyoruz.
Biz her sene eşimin ailesinin yanına yaylaya gideriz normalde ama bu sene ailenle vakit geçirmeyi kaldıramam dedim eşimeEşim diyor ki en kötü bizimkilerin yazlığına gider, onlarla zaman geçiririz. En kötü diyor, çünkü ben kendileriyle 3 günden fazla zaman geçirince kısa devre yapmaya başlıyorum. Senin dediğin gibi günü birlik bir yerlere gidip gelmek daha mantıklı geliyor. Ya da işte çadırı alacağız. Pek insan uğramayan bir deniz kenarına yerleşip, bir gece kalıp döneceğiz gibi. Pek insan olmayan deniz kenarı neresi, orayı henüz bilmiyorum.
Benimkiler bunu burnuna teper.Erkek çocuklarına hitap eder mi bilmiyorum ama kızım hama boncuklarla şekil yapmaya bayılıyor, ütüyle kalıp haline getiriyoruz.
Umut fakirin ekmeği ablacım. Büyük ihtimalle evimizin duşakabininde yüzeceğiz ama işte bir umut diyor insan, bir umut belki ayağımız azıcık kuma değer. :.(
Plajın adını ben de unuttum ama balık yemek için durmuştuk,çok meşhur bir plajı varmış, falan filan. O kadar dalgalı ve rüzgarlıydı ki, kumsala bile inmedim, eşim bir bakıp gelmişti büyük kızımla. Valla deniz yoksunluğundan bu gidişle kendimi Karadeniz dalgalarına da atabilirim gerçi. Neden olmasın.
Asker mi eşiniz?Bu sene herkes için böyle olacak,bizde kamp yazacaktık vazgeçtik zaten çıksada durumun ne olacağı belli değil ki.
Hiç değilse puanlarımız yanmasın bu sene..
En azından hafta sonları yakın yerlere kaçmak daha iyi herhalde.
Asker mi eşiniz?
SaygılarEvet emekli oldu gerçi..
20 yıl görevde kaldı.
Ya IKEA'da vardı bunlardan, almayı düşünüyordum, bir daha ki sefere dedik almadık. Bir daha ki sefer de seneye olur ancak. İnternetten alsam... Az önce kuryelerle ilgili bir haber okudum. Bu zamanda değmeyecek şeyleri taşımak gururumuza dokunuyor demişler. Haklı adamlar ya. Biz virüs korkusuna her şeyi evden almayı planlıyoruz, bari en önemli şeyleri alalım da girdikleri riske değsin diye düşünüyor bir yanım.Erkek çocuklarına hitap eder mi bilmiyorum ama kızım hama boncuklarla şekil yapmaya bayılıyor, ütüyle kalıp haline getiriyoruz.
Biz de her yaz uğrarız yanlarına, 4-5 gün kalırız. Ama o benim sabır eşiğim artık. Çok daralıyorum. Şimdi bu yaz hiçbir yere gidemezsek, orada daha çok kalırız diye dedi eşim ama olmaz tabi öyle bir şey. Ailesiyle aramdaki ilişkinin saygı ve sevgi ayarlarının bozulmaması için en fazla yine 4-5 gün olmalı.Bizim her sene eşimin ailesinin yanına yaylaya gideriz normalde ama bu sene ailenle vakit geçirmeyi kaldıran dedim eşimeo yüzden İstanbul yakınlarında bu yerlere gireriz muhtemelen.
Kahve kutusunu bende görmüştüm. Kahveli olandan alacaktım ama istediğim kahvelerden yoktu.
Nostaljik radyo daha hoş bir fikir ciddenbende teknolojiden anlasaydım radyolu çalar saat alacaktım çok özenirmiş onlara küçükken
Aynı babaya sahip olabilir miyiz
Trafikte kuralsız adama kural öğretmeye çalışır. Soldan yavaş giden biri varsa önüne geçer daha da yavaş gider inat olsun diye.
Bir gün beni terminale bırakıyordu. Otopark girişdeki babaya bir adam çok kötü girdi bizi savuracaktı. Babam da kornaya basınca atıştılar baya. O gün beni ilk defa otoparkın girişinde bırakıp hızlıca çıktı eminim adamla karşılaşmaktı amacı. Bende inerken seni anneme söylerim eve gitmen için şu kadar dakikan var gecikirsen yandın dedim. Neyse ki annemden çekiniyor
Accık gülelimbaskısını yaptıracağım fotoğrafım bu
Saygılar
O emekliden bizde de var
Allah kolaylık versin ne diyeyim, annem şiire kendini verdi de öyle takmıyor durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?