- 20 Kasım 2018
- 15.027
- 56.689
- 598
- 35
Antalya'da falan bungalowlar var. Yine dediğin gibi ev tutma seçeneği var. Girer girmez bir temizlik yapılır biter gider.İstanbuldayız biz. Tatillerde Akdeniz taraflarında ev tutarız genelde. Çocuklarla en rahat ev düzeninde tatil oluyor diye... Kampa filan da gidiyoruz. Şuan vahşi doğada kamp daha sağlıklı geliyor gözüme, insanlardan uzak sonuçta. Ama ev tutmaya dötümüz yer mi, bilemiyorum.
Günübirlik İstanbul'dan anca Şile, Kerpe falan olur zaten. Onda da deniz ortak alan sadece.Bilemiyorum günübirlik de olsa ortak alan olacak gidilen yer. Çarşafını, havlunu toplayıp gitsen de ne anladım ben o kaçamaktan
Tahmin edebiliyorum oğlumda oynamaz bu kadar ufak şeylerle, o yüzden kızlar için daha iyi bir alternatifBenimkiler bunu burnuna teper.
Nerden biliyorum, anaları yapmıştı çünkü.
Kızma birader oyununun aparatlarını burnuma dizmiştim, doktorda son buldu oyunum
Bizde İkea'da almıştık.Ya IKEA'da vardı bunlardan, almayı düşünüyordum, bir daha ki sefere dedik almadık. Bir daha ki sefer de seneye olur ancak. İnternetten alsam... Az önce kuryelerle ilgili bir haber okudum. Bu zamanda değmeyecek şeyleri taşımak gururumuza dokunuyor demişler. Haklı adamlar ya. Biz virüs korkusuna her şeyi evden almayı planlıyoruz, bari en önemli şeyleri alalım da girdikleri riske değsin diye düşünüyor bir yanım.
Biz de her yaz uğrarız yanlarına, 4-5 gün kalırız. Ama o benim sabır eşiğim artık. Çok daralıyorum. Şimdi bu yaz hiçbir yere gidemezsek, orada daha çok kalırız diye dedi eşim ama olmaz tabi öyle bir şey. Ailesiyle aramdaki ilişkinin saygı ve sevgi ayarlarının bozulmaması için en fazla yine 4-5 gün olmalı.
Spor da yap.Azıcık çocuklarla ve evle ilgilenme arası veriyorum. Geleceğim sonra.
Ben bize oyun buldum kızlaraz önce yeğenimle görüntü konuşuyorduk o oynuyordu, bende oyununa katıldım.
Online bir sitede belli temalar var. O temayı seçip oda kurmuşlar. Biri verilen kelimeyi çiziyor diğerleri ne çizdiğini bulmaya çalışıyor. Size de hitap ederse bir oda kurabiliriz
Benim çizim yeteneğim yok ama trollerim ahhahBen bize oyun buldum kızlaraz önce yeğenimle görüntü konuşuyorduk o oynuyordu, bende oyununa katıldım.
Online bir sitede belli temalar var. O temayı seçip oda kurmuşlar. Biri verilen kelimeyi çiziyor diğerleri ne çizdiğini bulmaya çalışıyor. Size de hitap ederse bir oda kurabiliriz
Bence kalem alır da kimbilir ne çizimler çıkar.Yalniz bu gruba oda tutarsan kimse eline kalem almaz
Ben bize oyun buldum kızlaraz önce yeğenimle görüntü konuşuyorduk o oynuyordu, bende oyununa katıldım.
Benim çizim yeteneğim yok ama trollerim ahhah
Bence kalem alır da kimbilir ne çizimler çıkar.
Anatomik eserler görebiliriz
Ya bu çocuklarınıza yaptırdığınız etkinlikleri ben bu yaşımda kendi isteğimle yapıyorum. Bir anormallik mi var bende yoksa peter pan sendromundan mı muzdaripimYabanelma instagramda etkinlik yarıştıran analar gibi oldul ajdjakdka
Bu arada benimkiler incik boncuk sever.
Çocukları düğme iğne ve iplikle büyüten anayım ben
Eki Görüntüle 2619630
- Gangsta ne demek?Kalan son arr taneciği de gidecek hadi bakalım.
2 yaş sendromu da yaşıyor musun?Ya bu çocuklarınıza yaptırdığınız etkinlikleri ben bu yaşımda kendi isteğimle yapıyorum. Bir anormallik mi var bende yoksa peter pan sendromundan mı muzdaripim
Geçen gün yaşadım bence2 yaş sendromu da yaşıyor musun?
Geçen gün yaşadım bence
Bu arada oyunun uygulaması da varmış. Ben şimdi kurcalamak için indiriyorum.
Adı Gartic.io
evet bilgisayardan tarayıcıdan da girdim ama daha kolay bulduğum için bir de telefondan uygulama olarak baktım.Direkt buradan giriliyor mu?
Lyanna Mormont bak +18de ne buldum:
Cinsellik Hakkında Genel Düşünceler
Merhabalar, ilk konum olduğunun ve ilk konuyu lap diye cinsellik bölümüne açmanın dikkat çektiğinin ve hoş karşılanmadığının farkındayım. Aslına bakarsanız konunun içeriği %100 cinsellike değil fakat içinde bu konuda da unsurlar barındırdığından ve daha dikkat çekici olacağını düşündüğümden...www.kadinlarkulubu.com
Bastım eksiyi. Bahanelere bak. :))
ben çok küçük çocukların grubuna denk geldim galibaUu beybi test sürüşüne çıktım, fena değil ama dük mük yok yani daha düklü bi şeyler ummadım değil
Eki Görüntüle 2619650
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?