Coronasavar

Antalya'da falan bungalowlar var. Yine dediğin gibi ev tutma seçeneği var. Girer girmez bir temizlik yapılır biter gider.

Bilemiyorum günübirlik de olsa ortak alan olacak gidilen yer. Çarşafını, havlunu toplayıp gitsen de ne anladım ben o kaçamaktan
Günübirlik İstanbul'dan anca Şile, Kerpe falan olur zaten. Onda da deniz ortak alan sadece.

Bilmiyorum ben bungalow veya ev tatili konusuna soğuk bakmıyorum, otel gibi iç içe olmadıktan snra sanırım yazın o kadar kasamıycam

Benimkiler bunu burnuna teper.
Nerden biliyorum, anaları yapmıştı çünkü.
Kızma birader oyununun aparatlarını burnuma dizmiştim, doktorda son buldu oyunum
Tahmin edebiliyorum oğlumda oynamaz bu kadar ufak şeylerle, o yüzden kızlar için daha iyi bir alternatif 3nity cinsiyetçilik değil de gerçekçilik diyelim
Bizde İkea'da almıştık.
Kargo konusunda haklılar aslında,çok mecburi olmadıkça bir iki ay dişimizi sıkabiliriz. Sok
marketler rezil bir uygulamaya geçmişler mesela, hic alt yapısını oluşturmadan sanal market uygulaması yapmışlar. Geçen gün çalışan kızlardan bir tanesi market arabasını çeke çeke sipariş götürüyordu. Bir iş yapacaksınız usulüne göre taşıma için ayrı birilerini ve motor vs. ayarlayın değil mi?
Bizim market yakın hafta bir eşim gidip alıyor, daha rahat ediyor içim bu şekilde.

Ben bize oyun buldum kızlar az önce yeğenimle görüntü konuşuyorduk o oynuyordu, bende oyununa katıldım.
Online bir sitede belli temalar var. O temayı seçip oda kurmuşlar. Biri verilen kelimeyi çiziyor diğerleri ne çizdiğini bulmaya çalışıyor. Size de hitap ederse bir oda kurabiliriz

Yalniz bu gruba oda tutarsan kimse eline kalem almaz

Benim çizim yeteneğim yok ama trollerim ahhah

Yalniz bu gruba oda tutarsan kimse eline kalem almaz
Bence kalem alır da kimbilir ne çizimler çıkar.
Anatomik eserler görebiliriz

Olabilir bana uyar.

Yabanelma instagramda etkinlik yarıştıran analar gibi oldul ajdjakdka

Bu arada benimkiler incik boncuk sever.
Çocukları düğme iğne ve iplikle büyüten anayım ben

Eki Görüntüle 2619630
Ya bu çocuklarınıza yaptırdığınız etkinlikleri ben bu yaşımda kendi isteğimle yapıyorum. Bir anormallik mi var bende yoksa peter pan sendromundan mı muzdaripim

evet bilgisayardan tarayıcıdan da girdim ama daha kolay bulduğum için bir de telefondan uygulama olarak baktım.
üyelik de gerekmiyor o an nick yazıyorsun o kadar. bir kişi odayı kuruyor belli bir temayla sonra o kodu paylaşıp davet ediyor. ama masaüstü ve uygulama beraber girebiliyor mu bilemiyorum şimdi ona bakacağım

Lyanna Mormont bak +18de ne buldum:

Bastım eksiyi. Bahanelere bak. :))

Ülen kendileri yazmaya gitmiş bile, bi paylaşır bare insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…