- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
Kalıcı oje üzerine normal oje sürüp renk değiştirebilirsiniz ki.Canım çekti
Niye? Cünkü Türkiye 3.cü dünya ülkesi ya, tabiki is dönecek. Türkiyede zaten is haklari, insan haklari ortada. En ucuz sey insan emegidir Türkiyede. Ve yurtdisi firmalarda bunu biliyor ne yazikki.
Yoksa kendi ülkelerinde o kadar sert çekemezler. Hak hukuk adalet var orda çünkü.
Neyse fazla siyasete girmek istemiyorum. Artik sana zengin sponsorumuz demeyecezmi simdi? deyip güldüreyim seni :)
Ama cidden umarim hersey yoluna girer Turuncu, ailen ile beraber bu dönemi fazla sikintiya girmeden atlatabilirsiniz
Evet bunu da yapanlar var ama koyu renk kullandığımdan ben denemedim hiçKalıcı oje üzerine normal oje sürüp renk değiştirebilirsiniz ki.
Benim el tırnaklarımda sorun var zaten, ellerime işlem yapamıyorum ama ayaklarım senelerdir kalıcı ojede.
Kalıcıyı french yaptırırım, taş tuş taktırmam genelde.
Üzerine istediğim renk normal sürüp değiştirebiliyorum
Ya yazık amaSokak kedisi beslemeye gidecekmiş babam öğleden sonra, yazık alıştılar öbür evin oraya... Restoranlar kapalı.
Eki Görüntüle 2619580
Biz gidelim diyorum, yok arabayla gidip arabayla gelecekmiş bi şey olmazmış. İlla bahçeyi de görecek. İhbar edesim var 70 yaşında kalp ve şeker hastası.
Kalıcı oje üzerine normal oje sürüp renk değiştirebilirsiniz ki.
Benim el tırnaklarımda sorun var zaten, ellerime işlem yapamıyorum ama ayaklarım senelerdir kalıcı ojede.
Kalıcıyı french yaptırırım, taş tuş taktırmam genelde.
Üzerine istediğim renk normal sürüp değiştirebiliyorum
Sokak kedisi beslemeye gidecekmiş babam öğleden sonra, yazık alıştılar öbür evin oraya... Restoranlar kapalı.
Eki Görüntüle 2619580
Biz gidelim diyorum, yok arabayla gidip arabayla gelecekmiş bi şey olmazmış. İlla bahçeyi de görecek. İhbar edesim var 70 yaşında kalp ve şeker hastası.
Ya yazık amagörmek istiyor belki kedileri ve bahçeyi.
Gerçi yolda polis durdursa büyük sıkıntı olur
Daha hiç zarar görmedi.
Üstteki ojeyi silerken alttaki zarar görmüyorsa çok mantıklı. Özellikle french üstü oje sürmek.
Koyu renk üzerine ancak 2 kat canlı kapatır, açıkların kapatması zor tabi.Evet bunu da yapanlar var ama koyu renk kullandığımdan ben denemedim hiç
Bağlasan durmaz.
Babam da diyabet ve kalp hastası.
Bugün yazlığa gidecek.
Istanbul sınırında müstakil bahçeli ev
Endisem Corona değil orada da soguktan hasta olacak..
Bahcede guller budanacak, cimenlerde otlar temizlenecek, simdi oraya kimseyi sokamayız ben yaparım diyor.
4 dönüm bahçe
Yaşlanınca çocuklaşıyorlar işteKuzum biz gidiyorduk kedileri beslemeye zaten; onun tek derdi kediler değil, adam evde oturma adamı değil geldi halleri bahçesine gidecek bi oraları teftiş edecek. Halleri gelmiş bugün. Artık bilmiyorum, etme yapma desek anlamaz, anlamadığı gibi bir de gönül koyar. Sıktı beni durduk yere. Bir de bana yazmıyor direkt gruba yazıyor eşimle olan ki eşim tampon olsun. Ben sert çıkarım çünkü. İşte bizim esas çocuklar da babamlar... Eşimin baba da benim baba da halli adamlar.
EheheheYaşlanınca çocuklaşıyorlar işte
Benim babam da dışarı adamı değil. Normal zamanda hep evdedir. Bu korona yasağına adamın çıkası geliyor.
Üst caddeye gidiyor süt almaya. Jandarmayı aradım açmadılar, izin alacaktım yoksa diyor. Eve geliyor heyecanlı bir şekilde falan. Kendine eğlence arıyor galiba
Ay geçmiş olsun. Babamda da kalp rahatsızlığı var mesela ama ilaç kullanmıyor. Dışarı adamı olsa eminim hiç tutamazdık babamıEhehehe
Benimki sokak adamı.
Son beyin kanamasından sonra araç kullanamıyor görme kaybından dolayı ama adam yürüyerek geziyor ya da toplu taşıma kullanıyor.
Bazen günde 10 12 km yürüdüğü oluyor, canı sıkılıyor çünkü.
Çok şükür annemi getirttik de kapıyı kilitleyip anahtarı saklayarak zaptrapt altına aldı, yüksek kat olmasa atlar kaçardı diyoruz
Ehehehe
Benimki sokak adamı.
Son beyin kanamasından sonra araç kullanamıyor görme kaybından dolayı ama adam yürüyerek geziyor ya da toplu taşıma kullanıyor.
Bazen günde 10 12 km yürüdüğü oluyor, canı sıkılıyor çünkü.
Çok şükür annemi getirttik de kapıyı kilitleyip anahtarı saklayarak zaptrapt altına aldı, yüksek kat olmasa atlar kaçardı diyoruz
Tuvaletten sonra bu tart paylaşılır mı yaKızım tuvalete gitmişti, beni çağırdı anne gel diye, kakasını yapmış, anne bak şekilli yapmışım bu sefer dedi
Bol çikolatalı tart kek yaptım bugün
Ayrı ayrı yazmak istemedim ama garip oldu doğruTuvaletten sonra bu tart paylaşılır mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?