- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ayrı ayrı yazmak istemedim ama garip oldu doğru
Seninki bahçe.Geçmiş olsun.
Bi de menopoz yaşasalar bu adamlar, nolurlardı acaba tövbest. Ayy...
Babamı menopoz zamanı düşünemiyorum, bahçeye çadır atar 7-24 orada yaşardı kesin.
Ay babam asker emeklisi değil ama öyle davranıyor resmen. Bazen dışarıda pür dikkat kesiliyor işini yanlış yapan birini bulayım da gidip konuşayım diye.Seninki bahçe.
Benimki manyak, inşaat geziyor falan, işçilerle takılıyor.
Ama inşaat bizim değil
Adamın içinde uhde kalmış herhalde, nerede iş makinası orada babam.
Ank ya yeni ne yapılıyor, her gün teftişte.
Emekli asker hastalığı diye bir terim olmalı ya, geçenlerde ağaçları budamıyorlar diye sövüp kendine alet edevat almış, umumi parktaki ağaçları budamış.
Bu adamı nereye sığdırırsın ki, bir gün tutuklayacaklar devlet malıma zarardan o olacak
Seninki bahçe.
Benimki manyak, inşaat geziyor falan, işçilerle takılıyor.
Ama inşaat bizim değil
Adamın içinde uhde kalmış herhalde, nerede iş makinası orada babam.
Ank ya yeni ne yapılıyor, her gün teftişte.
Emekli asker hastalığı diye bir terim olmalı ya, geçenlerde ağaçları budamıyorlar diye sövüp kendine alet edevat almış, umumi parktaki ağaçları budamış.
Bu adamı nereye sığdırırsın ki, bir gün tutuklayacaklar devlet malıma zarardan o olacak
Tuvaletten sonra bu tart paylaşılır mı ya
Ayrı ayrı yazmak istemedim ama garip oldu doğru
Aynı seyi dusundum valla ahahaBi de şekilli şüküllü yazmışsın oraya. Tövbest.
Ruyamda Caddebostan'a masa atmis, tam köşkün oradaki yesilliklerde oturuyorduk. Etraf kalabalikti nasil mutluydum.Hava nasıl güzel ya. Sitenin parkına indik bir 45 dakika kadar. Kimsecikler yoktu. İnsanın eve giresi gelmiyor. Zalımsın corona. :.(
Yazın tatil için bir yerlere gidebileceğini umut eden var mı aramızda? Merak ettiğim bir mevzu. Umuda ihtiyacım var da. Bütün yaz nasıl geçecek diye düşünüyorum. En azından günü birlik gidebilecek miyiz bir yerlere? Bunları düşünmek çok mu lüks? Akıl sağlığımızı düşününce lüks değil diyorum.Ruyamda Caddebostan'a masa atmis, tam köşkün oradaki yesilliklerde oturuyorduk. Etraf kalabalikti nasil mutluydum.
Sonra dedim ki "cok kalabalik ya, kac gundur evde oturmamin anlami kalmayacak, gidelim"
Ruyamda bile huzur yok
Ben tatile Istanbul'a gitmeyi dusunuyorum temmuz gibi. Haziran temmuz gibi yavas yavas en azindan sokaga cikmaya baslayacagimizi dusunuyorum.Yazın tatil için bir yerlere gidebileceğini umut eden var mı aramızda? Merak ettiğim bir mevzu. Umuda ihtiyacım var da. Bütün yaz nasıl geçecek diye düşünüyorum. En azından günü birlik gidebilecek miyiz bir yerlere? Bunları düşünmek çok mu lüks? Akıl sağlığımızı düşününce lüks değil diyorum.
Sjsj ben ankaraya döneceğim. İnşallah yaz okulu yaparlar veya proje işi bulurum diye düşünüyorum. Yazla ilgili tek hayalim bu.Yazın tatil için bir yerlere gidebileceğini umut eden var mı aramızda? Merak ettiğim bir mevzu. Umuda ihtiyacım var da. Bütün yaz nasıl geçecek diye düşünüyorum. En azından günü birlik gidebilecek miyiz bir yerlere? Bunları düşünmek çok mu lüks? Akıl sağlığımızı düşününce lüks değil diyorum.
İstanbuldayız biz. Tatillerde Akdeniz taraflarında ev tutarız genelde. Çocuklarla en rahat ev düzeninde tatil oluyor diye... Kampa filan da gidiyoruz. Şuan vahşi doğada kamp daha sağlıklı geliyor gözüme, insanlardan uzak sonuçta. Ama ev tutmaya dötümüz yer mi, bilemiyorum.Ben tatile Istanbul'a gitmeyi dusunuyorum temmuz gibi. Haziran temmuz gibi yavas yavas en azindan sokaga cikmaya baslayacagimizi dusunuyorum.
Istanbulda yaşıyor olsaydim da seyahat yasagi, deniz orman yasagi kalktiktan sonra en azindan bungalow vs tatiline giderdim veya ev tutardim
Bilemiyorum günübirlik de olsa ortak alan olacak gidilen yer. Çarşafını, havlunu toplayıp gitsen de ne anladım ben o kaçamaktanBen tatile Istanbul'a gitmeyi dusunuyorum temmuz gibi. Haziran temmuz gibi yavas yavas en azindan sokaga cikmaya baslayacagimizi dusunuyorum.
Istanbulda yaşıyor olsaydim da seyahat yasagi, deniz orman yasagi kalktiktan sonra en azindan bungalow vs tatiline giderdim veya ev tutardim
Beyin farklı çalışıyor gerçekten.Emekli asker hastalığı var abi, kesinlikle var. Emekli muhasebeci hastalığı da var.
Bu Corona hız almadan evvel resim kursuna yazılacağım ilk sıra muhabbette, ressam hocaya evde kendi kendimize yaptığımız örnek resimleri gösteriyorum, babamınkileri de gösterdim. "Baban emekli asker mi?" dedi. Dedim "Muhasebeci"... Tahmin ettiğim gibi, düzenle ilgili bi takıntısı var; asker ya da muhasebeci olabilirdi filan dedi. Psikolojik çözümleme yaptı adam babamın çalıştığı motiflerden. Sonra tabi benim çalışmalarıma baktı, psikolojik tedavi gördünüz mü hiç dedi
cilek.yagmuru hediye konusunda karar verdin mi? Ben sonunda verdim
İstediğim tarzda bir kol düğmesi buldum artı yanına üzerinde kendimin komikli kafası bulunan çorap yaptıracağım
Sürekli renkli çorap alıyorum ona, o da normalde renkli giyinmez ama onları giyiyor. Hatta en son aldığım çorabı hatırlayamadım ayağında görünce hangi .rspı aldı bunları diye sinirlendim bir ara
Ay babam asker emeklisi değil ama öyle davranıyor resmen. Bazen dışarıda pür dikkat kesiliyor işini yanlış yapan birini bulayım da gidip konuşayım diye.
En son markete gittiğimizde maden suyunun etiketine takmıştı. Burada yanlışlık var diye görevliyi getirdi. Düzelene kadar da başında bekledi
Eşim bir umut bakıyor, yaz sonuna doğru belki bir yerlere gidebiliriz diye ama benim pek umudum yok açıkçası. Günü birlik bir yerlere gidebilirsek ne ala diyorum.Yazın tatil için bir yerlere gidebileceğini umut eden var mı aramızda? Merak ettiğim bir mevzu. Umuda ihtiyacım var da. Bütün yaz nasıl geçecek diye düşünüyorum. En azından günü birlik gidebilecek miyiz bir yerlere? Bunları düşünmek çok mu lüks? Akıl sağlığımızı düşününce lüks değil diyorum.
Bana en mantıklı gelen şey havuzlu bir ev kiralayıp, yerleşmeden önce dezenfekte ettirmek.Yazın tatil için bir yerlere gidebileceğini umut eden var mı aramızda? Merak ettiğim bir mevzu. Umuda ihtiyacım var da. Bütün yaz nasıl geçecek diye düşünüyorum. En azından günü birlik gidebilecek miyiz bir yerlere? Bunları düşünmek çok mu lüks? Akıl sağlığımızı düşününce lüks değil diyorum.
Eşim diyor ki en kötü bizimkilerin yazlığına gider, onlarla zaman geçiririz. En kötü diyor, çünkü ben kendileriyle 3 günden fazla zaman geçirince kısa devre yapmaya başlıyorum. Senin dediğin gibi günü birlik bir yerlere gidip gelmek daha mantıklı geliyor. Ya da işte çadırı alacağız. Pek insan uğramayan bir deniz kenarına yerleşip, bir gece kalıp döneceğiz gibi. Pek insan olmayan deniz kenarı neresi, orayı henüz bilmiyorum.Eşim bir umut bakıyor, yaz sonuna doğru belki bir yerlere gidebiliriz diye ama benim pek umudum yok açıkçası. Günü birlik bir yerlere gidebilirsek ne ala diyorum.
Kahve kutusunu bende görmüştüm. Kahveli olandan alacaktım ama istediğim kahvelerden yoktu.Karar veremedim henüz
Muhiku'da kahveli bir hediye kutusu beğenmiştim. Matara, kahve, kupa, duş jeli, foto çerçevesi falan var.
Ama sonra nostaljik radyolardan gördüm. Öyle şeylere bayılır. Ama hiç duymadığım markalar. Ürün inceleme videolarını inceleyip karar vereceğim
Kalem dünyasının içinden çıkamadığım için ondan vazgeçtim
Aynı babaya sahip olabilir miyizBenim babam da öyle.
"Marketlerin girişine üzerinde kırmızı çarpı olan fotoğrafını asmadılar mı hala" diyoruz. Ama vazgeçmiyor adam.
Hele trafikteMutlaka kurallara uymayan birini bulup doğru yola getirmeye çalışır.
Bir gün ters birisine denk gelecek kavga çıkacak diye korkuyoruz.
Eşim diyor ki en kötü bizimkilerin yazlığına gider, onlarla zaman geçiririz. En kötü diyor, çünkü ben kendileriyle 3 günden fazla zaman geçirince kısa devre yapmaya başlıyorum. Senin dediğin gibi günü birlik bir yerlere gidip gelmek daha mantıklı geliyor. Ya da işte çadırı alacağız. Pek insan uğramayan bir deniz kenarına yerleşip, bir gece kalıp döneceğiz gibi. Pek insan olmayan deniz kenarı neresi, orayı henüz bilmiyorum.
Havuzlu bir ev kiralamıştık zamanında. Kızım 2,5 yaşındaydı ve insan cidden endişeleniyor, sürekli bir tetikte olma durumları. Laf söz dinleyen, havuza yaklaşmayan bir çocuktu üstelik. Eeee şimdi küçük kızım var, 1,5 yaşında ve ayaklı bir felaket. =)) Onunla olmaz o iş. Şuan canım nasıl da Olimpos havası, hamak, bira (içmeyen arkadaşlar hoşgörüyle cık cık cık yapıp geçecekler eminimBana en mantıklı gelen şey havuzlu bir ev kiralayıp, yerleşmeden önce dezenfekte ettirmek.
Ama asla yapmam böyle bir şey, benim bebelerim ev tatiline uygun veletler değiller.
Geçen sene arkadaşlarımız çok zorlasa da gitmedim, gitmem, bizi otel paklar.
O da maalesef bu sene zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?