15 yıl önce Knight Online oynadığım bir dönem vardı. Sanırım hala var o oyun. Tam abazan mekanı, çünkü oyun beleş. İnternet kafenin altın çağları. Kendini kafeye atan bunu oynuyor, dolayısıyla kitleyi hayal etmek zor değil. 7 yaş bebeleri, sizin bahsettiğiniz emmiler, jiletçi gençlik, ipsizler sapsızlar ordusu... Bir iki sene oynadım ve herkes beni erkek sanıyordu. Sonra hadi buluşalım moduna girdiler klan olarak, gitmedim tabi ama çok bozuldular, çünkü okuduğum şehre kadar gelmek istiyorlardı, sevdikleri bir abileri olduğum için. Neyse, sonra bıraktım, World of Warcraft'a terfi ettim.Oyun kanalına arada bakıyorum ben özeli kapatıp.
Yoksa ne ahlaksız teklifler geliyor ahdah ben hazır bekliyorum çünkü birine vermeye
Oyun kanalına arada bakıyorum ben özeli kapatıp.
Yoksa ne ahlaksız teklifler geliyor ahdah ben hazır bekliyorum çünkü birine vermeye
benim de oynadığım oyunda ismim kadın ismi olmasına rağmen erkek sanıyorlardı.15 yıl önce Knight Online oynadığım bir dönem vardı. Sanırım hala var o oyun. Tam abazan mekanı, çünkü oyun beleş. İnternet kafenin altın çağları. Kendini kafeye atan bunu oynuyor, dolayısıyla kitleyi hayal etmek zor değil. 7 yaş bebeleri, sizin bahsettiğiniz emmiler, jiletçi gençlik, ipsizler sapsızlar ordusu... Bir iki sene oynadım ve herkes beni erkek sanıyordu. Sonra hadi buluşalım moduna girdiler klan olarak, gitmedim tabi ama çok bozuldular, çünkü okuduğum şehre kadar gelmek istiyorlardı, sevdikleri bir abileri olduğum için. Neyse, sonra bıraktım, World of Warcraft'a terfi ettim.
Benim profilim gerçek kadın profili olmasına rağmen bu aramalar olmuyor.Ya nasıl bir yokluk gerçekten anlamıyorum ben.
Sevgilimin facete paylaşım yaptığı bir hesabı var, kendi ismi değil. Hatta insan ismi olmadığı bile belli ama sapıklar "aha yabancı karı" falan diyorlar sanırım. Özelden gelen pipi fotoğraflarının haddi hesabı yok asdfgh
Durmadan kamera araması yapıyorlardı. Canından bezdirmişlerdi adamı.
Pipilerini gören üstlerine atlayacak sanki.
Keşke sevgilin de hazır bekleyip açsa kamerayıYa nasıl bir yokluk gerçekten anlamıyorum ben.
Sevgilimin facete paylaşım yaptığı bir hesabı var, kendi ismi değil. Hatta insan ismi olmadığı bile belli ama sapıklar "aha yabancı karı" falan diyorlar sanırım. Özelden gelen pipi fotoğraflarının haddi hesabı yok asdfgh
Durmadan kamera araması yapıyorlardı. Canından bezdirmişlerdi adamı.
Pipilerini gören üstlerine atlayacak sanki.
Benim profilim gerçek kadın profili olmasına rağmen bu aramalar olmuyor.
Bence sevgilini bi sorgula cınım. Hiç normal değil bunlar. Aklını bulandırmış olmayayım ama bana güven vermedi. Senin iyiliğin için söylüyorum kuzum yanlış anlama
Ne sporu ya bu bu karantina da tığ gıbı mı olacaksın yaKüçük kızım uyanmadı, gidip dürteyim. Çok uyursa akşam yatmaz. Sonra da spor yapayım. Bir de uyku bastırdı ki, abov. Önce kahve içeyim madem. Spordan önce kahve içmenin faydalarını biliyor muydunuz? Çünkü var, valla.
Ben kesin trip atardım neden bana değil sana geliyor benim neyim eksik diyeYa ben onu mu sormuşum, anlamadan dinlemeden yargılıyorsunuz insanı asdfgh
Bana da olmuyor öyle şeyler. Ama neyse ki yöneliminden eminim de içim rahat
İlk pipi fotosu geldiğinde çok heyecanlanmıştık. "Oohaa" dedi bu, ben tabii tüm saflığımla "noldu noldu" diyerek heyecanla ayağa kalktım bilgisayarına bakmak için.
"Dur orada" diye bağırdı panikle asdfgh
Bakarım, bakamazsın derken baktım tabii. Keşke bakmasaydım
Bir süre sonra rutine bindi. "Bunlar boşuna dolandırılmıyor demek ki. Neyse ki bizim gibi iyi insanlara denk geldi" falan deyip acımaya başladık
Artık bu konuda konuşmuyoruz bile, o kadar sıradan bir şey bizim için
Keşke sevgilin de hazır bekleyip açsa kamerayı
Karşıdaki herifin eli şeyinde kalır ahhaha
Bana da chat odasından "karı aramak" çok komik geliyor. Herkes hazır bekliyor çünkü biri yazsa da arabada buluşsam diye
3 tane sivilce çıkardım, hooğp döndüm mü ergenliğime. Dün taktığım maske altında ağzım terlemişti (İnsanın ağzı da terleyebiliyor) şimdi yine İzzet Altınmeşe sivilcemle bakışıyoruz, çenemde de iki tane ohh.. Bugün de mikemmel güzelim.
Ben kesin trip atardım neden bana değil sana geliyor benim neyim eksik diye
Ahhaha ben olsam bakmak isterdim ben de, haklısın kardeş.Ya ben onu mu sormuşum, anlamadan dinlemeden yargılıyorsunuz insanı asdfgh
Bana da olmuyor öyle şeyler. Ama neyse ki yöneliminden eminim de içim rahat
İlk pipi fotosu geldiğinde çok heyecanlanmıştık. "Oohaa" dedi bu, ben tabii tüm saflığımla "noldu noldu" diyerek heyecanla ayağa kalktım bilgisayarına bakmak için.
"Dur orada" diye bağırdı panikle asdfgh
Bakarım, bakamazsın derken baktım tabii. Keşke bakmasaydım
Bir süre sonra rutine bindi. "Bunlar boşuna dolandırılmıyor demek ki. Neyse ki bizim gibi iyi insanlara denk geldi" falan deyip acımaya başladık
Artık bu konuda konuşmuyoruz bile, o kadar sıradan bir şey bizim için
Bence çok iyi olurdu, sen de var da bende yok mu kardeş diye.Ben bunu ciddi ciddi söylemiştim. Aç da kamerayı gt gibi kalsın dedim.
Saçmalama dedi ama bence çok mantıklıydı
On beş küsur yıldır evde spor yapıyorum ben cicim. Sadece hamilelik dönemlerinde ara verdim. Aileden gelen bir spor alışkanlığı var.Ne sporu ya bu bu karantina da tığ gıbı mı olacaksın ya
Ben poğaça gibi oldum
Bu karantina senın için fırsat mı fkkdkdk
Ahhaha ben olsam bakmak isterdim ben de, haklısın kardeş.
Sonuçta adam neye güvenip yolluyor görmek lazım.
Yalnız bikinili fotolarım bile olmasına rağmen laps diye dük fotoğrafı geldiği çok nadir, genelde önce girizgah yapıyorlar. Sevgilin de bilemedim yani biraz cilveli sanırım ahfhaha
Bence çok iyi olurdu, sen de var da bende yok mu kardeş diye.
Ama adı Nilüfer sonuçta, demek ki dişi bir belediye. Ve önemli olan dişi olması.Bdv'ye kocalarından şikayet ederek konu açan kadınlar kocalarını savunarak, aşk tazeleyerek çıkıyorlar ya ben de öyle olacağım şimdi az kaldı. Cilveli olmak da mı suç arkadaşım
Liste kabarık olunca ve yabancı ismi sandıkları için açılışı pipiyle yapıyorlar bence. Ama ismi isim bile değil, şaka gibi gerçekten. Şu olay gibi işte
Eki Görüntüle 2619734
Vay vay vay.Ama adı Nilüfer sonuçta, demek ki dişi bir belediye. Ve önemli olan dişi olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?