Damacanaya bile yürüyen canlılardan bahsediyoruz turuncu. En azından belediye konuşabiliyor.Vay vay vay.
Onceden nefes alsın yeterdi.
Şimdi tüzel kişiliklere yürüyorlar demek
Sonuçta nolursa olsun bir sevgilisi var erkek arkadaşının. Sana tanımadığın insanlardan kuku fotoğrafı gelse o bu kadar anlayışlı olur muydu?Bdv'ye kocalarından şikayet ederek konu açan kadınlar kocalarını savunarak, aşk tazeleyerek çıkıyorlar ya ben de öyle olacağım şimdi az kaldı. Cilveli olmak da mı suç arkadaşım
Liste kabarık olunca ve yabancı ismi sandıkları için açılışı pipiyle yapıyorlar bence. Ama ismi isim bile değil, şaka gibi gerçekten. Şu olay gibi işte
Eki Görüntüle 2619734
Damacanaya bile yürüyen canlılardan bahsediyoruz turuncu. En azından belediye konuşabiliyor.
Ben de leş gibi oturdum, duşa gireceğim ama eşimin mesaisinin bitmesini, çocukları devralmasını bekliyorum. Bu arada kız kıza Totoro izliyoruz. Büyük kızım bayıldı. Totoro dövmesi yaptıracaktım ben ya. Planlamıştım deseni de. Corona en çok 2020 baharında dövme yaptırmak isteyenleri vurdu.Of acıktım diye 1 saattir yatıyorum.
Acıkınca ben direkt işlevimi kaybediyorum oyun bile oynayamadım. Boş boş YouTube a baktım
Bunu görmemişimYeni çete üyemizEstraven nerede bu arada? Şunu gördüm de aklıma o geldi. Yeni evli tanıdığım kimse yok evet.
Eki Görüntüle 2619735
Ayy neyse ki coronadan bir ay önce yaptırdım son iki taneyi. Yoksa çatlardım şu an sinirimdenBen de leş gibi oturdum, duşa gireceğim ama eşimin mesaisinin bitmesini, çocukları devralmasını bekliyorum. Bu arada kız kıza Totoro izliyoruz. Büyük kızım bayıldı. Totoro dövmesi yaptıracaktım ben ya. Planlamıştım deseni de. Corona en çok 2020 baharında dövme yaptırmak isteyenleri vurdu.
Sonuçta nolursa olsun bir sevgilisi var erkek arkadaşının. Sana tanımadığın insanlardan kuku fotoğrafı gelse o bu kadar anlayışlı olur muydu?
Sonraki karede o çorabı adamın münasip bir yerine monte ediyordur umarım. Karikatürde bile tahammülüm yok yav cinsiyetçi rollere.
Ayy neyse ki coronadan bir ay önce yaptırdım son iki taneyi. Yoksa çatlardım şu an sinirimden
Corona sonrası şunu mu yaptırsak?
Eki Görüntüle 2619756
Ben olsam ayrılırdım. Ne demek sevgilime elalemin dük fotoğraflarının gelmesi, ben kaldıramam. Dükü. Yani dük fotoğraflarını.Kesinlikle olmazdıBenim arkadaşlarıma bile karışır, onun için kukulu arkadaşlarımı bile sildim ben. Dışarıya bile çıkmıyorum kukulu insanlar var diye.
Yani beni sevdiğinden zerre şüphem yokama pipililer dolduruyor onu
Hayatıma öyle bir dövme ve öyle bir mesajla devam etmek istemiyorum.Tuvalet kağıdı mı o asdfgh
Üzerinde çarpı olan dük yaptırabilirsin bence.
Ben olsam ayrılırdım. Ne demek sevgilime elalemin dük fotoğraflarının gelmesi, ben kaldıramam. Dükü. Yani dük fotoğraflarını.
Yeni çete üyemizEstraven nerede bu arada? Şunu gördüm de aklıma o geldi. Yeni evli tanıdığım kimse yok evet.
Eki Görüntüle 2619735
Hayatıma öyle bir dövme ve öyle bir mesajla devam etmek istemiyorum.
İstersen şöyle bir şey yaptırayım
(dittiiiii)
Sizin çocuklar Over the Garden wall ı izledi mi? Son zamanlarda izlediğim en güzel çizgi filmBen de leş gibi oturdum, duşa gireceğim ama eşimin mesaisinin bitmesini, çocukları devralmasını bekliyorum. Bu arada kız kıza Totoro izliyoruz. Büyük kızım bayıldı. Totoro dövmesi yaptıracaktım ben ya. Planlamıştım deseni de. Corona en çok 2020 baharında dövme yaptırmak isteyenleri vurdu.
Kızım kanatlı uçan bir tane yapmışlar ahhah hem çok saçma hem çok komikNiye sildin ki? Çok güzel pastoral bir sanat eseriydi
Sana bu konudaki önerilerimi göndermiştim.Bende korona bitsin dövme yaptıracağım.
Kendinizi mi yaptın simstebizde ana babalar karışmıyor daha alışamadık o kadar ailelere. Sıkılıyorum gün boyu napayım işte, oturdum sims oynuyom. :)
Kızım kanatlı uçan bir tane yapmışlar ahhah hem çok saçma hem çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?