Coronasavar

Sonuçta nolursa olsun bir sevgilisi var erkek arkadaşının. Sana tanımadığın insanlardan kuku fotoğrafı gelse o bu kadar anlayışlı olur muydu?

Of acıktım diye 1 saattir yatıyorum.
Acıkınca ben direkt işlevimi kaybediyorum oyun bile oynayamadım. Boş boş YouTube a baktım

Of acıktım diye 1 saattir yatıyorum.
Acıkınca ben direkt işlevimi kaybediyorum oyun bile oynayamadım. Boş boş YouTube a baktım
Ben de leş gibi oturdum, duşa gireceğim ama eşimin mesaisinin bitmesini, çocukları devralmasını bekliyorum. Bu arada kız kıza Totoro izliyoruz. Büyük kızım bayıldı. Totoro dövmesi yaptıracaktım ben ya. Planlamıştım deseni de. Corona en çok 2020 baharında dövme yaptırmak isteyenleri vurdu.

Ayy neyse ki coronadan bir ay önce yaptırdım son iki taneyi. Yoksa çatlardım şu an sinirimden
Corona sonrası şunu mu yaptırsak?

Sonuçta nolursa olsun bir sevgilisi var erkek arkadaşının. Sana tanımadığın insanlardan kuku fotoğrafı gelse o bu kadar anlayışlı olur muydu?

Kesinlikle olmazdı Benim arkadaşlarıma bile karışır, onun için kukulu arkadaşlarımı bile sildim ben. Dışarıya bile çıkmıyorum kukulu insanlar var diye.
Yani beni sevdiğinden zerre şüphem yok ama pipililer dolduruyor onu

Ben olsam ayrılırdım. Ne demek sevgilime elalemin dük fotoğraflarının gelmesi, ben kaldıramam. Dükü. Yani dük fotoğraflarını.

Ben olsam ayrılırdım. Ne demek sevgilime elalemin dük fotoğraflarının gelmesi, ben kaldıramam. Dükü. Yani dük fotoğraflarını.

Konuşup çözdük biz meseleyi (olaylar hep çok hızlı ilerler çünkü )
Dük fotosu atan adamlar arkadaşının hesabı sanmışlar o hesabı. O yüzden yollamışlar. Sevgilim de kendisine geldiğini sandığı için bakmış.
Ben inandım, şifresini verdi zaten bana. Ona güvenim sonsuz. Sevgisinden de zerre şüphem yok.
Konumu ve çenenizi kapatırsanız sevinirim

Sizin çocuklar Over the Garden wall ı izledi mi? Son zamanlarda izlediğim en güzel çizgi film

Bende korona bitsin dövme yaptıracağım. Filizlenmiş bir dal düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…