Coronasavar

Çocuklar babalarıyla oynuyorken, kaşıma gözüne bir çeki düzen vereyim, maske yapıp mutlu olayım dedim, en son yine kendimi bir elimde eldiven bir elimde Domestos temizlik yaparken buldum.
Ne zaman prenses gibi yaşıycaz biz acaba

Biri bana söylesin, böyle bir kafaya nasil ulasilir? Bir kadin olarak hemcinsim adima üzülsem mi, kizsam mi bilemedim

Selam kızlar nasılsınız? Hanginizin sporumda gözü kaldıysa gözü çıksın İşten başka bi şey yapamadım bugün höf

O halde banada nazar degdi kiz. Dün spor yaptim ya. Bügün biraz kalp çarpintim vardi, arti tüm gece hiç uyuyamadim. Öglen tekrar yattim fakat halen uykumu alamadim.

Hadi söyleyin, hanginiz büyü yaptiniz

Sizin çocuklar Over the Garden wall ı izledi mi? Son zamanlarda izlediğim en güzel çizgi film

Bende korona bitsin dövme yaptıracağım. Filizlenmiş bir dal düşünüyorum
Ya şimdi baktım, benim çocuklara ağır kaçar gibi ama ben izlerim bunu. Müthiş ilgimi çekti.
Totoro'yu 5+ yaş izleyebiliyor. Benim kız 4'ü biraz geçkin. Zekasına güvendim, izlettim. =P Zaten diyaloglar çok basit filan. Böyle animasyonları izletmeden önce benim bir izlemem gerekiyor. Sonra karar veriyorum izleyebilir mi diye. =)

Kızlarımla beni sembolize eden bir dövme istiyordum. Şunu yaptırmaya karar vermiştim. Yalnız mavi ve beyaz figürlerin ikisi de kese gibi bir şey taşıyacak, belki keselerin üstlerinde kızlarımın ismi yazar. Olur mu olmaz mı kısmını düşünüyordum, o sırada corona geldi işte.

Ya çok tatlı ve anlamlı olur

Spor yaptım, duşa girdim. Duşa girmişken orayı da burayı da yıkayayım derken, banyoyu komple yıkayıp çıktım. Biz akıllanmayız.

O halde banada nazar degdi kiz. Dün spor yaptim ya. Bügün biraz kalp çarpintim vardi, arti tüm gece hiç uyuyamadim. Öglen tekrar yattim fakat halen uykumu alamadim.

Hadi söyleyin, hanginiz büyü yaptiniz
Kahveyi abartmış olabilir misin? Uykusuzum diyordun ya. Belki çarpıntı onunla ilgilidir.

Loreth ben de bir anlami olan, bir seyi sembolize eden dövmeleri seviyorum.

Gonderdigin fikir de cok minnos olur. Hele ayak bileginde falan donerek gelse.

Ben dovmede belden asagi yeni indim de, ayak bileğinin çekiciligine yeni kapildim ahshs bir ara kis sogugunda kisa paca, etek falan giyiyordum kisa corapla. Dovme hevesine zaturre veya sistit olacagidim

Bir ayak bileğimde iki tane salak saçma dövmem var. Diğerine de yaptıramam şimdilik. Oralara dikkat çekmek istemiyorum daha fazla. Önce o saçma dövmeleri bir triballe birleştirme planım var.
Ben bunu alt kola düşüyordum. Bir kolumda var öyle bir dövme büyükçene. Diğerinde de olsun. Kol seviyorum yani. Ya da başka bir alternatif üst bacağın ön kısmına olabilir. Oradaki dövmeleri de çok yakıştırıyorum hatunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…