Ağzına terlikle vururum o Tracy şıllığının. Sinirimi bozmasın benim. Boşuna spor yapmadık herhalde.
Benim kollarimda dokuz tane var. Biri ust-ic kolsa tamamen. Digerleri daha kucuk. O yuzden artik ben kol cok düşünmuyorum. Alt kol guzel duruyor, onu da iş durumlari nedeniyle cok dusunemiyorum, zaten el bilegimde var.Bir ayak bileğimde iki tane salak saçma dövmem var. Diğerine de yaptıramam şimdilik. Oralara dikkat çekmek istemiyorum daha fazla. Önce o saçma dövmeleri bir triballe birleştirme planım var.
Ben bunu alt kola düşüyordum. Bir kolumda var öyle bir dövme büyükçene. Diğerinde de olsun. Kol seviyorum yani. Ya da başka bir alternatif üst bacağın ön kısmına olabilir. Oradaki dövmeleri de çok yakıştırıyorum hatunlara.
Ben yaptirmam herhalde ya. Herkes yaptirsin da bana gerek kalmasin diye sinsi sinsi beklerimCovid aşısı bulunsa yaptırır mısınız diye anket geliyor. Yahu şu kadar ev hapsinden sonra yaptırmak ne kelime, içerim, banyosunu yaparım, gözüme damlatırım şıkkını unutmuşlar. Bence o çünkü.
Yaa sağolll kötü ya çarpıntım var geçmesini bekliyorummm
Neden ki? Geçmiş olsun, dikkat et kendine. Ders çalışıyorsun bu arada, fazla mı yoruldun acaba?Yaa sağolll kötü ya çarpıntım var geçmesini bekliyorummm
Sen nasılsın cınım
Kahveyi abartmış olabilir misin? Uykusuzum diyordun ya. Belki çarpıntı onunla ilgilidir.
Ben ne yapayım?!!!1!1!!!1!Loreth ben de bir anlami olan, bir seyi sembolize eden dövmeleri seviyorum.
Gonderdigin fikir de cok minnos olur. Hele ayak bileginde falan donerek gelse.
Ben dovmede belden asagi yeni indim de, ayak bileğinin çekiciligine yeni kapildim ahshs bir ara kis sogugunda kisa paca, etek falan giyiyordum kisa corapla. Dovme hevesine zaturre veya sistit olacagidim
Acip gezsene allasen ahshsBen ne yapayım?!!!1!1!!!1!
Tracy fena halde yanılıyor dostum.
Ara sira düşüyor oyle modumuz arya ya. Bugun de boyle olsun. Yarin dipcik gibi olursun eminim benAbartmis olsam, gün boyu yorgun his etmezdim en azindan kendimi? Yani yorgunum ama uykuya dalamiyorum bir türlü. Kafamda bin tilki dolaniyor. Bu is yerimdeki olay ilede canim sikildi. Koronadan dolayi evde kalmakta, ailemi görememekte ne bilim hepsi birden oldu gibi
Ara sira düşüyor oyle modumuz arya ya. Bugun de boyle olsun. Yarin dipcik gibi olursun eminim ben
Bem prensip olarak karsiyim. Insan insana bunu yapmazEvet bizler için "her gün seks yapilmaz"a degismeli o.
Biz çünkü mutaasip, iffetli, namisli aplalariz.
Yani kesinlikle düksüzlükten degil o
Bugün ben de bi garibim. Canım hiçbir şey istemiyor. Sıkıldım.Abartmis olsam, gün boyu yorgun his etmezdim en azindan kendimi? Yani yorgunum ama uykuya dalamiyorum bir türlü. Kafamda bin tilki dolaniyor. Bu is yerimdeki olay ilede canim sikildi. Koronadan dolayi evde kalmakta, ailemi görememekte ne bilim hepsi birden oldu gibi
Bem prensip olarak karsiyim. Insan insana bunu yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?