Coronasavar

Benim kollarimda dokuz tane var. Biri ust-ic kolsa tamamen. Digerleri daha kucuk. O yuzden artik ben kol cok düşünmuyorum. Alt kol guzel duruyor, onu da iş durumlari nedeniyle cok dusunemiyorum, zaten el bilegimde var.

Ust bacak ben de cok yakistiriyorum ama kocaman degil senin gonderdigin gibi daha sade olanlari. Ince bacakta cok hos duruyorlar, sana da yakisir eminim.

Omuz da şık oluyor aslinda. Ama ben hala kendi dovmemi gorucem arkadas zihniyetinden cikamadim

Ben yaptirmam herhalde ya. Herkes yaptirsin da bana gerek kalmasin diye sinsi sinsi beklerim

Kahveyi abartmış olabilir misin? Uykusuzum diyordun ya. Belki çarpıntı onunla ilgilidir.

Abartmis olsam, gün boyu yorgun his etmezdim en azindan kendimi? Yani yorgunum ama uykuya dalamiyorum bir türlü. Kafamda bin tilki dolaniyor. Bu is yerimdeki olay ilede canim sikildi. Koronadan dolayi evde kalmakta, ailemi görememekte ne bilim hepsi birden oldu gibi

Ben ne yapayım?!!!1!1!!!1!

Ara sira düşüyor oyle modumuz arya ya. Bugun de boyle olsun. Yarin dipcik gibi olursun eminim ben

Bugün ben de bi garibim. Canım hiçbir şey istemiyor. Sıkıldım.

Bem prensip olarak karsiyim. Insan insana bunu yapmaz

Ben ilkokulda ilk bu seks olayi ögrendigimde inanmamistim. Nasil bir igrenç birsey bu! Hatta ögretmene dedim, biz Türküz, bizde farkli yaparlar heralde, böyle olamaz!

Yani annem ile babamin böyle birsey yapacagini canlandiramiyordum kafamda. Hiç birak öpüsmeyi, yanaktan bile öptüklerini bile görmedim onlarin. Nasil ya? Nasil yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…