Canım ben kocacılığı bıraktım bugün, çok pis gıcığım yan odadaki beyefendiye ( yine de kötü söz edemiyordumBirileri yine kocisçilik yapma derdinde, ki o konu halenYabanelma ve Loreth bir tartisma mevzusudur :)
Ciddi olursak, dediklerinde o kadar haklisin ki. Yasadigimiz sadece bir hayat degil ki, tecrübedir. Vücüdümüzda bu hayatin, bu tecrübe ve hikayelerin izini tasiyor.
Ben birçok amelyat geçirmis bir insanim. Karnim izler ile dolu fakat bu beni rahatsiz etmiyor (artik). Cünkü bu izler, benim hayatimin bir parçasi. Ha o yag, o göbek hayatimin parçasi degil. Gidebilir olan bir yag parçasi. Ancak mesela amelyat oldugumda o izlere özel birsey yapmalari gerekmez benim için.
Daha yeni yeni "kendini sevme örgütü" çikti ortay. Daha yeni yeni farkli vücüd tipleri, kilolusu, zayifi, kisasiz, uzunu,.. benimsemeye basladik. Benim ergenligimde böyle birsey yoktu. Hiç kendimem göre kiyafet bulamiyordum mesela, kilomdan dolayi. Kendim gibi birini göremiyordum medyada.
Hep britney spears tarzi, sarisin, Uber zayif, göbek açik ve göbek piercingli. Koca bir generasyona, hep erkekler tarafindan kontrol edilmis moda dergileri yalan söyledi.
Ben daha sana,Biz böyle foto paylaşıyoruz ya, sürekli konuyu sessizce takip edip, sürekli fotolarımızın ekran görüntüsünü alan sapıklar var mıdır, gerçi alıyorlarsa da ne işlerine yarayacak, şuan onu düşünüyorum.
Çünkü biz daha gerçek ve güzeliz bebeyim, bu da soru mu yahu?Poster yaptırıp assın evinin her yerine, çok da fifi.
Sence niye burada olsunlar? İnstada boy boy kadınlar dururken, neden burası? Ben sapık olsam buraları eşelemem şahsen.
Ya benimkinin migreni azdı, büyük kızla birlikte gidip uyudular. Oysa spor yapmıştım ulen... Ne hayallerim vardı... Bu akşam ben de kocacılığı pas geçiyorum. Yarın yeniden değerlendireceğim.Canım ben kocacılığı bıraktım bugün, çok pis gıcığım yan odadaki beyefendiye ( yine de kötü söz edemiyordum) Loreth bıraktım meydanı
Aha yakalıyorum galibaHatta üşenmeyip bulup göstereceğim o fotomu size.
Laptoba geçeyim.
Yalnız aryacım şaka bir yana var gerçekten.
Hareme türkler girmediğinden genellikle fethedilen yerdeki güzel, ahlaklı, birkaç dil bilen, genelkültürü yüksek kadınları daha doğrusu sübyanları alıyorlardı.
Canım ben kocacılığı bıraktım bugün, çok pis gıcığım yan odadaki beyefendiye ( yine de kötü söz edemiyordum) Loreth bıraktım meydanı
Yokuspokus paylaşsın, sonra ben paylaşırım bir tane ama yüzümü kabak gibi göstermem böyle genelden, çok bir şey vaat etmeyeyim. Azıcık gösteririm ama.
2007den
Şov şimdilik bitti, arşive girdim daha neler var neler
Biz böyle foto paylaşıyoruz ya, sürekli konuyu sessizce takip edip, sürekli fotolarımızın ekran görüntüsünü alan sapıklar var mıdır, gerçi alıyorlarsa da ne işlerine yarayacak, şuan onu düşünüyorum.
Biz böyle foto paylaşıyoruz ya, sürekli konuyu sessizce takip edip, sürekli fotolarımızın ekran görüntüsünü alan sapıklar var mıdır, gerçi alıyorlarsa da ne işlerine yarayacak, şuan onu düşünüyorum.
Kurtlar sofrası burası oluum. Kaydedip elinde koz olarak tutan varsa vallahi şaşırmamPoster yaptırıp assın evinin her yerine, çok da fifi.
Sence niye burada olsunlar? İnstada boy boy kadınlar dururken, neden burası? Ben sapık olsam buraları eşelemem şahsen.
Kirpiklerim ağlıyor şu an
Tabi ben burada kocam kocam yazınca minnoş bir çift canlanmasın gözünüzde, gayet tartısır ve didişirizHayirdir kiz ne oldu?
Kurtlar sofrası burası oluum. Kaydedip elinde koz olarak tutan varsa vallahi şaşırmam
Lanet olası federaller. her yerdeler.O degilde, fotoyu aratip, sosyal medyada bulma olanagida var. Ondan dolayi bu foto paylasma olayina pek güvenemiyorum
Yok satma değil zaten, hareme dediğim gibi soylukanlar giriyor çoğunlukla.13 yasindaki kizin nasil genelkültürü yüksek oluyordu? Ve eger öyle olduysa, nasil satin aliniyordu? Hani senin bahs ettigin tipler ancak bir burjuva ailede yetisen tipler olur. E onlarda kizlarini satmazlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?