Coronasavar

Canım ben kocacılığı bıraktım bugün, çok pis gıcığım yan odadaki beyefendiye ( yine de kötü söz edemiyordum ) Loreth bıraktım meydanı

Poster yaptırıp assın evinin her yerine, çok da fifi.
Sence niye burada olsunlar? İnstada boy boy kadınlar dururken, neden burası? Ben sapık olsam buraları eşelemem şahsen.
Çünkü biz daha gerçek ve güzeliz bebeyim, bu da soru mu yahu?

Canım ben kocacılığı bıraktım bugün, çok pis gıcığım yan odadaki beyefendiye ( yine de kötü söz edemiyordum ) Loreth bıraktım meydanı
Ya benimkinin migreni azdı, büyük kızla birlikte gidip uyudular. Oysa spor yapmıştım ulen... Ne hayallerim vardı... Bu akşam ben de kocacılığı pas geçiyorum. Yarın yeniden değerlendireceğim.

13 yasindaki kizin nasil genelkültürü yüksek oluyordu? Ve eger öyle olduysa, nasil satin aliniyordu? Hani senin bahs ettigin tipler ancak bir burjuva ailede yetisen tipler olur. E onlarda kizlarini satmazlar ki?

Yokuspokus paylaşsın, sonra ben paylaşırım bir tane ama yüzümü kabak gibi göstermem böyle genelden, çok bir şey vaat etmeyeyim. Azıcık gösteririm ama.

Göster kız göster şenlenek. Benim hıyar pozlar da var onları da bulup paylaşacağım daha. Canım sıkılıyor zaten

O degilde, fotoyu aratip, sosyal medyada bulma olanagida var. Ondan dolayi bu foto paylasma olayina pek güvenemiyorum

Poster yaptırıp assın evinin her yerine, çok da fifi.
Sence niye burada olsunlar? İnstada boy boy kadınlar dururken, neden burası? Ben sapık olsam buraları eşelemem şahsen.
Kurtlar sofrası burası oluum. Kaydedip elinde koz olarak tutan varsa vallahi şaşırmam

O degilde, fotoyu aratip, sosyal medyada bulma olanagida var. Ondan dolayi bu foto paylasma olayina pek güvenemiyorum
Lanet olası federaller. her yerdeler.
Ya napsın forumun birinin bin konu içindeki bir konusunda gariban benim fotomu? Aratacak bir de sosyal medyadan bulacak
Pro lar seyirci var mı?

13 yasindaki kizin nasil genelkültürü yüksek oluyordu? Ve eger öyle olduysa, nasil satin aliniyordu? Hani senin bahs ettigin tipler ancak bir burjuva ailede yetisen tipler olur. E onlarda kizlarini satmazlar ki?
Yok satma değil zaten, hareme dediğim gibi soylukanlar giriyor çoğunlukla.
Kendi topraklarında doğup büyüyenler giremiyor.
Bayağı elemeden geçip yeterlilik gösterenler alınıyor.
Harem sadece sultana değil, ailesine ve kadınlarına da hizmette de yer aldıklarından, donanımlı olmasına dikkat ediliyor.
O zamanlar 13 çok günümüzün 20 si, öyle düşünmek lazım.
Onaylamıyorum ya da hoş görmüyorum ama aslı bu gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…