- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Yokuspokus paylaşsın, sonra ben paylaşırım bir tane ama yüzümü kabak gibi göstermem böyle genelden, çok bir şey vaat etmeyeyim. Azıcık gösteririm ama.
Biri kendini açık etti galibaKurtlar sofrası burası oluum. Kaydedip elinde koz olarak tutan varsa vallahi şaşırmam
Lanet olası federaller. her yerdeler.
Ya napsın forumun birinin bin konu içindeki bir konusunda gariban benim fotomu? Aratacak bir de sosyal medyadan bulacak
Pro lar seyirci var mı?
Ya boş ver iyidir bizim dönemNur inmiş yüzüme de mi? Beyaz pudralar da bastığım zamanlar o zamanlar
Arya bir şey diyeceğim, sen yine beni görmedin di mi? Çene 1500 devir çünkü.Ahahahahahaha
Önce "yok napcak benim fotomu" "1000 sayfalik yer.."
Sonra 180 derecelik dönüs, "biri bize bagiyor mu"
Tabi ben burada kocam kocam yazınca minnoş bir çift canlanmasın gözünüzde, gayet tartısır ve didişirizama sonu güzel biter genelde, o yüzden çokta şey etmiyorum
Ahahahahahaha
Önce "yok napcak benim fotomu" "1000 sayfalik yer.."
Sonra 180 derecelik dönüs, "biri bize bagiyor mu"
AhajsjdksArya bir şey diyeceğim, sen yine beni görmedin di mi? Çene 1500 devir çünkü.
Arya bir şey diyeceğim, sen yine beni görmedin di mi? Çene 1500 devir çünkü.
Klip kızı bu ya. Hangi klip bilmiyorum ama gençlik, aşk ve masumiyet üzerine kesin.Semt çocuğuyuz pozu, üni. 1
Ahajsjdks
Ben de kaçırdım 10 dk düzenlemeyi 45 saniye olarak kullanman ❤ben
BenGörmedim yaaa
Su çenem var ya çenemAma tek suçlu degil. Sende sadece 10 saniyelik koymussun. Insan bare bir 3-5 dakika birakir ya. Hem çene, hem foto olamaz mi?
Klip kızı bu ya. Hangi klip bilmiyorum ama gençlik, aşk ve masumiyet üzerine kesin.
Ben de paylaştım karşim, birileri beni de arşivlemiştirBiri kendini açık etti galiba
Sil La fotoğraflarımı.
Yok satma değil zaten, hareme dediğim gibi soylukanlar giriyor çoğunlukla.
Kendi topraklarında doğup büyüyenler giremiyor.
Bayağı elemeden geçip yeterlilik gösterenler alınıyor.
Harem sadece sultana değil, ailesine ve kadınlarına da hizmette de yer aldıklarından, donanımlı olmasına dikkat ediliyor.
O zamanlar 13 çok günümüzün 20 si, öyle düşünmek lazım.
Onaylamıyorum ya da hoş görmüyorum ama aslı bu gerçekten.
Hemide çağ kebabı yerkenBen de paylaştım karşim, birileri beni de arşivlemiştir
Ya ben paylaştığımda saniyeler çok uzun geliyorBenYokuspokus 'nın üçte biri kadar cesur olduğum için kendime o süreyi uygun gördüm.
Ben de paylaştım karşim, birileri beni de arşivlemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?