- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Bozuldu siteSizin de KK'da inanılmaz bir yavaşlık var mı? Başka sitelerde yok, burası şuan feci kasıyor bende.
deleted member kim? =)) Birini mi uçurdular. Bir yoklama çekelim bence.Bozuldu site
deleted member kim? =)) Birini mi uçurdular. Bir yoklama çekelim bence.
Eki Görüntüle 2619854
Aaaaa Memoirs of a Geisha'nın kitap kapağı la bu, yeme bizi.Herkes göstermiş, ben de size bi 24-25 yaşındaki halimi atam:
Kilolar için de çok fazla yemek yiyoruz, boşuna mı o noktaya geliyoruz
İnsan özünde kendisini sevmiyor ve başkalarının beklentilerine göre yaşıyor bu yüzden bence bu estetik çılgınlığı.
Kendimizi geçip sevdiğimiz adamlara baksak (en azından benim için) en sevdiğim yerleri mükemmel olmayan yerleri (bunu başka tarafa çekmeyin fena yaparım ciddili konuşuyoruz iki dk) ona kişilik katan yarası, yaşanmışlıkları olan derin izleri, gülünce çıkan kırışıkları, zamanında kırdığı burnu, azalan saçları... Ay benim yine aşkım depreşti galiba uyandırayım adamı
Bak ben ne demişim acaba? Hıh!
Buradayım buradayım da bebelerim uyumii, ondan kaçak okuyorum
Aaaaa Memoirs of a Geisha'nın kitap kapağı la bu, yeme bizi.
Dersin ki baş haseki sultan yazmış. Dersin ki bütün cariyelerle bizzat kendi ilgilenmiş.Ve bdv'de kv'de konusunda osmanli güzelemesi yapiliyor
Hanımefendi sağdan soldan duyduğunuz şeylerle mi gerçek oluyor bunlar? Evet orası ilim irfan yeriydi çünkü harem okuldu genelev değil yabancı kimse ne hareme ne enderuna girebilirlerdi. Orda şair olan kızlar bile olmuştur. Biraz okuyun okuyamıyorsanız tarihçileri dinleyin öyle dedikoduları dinleyip ya da blog yazılarıyla konuşmayın gülünç geliyor. Haaa bu harem ağaları başka ülkeler içinde hadım ediliyor biz de satın almışız o dönem öyleymiş kızlarla cinsel münasebet olmaması adına.
Dersin ki baş haseki sultan yazmış. Dersin ki bütün cariyelerle bizzat kendi ilgilenmiş.Ne bileyim yüz yıl önce kim kimle sevişti yav? Töğbest...
Çabuk çabuk, 5 dk ya uyutma seansına geçeceğimHatta üşenmeyip bulup göstereceğim o fotomu size.
Laptoba geçeyim.
Yalnız aryacım şaka bir yana var gerçekten.Ya hayir, toplumun %90u okuma yazmayi bilmiyor, haremlerden sair çikiyordu öyle mi? Kadinin degeri sifirin altidaki sifir kende? Harem ne için yapildigini saniyorlardi? Toplumsal konulari tartismak içinmi? Adi üstünde harem yaa
Biz böyle foto paylaşıyoruz ya, sürekli konuyu sessizce takip edip, sürekli fotolarımızın ekran görüntüsünü alan sapıklar var mıdır, gerçi alıyorlarsa da ne işlerine yarayacak, şuan onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?