Coronasavar

Birileri yine kocisçilik yapma derdinde, ki o konu halen Yabanelma ve Loreth bir tartisma mevzusudur :)

Ciddi olursak, dediklerinde o kadar haklisin ki. Yasadigimiz sadece bir hayat degil ki, tecrübedir. Vücüdümüzda bu hayatin, bu tecrübe ve hikayelerin izini tasiyor.

Ben birçok amelyat geçirmis bir insanim. Karnim izler ile dolu fakat bu beni rahatsiz etmiyor (artik). Cünkü bu izler, benim hayatimin bir parçasi. Ha o yag, o göbek hayatimin parçasi degil. Gidebilir olan bir yag parçasi. Ancak mesela amelyat oldugumda o izlere özel birsey yapmalari gerekmez benim için.

Daha yeni yeni "kendini sevme örgütü" çikti ortay. Daha yeni yeni farkli vücüd tipleri, kilolusu, zayifi, kisasiz, uzunu,.. benimsemeye basladik. Benim ergenligimde böyle birsey yoktu. Hiç kendimem göre kiyafet bulamiyordum mesela, kilomdan dolayi. Kendim gibi birini göremiyordum medyada.

Hep britney spears tarzi, sarisin, Uber zayif, göbek açik ve göbek piercingli. Koca bir generasyona, hep erkekler tarafindan kontrol edilmis moda dergileri yalan söyledi.

Ve bdv'de kv'de konusunda osmanli güzelemesi yapiliyor

Hanımefendi sağdan soldan duyduğunuz şeylerle mi gerçek oluyor bunlar? Evet orası ilim irfan yeriydi çünkü harem okuldu genelev değil yabancı kimse ne hareme ne enderuna girebilirlerdi. Orda şair olan kızlar bile olmuştur. Biraz okuyun okuyamıyorsanız tarihçileri dinleyin öyle dedikoduları dinleyip ya da blog yazılarıyla konuşmayın gülünç geliyor. Haaa bu harem ağaları başka ülkeler içinde hadım ediliyor biz de satın almışız o dönem öyleymiş kızlarla cinsel münasebet olmaması adına.

Dersin ki baş haseki sultan yazmış. Dersin ki bütün cariyelerle bizzat kendi ilgilenmiş. Ne bileyim yüz yıl önce kim kimle sevişti yav? Töğbest...

Dersin ki baş haseki sultan yazmış. Dersin ki bütün cariyelerle bizzat kendi ilgilenmiş. Ne bileyim yüz yıl önce kim kimle sevişti yav? Töğbest...

Ya hayir, toplumun %90u okuma yazmayi bilmiyor, haremlerden sair çikiyordu öyle mi? Kadinin degeri sifirin altidaki sifir kende? Harem ne için yapildigini saniyorlardi? Toplumsal konulari tartismak içinmi? Adi üstünde harem yaa

Ya hayir, toplumun %90u okuma yazmayi bilmiyor, haremlerden sair çikiyordu öyle mi? Kadinin degeri sifirin altidaki sifir kende? Harem ne için yapildigini saniyorlardi? Toplumsal konulari tartismak içinmi? Adi üstünde harem yaa
Yalnız aryacım şaka bir yana var gerçekten.
Hareme türkler girmediğinden genellikle fethedilen yerdeki güzel, ahlaklı, birkaç dil bilen, genelkültürü yüksek kadınları daha doğrusu sübyanları alıyorlardı.

Poster yaptırıp assın evinin her yerine, çok da fifi.
Sence niye burada olsunlar? İnstada boy boy kadınlar dururken, neden burası? Ben sapık olsam buraları eşelemem şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…