Coronasavar

Dantel de örerim, dük de denetlerim
Kategorilendiremezsiniz beni!!1!!1!

Jawline ne be?
aklıma kötü şeyler geliyor

Çene dolgusu. Bu azı dişlerin altından çene ucuna kadar nerede ihtiyaç varsa yapılan bir dolgu. Yüz daha sert duruyor yuvarlak olmasındansa
Sebep? Neden yani? Sert durması istenen bi şey mi? Benim yüzüm kemiklidir mesela daha erkeksi olduğunu düşünüyorum ben. Yuvarlak hat istenen bi şey depil mi?

Sebep? Neden yani? Sert durması istenen bi şey mi? Benim yüzüm kemiklidir mesela daha erkeksi olduğunu düşünüyorum ben. Yuvarlak hat istenen bi şey depil mi?
Bazı insanlarda çene geride kaldığından gıdılı duruyor falan onlar için özellikle ideal. Ben çene ucundan değil de azı dişlerin altından istiyorum. Dişlerini çok sıkan kişilerde bir süre sonra asimetri oluyormuş (nerem simetrik sanki)
Oradan bir tık sert hattım olsa bence çok yakışacak

Bende iste sopa yutmus gibi durdugumda bile düz bir göbegim yok. Ve hep rahatsizlik duymusumdur bundan. Sonunda yaptiracagim iste. Ondan sonrada sira memintolara zaten. Küçültmek ve yükseltmek istiyorum. Daha öncede yaptirmistim ama ondan sonra tekrar kilolar ve hamilelik derken, bosuna amelyat oldum diyebilirim.

Estetige bende karsi degilim fakat fazlasi fazla ya. Hele yüz göz yapilan estetikler. Insani, insanliktan çikariyorlar. Ve toplumsal olarak sanki kadinlarin yaslanmasi kötü birseymis gibi bir ima olusturuyor. Catherine zeta jones ne kadar güzel bir kadindi mesela, yüzünü mahv etti sirf hollywood beklentilerinden dolayi.

Kirisiklar niye böyle kötü algilaniliyor? O noktaya gelmek, yillarimizi aliyor. Niye yasimiz ile gurur duyamiyoruz?

Bende iste sopa yutmus gibi durdugumda bile düz bir göbegim yok. Ve hep rahatsizlik duymusumdur bundan. Sonunda yaptiracagim iste. Ondan sonrada sira memintolara zaten. Küçültmek ve yükseltmek istiyorum. Daha öncede yaptirmistim ama ondan sonra tekrar kilolar ve hamilelik derken, bosuna amelyat oldum diyebilirim.

Estetige bende karsi degilim fakat fazlasi fazla ya. Hele yüz göz yapilan estetikler. Insani, insanliktan çikariyorlar. Ve toplumsal olarak sanki kadinlarin yaslanmasi kötü birseymis gibi bir ima olusturuyor. Catherine zeta jones ne kadar güzel bir kadindi mesela, yüzünü mahv etti sirf hollywood beklentilerinden dolayi.

Kirisiklar niye böyle kötü algilaniliyor? O noktaya gelmek, yillarimizi aliyor. Niye yasimiz ile gurur duyamiyoruz?

Kirisiklar niye böyle kötü algilaniliyor? O noktaya gelmek
Kilolar için de çok fazla yemek yiyoruz, boşuna mı o noktaya geliyoruz

İnsan özünde kendisini sevmiyor ve başkalarının beklentilerine göre yaşıyor bu yüzden bence bu estetik çılgınlığı.
Kendimizi geçip sevdiğimiz adamlara baksak (en azından benim için) en sevdiğim yerleri mükemmel olmayan yerleri (bunu başka tarafa çekmeyin fena yaparım ciddili konuşuyoruz iki dk ) ona kişilik katan yarası, yaşanmışlıkları olan derin izleri, gülünce çıkan kırışıkları, zamanında kırdığı burnu, azalan saçları... Ay benim yine aşkım depreşti galiba uyandırayım adamı

Sizin de KK'da inanılmaz bir yavaşlık var mı? Başka sitelerde yok, burası şuan feci kasıyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…