- 18 Ekim 2018
- 8.211
- 34.022
- 548
Dantel de örerim, dük de denetlerimHakikaten ha, tipe baksan anasıyla günlere gidip, siz nasılsınız Neriman teyzeciğim modunda, utangaçça dantel örüyor sanırsın. İyi aile kızlarının son temsilcisi olacakken, dük denetim kurulu olmuş.
Ben düzelttim onu. Pipi başka bir şey. Biraz edep.Dantel de örerim, pipi de denetlerim
Kategorilendiremezsiniz beni!!1!!1!
Bende düzelttimBen düzelttim onu. Pipi başka bir şey. Biraz edep.
Jawline ne be?Dudak dolgu, kaşlar botox, elmacık kemiği var estetik bilgim bu kadar
Burnum için ameliyat olacağım ama estetik değil özellikle şekli değişsin istemiyorum. Bıçak altına zor yatarım çok ödleğim. Bir tek jawline yaptırmayı düşünüyorum. Yaş aldıkça belki o zaman ki güzellik algıma göre botox falan yaptırabilirim. Ama şu an estetiğe ihtiyaç duymuyorumduyabilirdim de çok normal insanı mutlu edecekse
Ayıp bir de gururla söylüyor. Edep biraz. Bekar kızsın.Dantel de örerim, dük de denetlerim
Kategorilendiremezsiniz beni!!1!!1!
Niye yav. Adında bir anlam çağrıştırması mı varJawline ne be?
aklıma kötü şeyler geliyor
Bunu duyunca benim aklıma Jaws geliyor yav, köpek balığı olan.Jawline ne be?
aklıma kötü şeyler geliyor
Ama annem dedi kiAyıp bir de gururla söylüyor. Edep biraz. Bekar kızsın.
Bak ben hiç öyle şeyler yapmam bakmam.
Yani ne bileyim direkt çeneyle alakalı bi şey mi yoksa başka bi şey mi emin olamadımNiye yav. Adında bir anlam çağrıştırması mı var
Çene dolgusu. Bu azı dişlerin altından çene ucuna kadar nerede ihtiyaç varsa yapılan bir dolgu. Yüz daha sert duruyor yuvarlak olmasındansaYani ne bileyim direkt çeneyle alakalı bi şey mi yoksa başka bi şey mi emin olamadım
Nereden geçer?Ama annem dedi ki
Kadının kalbinden geçen yol...
Sebep?Çene dolgusu. Bu azı dişlerin altından çene ucuna kadar nerede ihtiyaç varsa yapılan bir dolgu. Yüz daha sert duruyor yuvarlak olmasındansa
Çene hattı belli olmayanlar yaptırıyor yüzü daha ön plana çıksın diye.Sebep?Neden yani? Sert durması istenen bi şey mi? Benim yüzüm kemiklidir mesela daha erkeksi olduğunu düşünüyorum ben. Yuvarlak hat istenen bi şey depil mi?
Bazı insanlarda çene geride kaldığından gıdılı duruyor falan onlar için özellikle ideal. Ben çene ucundan değil de azı dişlerin altından istiyorum. Dişlerini çok sıkan kişilerde bir süre sonra asimetri oluyormuş (nerem simetrik sankiSebep?Neden yani? Sert durması istenen bi şey mi? Benim yüzüm kemiklidir mesela daha erkeksi olduğunu düşünüyorum ben. Yuvarlak hat istenen bi şey depil mi?
Ya sopa yutmuş gibi durduğumda göbeğim düz ama oturunca filan, o bölgeden bir denizanası pırtlıyor dışarı. Kulak memesi yımışaklığında bir hamur topağı.
Yüksek bel ben de severim aslındaAbsolutPromise ama bikini olarak hiç kullanmamıştım. Olabilir tabi. Dikiş izini filan hiç önemsemiyorum, zaten düşük bel bikiniyle bile görünecek bir yerde değil, epey aşağıda oluyor o iz. Görünse de sorun etmezdim, vücudumda görünür kocaman birkaç yara izi var çünkü. Enkazdan hatıra. Kısa keseyim. İzleri takmam. Ama pırtlayan et parçalarına ölüüüüm!
Ben bunun için ameliyat düşünmüyorum A Arya_Stark01 ama estetiğe asla ama asla karşı değilim ve en doğru estetiğin de insanın kendini mutlu etmek için yaptırdığı estetik olduğunu düşünüyorum (sağlık dışında). O yüzden istiyorsan yaptır asla geri durma. Ben de belki ileride memintolara bir şeyler yaptırabilirim.
Ya sopa yutmuş gibi durduğumda göbeğim düz ama oturunca filan, o bölgeden bir denizanası pırtlıyor dışarı. Kulak memesi yımışaklığında bir hamur topağı.
Yüksek bel ben de severim aslındaAbsolutPromise ama bikini olarak hiç kullanmamıştım. Olabilir tabi. Dikiş izini filan hiç önemsemiyorum, zaten düşük bel bikiniyle bile görünecek bir yerde değil, epey aşağıda oluyor o iz. Görünse de sorun etmezdim, vücudumda görünür kocaman birkaç yara izi var çünkü. Enkazdan hatıra. Kısa keseyim. İzleri takmam. Ama pırtlayan et parçalarına ölüüüüm!
Ben bunun için ameliyat düşünmüyorum A Arya_Stark01 ama estetiğe asla ama asla karşı değilim ve en doğru estetiğin de insanın kendini mutlu etmek için yaptırdığı estetik olduğunu düşünüyorum (sağlık dışında). O yüzden istiyorsan yaptır asla geri durma. Ben de belki ileride memintolara bir şeyler yaptırabilirim.
Bu bambaşka bi şey olmuş ya dudaklar falan da incelmiş. Enteresan. Zayıflamış sanki.
Kilolar için de çok fazla yemek yiyoruz, boşuna mı o noktaya geliyoruzKirisiklar niye böyle kötü algilaniliyor? O noktaya gelmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?