Garibim kabullendi oiy gülüm, çaresizlik böyle bir şey.
Yabanelma hala direniyorsun gözümden kaçmadı. Bakk.
Sen de attttttt kız guncel olmasına gerek yok anne karnındaykiyle başla sen gerisi gelırOha ya!
Is ile ilgili eski es arkadasim ile konustum telefonda. Hepinizin fotonuzu kaçirmisim! Bu ne sansizlik yaa!
Umarim bir sapik sizi gizli arsivlemistir
Böyle çok fazla kombinim mevcut mesela
Bu da neden çocuk doğurmamam gerektiğinin bir kanıtı
Salıncak mı kurdunuz yoksa odayaEvin dekorasyonunda bazı oynamalar yaptım, boş bir oda vardı orayı değerlendirdim artık halı malı demeyin
Ben kanıtı göremedim, tam tersi yönde bir kanıt gördüm. Doğur kızım, bu minnoşluk gelecek kuşaklara aktarılsın. =))Böyle çok fazla kombinim mevcut mesela
Bu da neden çocuk doğurmamam gerektiğinin bir kanıtı
Sen de attttttt kız guncel olmasına gerek yok anne karnındaykiyle başla sen gerisi gelır
Ateistim demiştinYok kiz atamam, simdi beddu ettim, dönüp dolasir beni bulur
Salıncak mı kurdunuz yoksa odaya
Ben pas geçeceğim oralarıBen kanıtı göremedim, tam tersi yönde bir kanıt gördüm. Doğur kızım, bu minnoşluk gelecek kuşaklara aktarılsın. =))
Halıdan salıncağa tabi hep yerde olmuyordu hava degısımı şartHani şu yoga yapanların sarkıttıkları şey var ya, adını bilmiyorum spor cehaletime verin. Ondan kurdum
Eki Görüntüle 2619939
Şimdi gansgta düşünsün
Hı hı yogaHani şu yoga yapanların sarkıttıkları şey var ya, adını bilmiyorum spor cehaletime verin. Ondan kurdum
Eki Görüntüle 2619939
Şimdi gansgta düşünsün
Ateistim demiştin
Hahaha bulmaz yani öyle bir kavram yok fmfmmdm atabılırsın
Eh hiç, "ateistsin, ateistin, fotograf paylasincaya kadar ateistsin" deyiminden duymadin mi?
[/QUOT
Yok o hahah işine gelmeyınce bana
Ooo sabahlar olmasınHani şu yoga yapanların sarkıttıkları şey var ya, adını bilmiyorum spor cehaletime verin. Ondan kurdum
Eki Görüntüle 2619939
Şimdi gansgta düşünsün
Hani şu yoga yapanların sarkıttıkları şey var ya, adını bilmiyorum spor cehaletime verin. Ondan kurdum
Eki Görüntüle 2619939
Şimdi gansgta düşünsün
Ooo sabahlar olmasın
Ooo sallanarak... Abbavy. Arrr geldi bana arrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?