Sorma action dolu geceler, depremler uğultular filan
Tamam sen olmuşsun, artık tat vermiyon.
Direnen kim var?
Yabanelma da ara sayfada hemen kabullenmiş görüyorum ki çaqaall.
Tüh ya.
Neyse ben benimkileri anlatayım bari, geçen gece almışım elime gırbaçımı, giymişim kırmızı stilottalarımığ lateks eldivenlerimi takmışım güvenli kelimeyi veriyorum. Okuyonuz de mi utanmadan. Arrr edin arrr.
Canım ben lateks eldiveni bir tek klozet temizlerken kullanıyorum beni böyle fantazilere alet etmeyin, kurbanınız olamTamam sen olmuşsun, artık tat vermiyon.
Direnen kim var?
Yabanelma da ara sayfada hemen kabullenmiş görüyorum ki çaqaall.
Tüh ya.
Neyse ben benimkileri anlatayım bari, geçen gece almışım elime gırbaçımı, giymişim kırmızı stilottalarımığ lateks eldivenlerimi takmışım güvenli kelimeyi veriyorum. Okuyonuz de mi utanmadan. Arrr edin arrr.
Sen lateks eldiven yazinca sorun yokta, biz okuyunca mi sorun var
Aaaa üstümüze iyilik saglik
O lateks o lateks değil yabanımCanım ben lateks eldiveni bir tek klozet temizlerken kullanıyorum beni böyle fantazilere alet etmeyin, kurbanınız olamiçimde ki mazbut ev hanımı kan ağlıyor
Canım ben lateks eldiveni bir tek klozet temizlerken kullanıyorum beni böyle fantazilere alet etmeyin, kurbanınız olaniçimde ki mazbut ev hanımı kan ağlıyor
Ooo sallanarak... Abbavy. Arrr geldi bana arrr.
Canım ben lateks eldiveni bir tek klozet temizlerken kullanıyorum beni böyle fantazilere alet etmeyin, kurbanınız olamiçimde ki mazbut ev hanımı kan ağlıyor
Doğrudur kardeş, o kadarını bilemem benO lateks o lateks değil yabanım
Niye? Ne var? Ne varmış lateks eldivende? Sanki lovparlı taytlan gırgır yazdık.
Evet hemde mok temizlerkenO eldivenlere her baktığında manasız bir gülme gelecek artık, biliyorsun değil mi?
Aklıma şey geldi benım ben kendim kilomla kdkddk yoga salıncagını yıkar geçerim yine halı üstüne geleneksellik işteHani marjinal bizdik? Benim hiç böyle "yoga salıncağım" olmadı mesela.
Hiç karıştırma bence şu anDoğrudur kardeş, o kadarını bilemem ben
Hani marjinal bizdik? Benim hiç böyle "yoga salıncağım" olmadı mesela.
Ay en güzeli de kocişinkini temizlemekHeç yani, lateksli eldiven ile mog temizlemek varken, seks nedir arkadas? Bu nasil genis bir fantazi?
Bence sen kitap yaz Gangsta. Bu topraklarda zaten kadinlara yönelik bu tarz kitaplar ile resmen zengin olursun. Gri'nin elli tonu halt yer senin kitapin yaninda.
Hani marjinal bizdik? Benim hiç böyle "yoga salıncağım" olmadı mesela.
Evet hemde mok temizlerken
Tabi ki bizim hanım kızlar kocalarının moklu tuvaletlerini temizlemek için gün sayıyor, siz ne anlarsınız aşktanHeç yani, lateksli eldiven ile mog temizlemek varken, seks nedir arkadas? Bu nasil genis bir fantazi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?