- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Yatmadan önce, 100 Çok yönlü Big Dük Klab Klan darbesi
Hedef dük kiminYatmadan önce, 100 Çok yönlü Big Dük Klan Klab darbesi
Tabi ki bizim hanım kızlar kocalarının moklu tuvaletlerini temizlemek gün sayıyor, siz ne anlarsınız aşktan
Bak, basligin bile var. Hemen bunu bir yayin evine yolla!
Ya yuvarlak tüycükleri dökülmüyor mu bir de, ah nasıl da görmez onları gözü, şirin kocam benim. Açıyorum Queen-I want to break free. Fırçala yavrum fırçala.Ay en güzeli de kocişinkini temizlemekAllahım nasip et
Ay en güzeli de kocişinkini temizlemekAllahım nasip et
Dük olsa diyorsun yer zaman mekan fark etmezKiz birak salincagi, benim düküm yok. Anliyormusun? Yok dük yok. No dük.
Yayın evi de arıyor sonra 155i "Sirensiz gelin, burada bi çeşit sapık var" diye.
Yokuspokus kitap yazarken ben senin kitabı alamam kuzum şimdiden söyleyeyim dijital ortamda olursa gizliden gizliye okurum
Dük olsa diyorsun yer zaman mekan fark etmez
Hasin ve yırtıcı kadın bundan daha iyi tanımlamazdım herhaldeGüzelim ben sana hediye yollarım, imzalı ve "En büyük hayranım için, güzel günlerde oku haşin ve yırdıcı gadın" yazaraktan.
Masum kadınlar yoldan çıkarmaya çalışan kıs kıs gülmeler bunlar. Yedirmem sana, lateks eldivenler, kırbaçlar kelepçeler falan.
Benim tek derdim Tracy’nin tezini çürütmektiLyanna ve Absolut çakacak şimdi beğenmedimi. Eh işte, idare eder filan deseydin keşke.
Yok ben eylemini sonuna kadar destekliyorum da olan var olmayan var, empati yaparak, insanların acılarını deşmeden paylaşalım mutluluklarımızı bence. İzolasyon uzun, delirtmeyelim insanları.Benim tek derdim Tracy’nin tezini çürütmekti
Evlilik kurumuna özendiriyorum işte, bulunsun ellerinin altında böyle zamanlarda lazım oluyorYok ben eylemini sonuna kadar destekliyorum da olan var olmayan var, empati yaparak, insanların acılarını deşmeden paylaşalım mutluluklarımızı bence. İzolasyon uzun, delirtmeyelim insanları.
Kocasıyla küs olanlar var birdeYok ben eylemini sonuna kadar destekliyorum da olan var olmayan var, empati yaparak, insanların acılarını deşmeden paylaşalım mutluluklarımızı bence. İzolasyon uzun, delirtmeyelim insanları.
Ya şimdi özenseler ne olacak, ha deyince evlenebilecekler mi? Yazık yav. Yapma bak,Evlilik kurumuna özendiriyorum işte, bulunsun ellerinin altında böyle zamanlarda lazım oluyor
Sende alttan alta yara desiyorsun yalınızYa şimdi özenseler ne olacak, ha deyince evlenebilecekler mi? Yazık yav. Yapma bak,Lyanna Mormont ağlıyor şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?