Peki. Özür diliyorum tüm düksüz ve düküne küsmüş arkadaşlardanYa şimdi özenseler ne olacak, ha deyince evlenebilecekler mi? Yazık yav. Yapma bak,Lyanna Mormont ağlıyor şuan.
Önemli değil kardeşPeki. Özür diliyorum tüm düksüz ve düküne küsmüş arkadaşlardan
Ben öyle pasif agresifler gibi pasif psikopatım canım, lütfen açığa çıkarma.Sende alttan alta yara desiyorsun yalınız
Senin gibi kocişçiliğin kitabını yazmış biri nasıl oldu da kocişine küstü?Önemli değil kardeş
Evlenmiycem ben. Evlenmeden şaapıcam.Ya şimdi özenseler ne olacak, ha deyince evlenebilecekler mi? Yazık yav. Yapma bak,Lyanna Mormont ağlıyor şuan.
Erkek değil mi anam hepsi aynı.Senin gibi kocişçiliğin kitabını yazmış biri nasıl oldu da kocişine küstü?
Ben şöyle bir düğün yapmadan o kuruma girmem
BDV'deki konuları gelip burada çekiştiresim var ama sonra onların da gelip burayı okuyabildiğini düşünüp vazgeçiyorum. Hem de dedikodu kötü bir şey. Keşke iyi bir şey olsaydı.
Yııoo hepsi aynı değilErkek değil mi anam hepsi aynı.
Hepsi aynı değil mi? Aksine asla inanmam.
Başka türlü kendimi kandirmam çünkü. Bdv'de ki bir konunun etkisinden çıkamayan yabanın saçmalamasi
Kocişci olmam küsmeme engel değil ilişkimizi böyle canlı tutuyoruz biz
AnnatBDV'deki konuları gelip burada çekiştiresim var ama sonra onların da gelip burayı okuyabildiğini düşünüp vazgeçiyorum. Hem de dedikodu kötü bir şey. Keşke iyi bir şey olsaydı.
Ay o neHahahaha fena kivirmadilar! Bare sey gibi cringe degil, gelinin damatin önünde dans etmesi ve damatin agzinda sigare ve elinde tesbih
O istekten ben de de var ablalarıma yetişemiyorumBDV'deki konuları gelip burada çekiştiresim var ama sonra onların da gelip burayı okuyabildiğini düşünüp vazgeçiyorum. Hem de dedikodu kötü bir şey. Keşke iyi bir şey olsaydı.
Evlenmiycem ben. Evlenmeden şaapıcam.
Yine gebeliğe bağladı allahım sen sabırLyanna evlenmeden şey yapacakmış
Psikolojim bozulacak travma gecırıcem
Önümdeki örnek olacak ablalara bakınn
bazı ablalar sabaha çocuk sabah sahibi olur şey yapabılseler
Kız djjdd sana da derim bu ay hamile kalırsın haaaaaaaaYine gebeliğe bağladı allahım sen sabır
Eee ben bunu da destekliyorum ki. Hadi git yap. Ama yapamazsın. Niye? Çünkü corona. Ondan zamanı değil diyordum özendirmenin. Yoksa çocuk yapacağı zaman evlenmiş, kocasına hala sevgilim diyen bir insanım. Hahayt, yeri gelmişken erken uyuduğu için kinlendiğim kocamı da öveyim dedim.Evlenmiycem ben. Evlenmeden şaapıcam.
Yavrum senin problemin ne bu üremeyle ilgili anlat ablana?Kız djjdd sana da derim bu ay hamile kalırsın haaaaaaaa
Dikkatli ol
ki bu annnemin bir insanın buyudugunu anlatmak için kullandığı bir atasözü mdkdkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?