Benim de üniversite 1 zamanlarım zindandaydı derslikler resmenÇiftlikte yaşadığımı söylemiştim ya, bizim evin tuvaletinden yılan bile çıkmıştı. Aslında tam çıkmamış, deliğin içinde kıvrılmış manyak. Öyle kanalizasyon sistemi filan yok, tabi, sebep o. Fare sevimli geldi bir an gözüme. Ama onu da deneyimledim.
Okuduğum şehirde üniversite yurduna prefabrikten ek bir bina yapmışlardı, ilk sınıfları oraya alıyorlardı. Odalarda minik fareler zaten alışıldık bir şeydi ama arada duşların giderlerin kocaman fareler fırladığını da görmüştük. Sonra şikayet edildi, betonarme binalar yapıldı filan ama o süreçte farelerle yaşayıp gitti tabi öğrenciler. Yer veremiyorum, deşifre olmamak adına. =))
Bir tombiklik göremiyorum ama içine mi çektin acaba?Hellöö
Üstü biraz bol giyince bütün dertler bitiyorBir tombiklik göremiyorum ama içine mi çektin acaba?
Ama benim böyle fotoğrafım yok
Kızım ben bu başlığın kendisiyim, farkında değilsiniz. Takip etmeme gerek yok, yüklediğiniz resimler, fotolar direkt bana yükleniyor.Üstü biraz bol giyince bütün dertler bitiyor
Yalnız bütün resimleri yakalıyorsun sen ne ara geldin kızım sensör mü taktın ne yaptın?
Ama benim böyle fotoğrafım yokhepsinde yarı çıplak gibiyim. Kandırıldım
Şüpheleniyordum zaten, emin olmuş oldum.Kızım ben bu başlığın kendisiyim, farkında değilsiniz. Takip etmeme gerek yok, yüklediğiniz resimler, fotolar direkt bana yükleniyor.
Never nasıl bir program uyguluyorsun? Ben şu giydiklerinle yaptığım hareketleri yapsam, ter şelalesinden pencereden dışarı akarım. O yüzdenBen anlamam gösterirseniz gösteririm dedin. Bana mı sordun yarı çıplak gezerken?
Sinav gectikten sonra dogurucan yani.KudrAlobar sonunda itiraf etti.
A Arya_Stark01 da bana yüklenmiş test aşamasındaki bir program. Siz foto yükleyince hata verip, kendini kapatıyor. Üstünde çalışıyoruz. (biri beni sustursun, canım sıkılıyor)Şüpheleniyordum zaten, emin olmuş oldum.İstisnasız bütün fotoları kaçıran da @Arya_Stark01
Ben zor terleyen bir insanım, eskiden beri öyle. Üstüme battaniye atsan bile zor terlerim. Ter bezlerim az çalışıyor sanırımNever nasıl bir program uyguluyorsun? Ben şu giydiklerinle yaptığım hareketleri yapsam, ter şelalesinden pencereden dışarı akarım. O yüzdenAbsolutPromise 'un çıplaklığını destekliyorum.
Bunu neden bizim ile paylastiiin?
Zaten ben su avustralaydaki tuvalette örümcek videosundan sonra, her tuvalete oturmadan önce su butonuna basarim
Ne güzel bir özellik, ben de tam tersi, oturduğum yerde buharlaşan bir insanım. Terlemeyen insanlara özeniyorum. Ciddi bir spor sonrasında 1-1,5 kilo fark oluyor ter atımından. Öyle diyeyim de anla...Ben zor terleyen bir insanım, eskiden beri öyle. Üstüme battaniye atsan bile zor terlerim. Ter bezlerim az çalışıyor sanırımsallıyorum bilmiyorum nedenini ama şey kardiyo +strength+ abs beraber yapıyorum
Nasıl da gaza getiriyor beni soyunmam içinNever nasıl bir program uyguluyorsun? Ben şu giydiklerinle yaptığım hareketleri yapsam, ter şelalesinden pencereden dışarı akarım. O yüzdenAbsolutPromise 'un çıplaklığını destekliyorum.
Ya spor dediğin spor sütyeni ve şortla yapılır. O şekilde spor sonrası fotosunu paylaşmayan da ne bileyim...Nasıl da gaza getiriyor beni soyunmam için
Arşive baktım da yok güncel olsun dedim. Atayım birazdan
Ust katlara da cikiyor fare.
Yazın çok sıcaklarda ben de terliyorum ama öyle şıpır şıpır terlemem için 40 derecede koşmam falan lazımNe güzel bir özellik, ben de tam tersi, oturduğum yerde buharlaşan bir insanım. Terlemeyen insanlara özeniyorum. Ciddi bir spor sonrasında 1-1,5 kilo fark oluyor ter atımından. Öyle diyeyim de anla...
Bilemedim ya özelden yazsana biÇok iyi biliyorsun neden
He işte ben öyle çektim geçen gün foto ama göbek de var fotoğrafta, o yüzden koyamam hiçbir yereYa spor dediğin spor sütyeni ve şortla yapılır. O şekilde spor sonrası fotosunu paylaşmayan da ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?