Coronasavar

Benim de üniversite 1 zamanlarım zindandaydı derslikler resmen

Bende köyümsü bir yerde yaşıyorum yarasa, fare, yılan eksik olmaz burada. Kedilere güveniyoruz da tuvaletten de çıkmasınlar ya

Üstü biraz bol giyince bütün dertler bitiyor
Yalnız bütün resimleri yakalıyorsun sen ne ara geldin kızım sensör mü taktın ne yaptın?
Kızım ben bu başlığın kendisiyim, farkında değilsiniz. Takip etmeme gerek yok, yüklediğiniz resimler, fotolar direkt bana yükleniyor.

Never nasıl bir program uyguluyorsun? Ben şu giydiklerinle yaptığım hareketleri yapsam, ter şelalesinden pencereden dışarı akarım. O yüzden AbsolutPromise 'un çıplaklığını destekliyorum.
Ben zor terleyen bir insanım, eskiden beri öyle. Üstüme battaniye atsan bile zor terlerim. Ter bezlerim az çalışıyor sanırım sallıyorum bilmiyorum nedenini ama şey kardiyo +strength+ abs beraber yapıyorum

Ben zor terleyen bir insanım, eskiden beri öyle. Üstüme battaniye atsan bile zor terlerim. Ter bezlerim az çalışıyor sanırım sallıyorum bilmiyorum nedenini ama şey kardiyo +strength+ abs beraber yapıyorum
Ne güzel bir özellik, ben de tam tersi, oturduğum yerde buharlaşan bir insanım. Terlemeyen insanlara özeniyorum. Ciddi bir spor sonrasında 1-1,5 kilo fark oluyor ter atımından. Öyle diyeyim de anla...

Never nasıl bir program uyguluyorsun? Ben şu giydiklerinle yaptığım hareketleri yapsam, ter şelalesinden pencereden dışarı akarım. O yüzden AbsolutPromise 'un çıplaklığını destekliyorum.
Nasıl da gaza getiriyor beni soyunmam için

Arşive baktım da yok güncel olsun dedim. Atayım birazdan

Ne güzel bir özellik, ben de tam tersi, oturduğum yerde buharlaşan bir insanım. Terlemeyen insanlara özeniyorum. Ciddi bir spor sonrasında 1-1,5 kilo fark oluyor ter atımından. Öyle diyeyim de anla...
Yazın çok sıcaklarda ben de terliyorum ama öyle şıpır şıpır terlemem için 40 derecede koşmam falan lazım Hastayken de yat terle biraz atarsın derler ya ben onu hiç yapamıyorum. 2 kat battaniyeyle uyuyup uyandığımda boynunda eser miktarda ter oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…