Coronasavar

Saç için ben the body shop’ ın üzüm yağı serumunun hastasıyım. Kime tavsiye ettiysem allah razı olsun dedi. Kırıklara birebir. Parlatıyor, yumuşatıyor vee harika kokuyor.

Kesinlikle deneycegim. Saçim eskiden çok güzeldi, hiç bakim yapmadan parliyorlardi. Sonra hamilelik, ardindan saç boyama olayina girdikten sonra eskisi kadar yumusacik degil.

Baktimda body shop bizde kapali ve online satis yapmiyorlarmis Lockdownin bitmesini beklemek zorundayim mecburen

Makyaj malzemesi önermedim çünkü pr ürünleri kullanıyorum bir iki malzeme hariç olmazsa olmazım yok. Onlar da vegan değil önermeyeceğim, bitince yenilerini almam yani
Krem konusunda da aynı depolamışım hepsi aynı eucerin marka çünkü yine bana bir yerden hediye gelmiş

Güneş kremi tavsiyem de keşke olsa. Hepsi komedon yaptı bende. En son bodyshopun güneş kremini kullanmıştım eh işteydi. Kondom tavsiyesi verebilirim o olmaz mı

Arkadaşım bildirmekten gurur duyarım ki; şampuanım vegan. Eyüp Sabri Tuncer'in banyo ürünlerini kullanıyoruz. Bir onlar vegan ama. Geri kalan kısımlarımız hala ilkel.

Ooo Black Opiumude uzun zaman kullandim. Genelde ben YSL parfümlerini çok severim zaten. Amor amor'u denemedim, ama noa'yi yillar önce baya kullanmistim. Cok güzel hafif bir kokusu var.
Body shop açılınca şu parfüme de bi bak

çok tatlı bi parfüm ben çok seviyorum. Fazla kalıcı değil ama, iş yerinde bırakıyorum ben gün içinde sıkıyorum. Baya fresh bi koku.

Bir ara sivilce izlerim ve gözeneklerim için denemiştim maske haline geliyor zaten krem gibi oluyor suyla eriyince. Sonra da maden suyu ile yıkıyordum suratımı, üç hafta demedi fark etmişti.

Ne kadar zamanda bir yapıyordun?
Ve maya ne mayası, bildiğimiz kuru maya mı?
Acil cevap pls elimde maya paketiyle bekliyorum

Arkadaşım bildirmekten gurur duyarım ki; şampuanım vegan. Eyüp Sabri Tuncer'in banyo ürünlerini kullanıyoruz. Bir onlar vegan ama. Geri kalan kısımlarımız hala ilkel.
O eyüp sabri Tuncer el sabunlarını annemler de kullanıyordu. Vegan diye aldırsam almazlar kesin

Body Shop'ın ürünlerini ben de seviyorum. Water Lotus diye bir parfümü var onu kullanıyorum. Ama hani bazı insanların hep kullandıkları bir parfüm olur filan, benim hiç öyle bir parfümüm olmadı. Üst üste aynı parfümü iki kere aldığım bile enderdir. Gözüme çarpan ve hoşuma giden her şeyi alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…