- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Saç için ben the body shop’ ın üzüm yağı serumunun hastasıyım. Kime tavsiye ettiysem allah razı olsun dedi. Kırıklara birebir. Parlatıyor, yumuşatıyor vee harika kokuyor.
Ahahah yok o değil.Kim Beş Yüz Milyon Şey İster mi? Kazanamadın belli ki.
A Arya_Stark01 parfümüm YSL Black Opium ve Cacharel Amor Amor
Şey bence, bir kelime bir işlemKim Beş Yüz Milyon Şey İster mi? Kazanamadın belli ki.
Arkadaşım bildirmekten gurur duyarım ki; şampuanım vegan.Makyaj malzemesi önermedim çünkü pr ürünleri kullanıyorumbir iki malzeme hariç olmazsa olmazım yok. Onlar da vegan değil önermeyeceğim, bitince yenilerini almam yani
Krem konusunda da aynı depolamışım hepsi aynı eucerin marka çünkü yine bana bir yerden hediye gelmiş
Güneş kremi tavsiyem de keşke olsa. Hepsi komedon yaptı bende. En son bodyshopun güneş kremini kullanmıştım eh işteydi. Kondom tavsiyesi verebilirim o olmaz mı
Gelinim Olur Musun dermişim hahfahafhŞey bence, bir kelime bir işlem
En azından kazanamadığı konusunda hem fikiriz değil mi? Çünkü bir büyük ödül alsa şuan böyle olmazdı.Şey bence, bir kelime bir işlem
Niye, turuncu zengin ama hala aramızdaEn azından kazanamadığı konusunda hem fikiriz değil mi? Çünkü bir büyük ödül alsa şuan böyle olmazdı.
Body shop açılınca şu parfüme de bi bakOoo Black Opiumude uzun zaman kullandim. Genelde ben YSL parfümlerini çok severim zaten. Amor amor'u denemedim, ama noa'yi yillar önce baya kullanmistim. Cok güzel hafif bir kokusu var.
Kısmetse OlurGelinim Olur Musun dermişim hahfahafh
O ödülleriyle birlikte yaşamıyor mu ama zaten? Muz ağacı bile varmış evinde. Biz en fazla 5-6lı salkım alıyoruz.Niye, turuncu zengin ama hala aramızda
Bir ara sivilce izlerim ve gözeneklerim için denemiştim maske haline geliyor zaten krem gibi oluyor suyla eriyince. Sonra da maden suyu ile yıkıyordum suratımı, üç hafta demedi fark etmişti.
Valla gelinim olur musun gibi bi şeyse dükü de kazanamamış anlaşılanEn azından kazanamadığı konusunda hem fikiriz değil mi? Çünkü bir büyük ödül alsa şuan böyle olmazdı.
Ben de kendime bir makyöz gibi makyaj yaparım30 yaşındayım hayatımda 1 (bir) kere fondöten kullandım. Onda da tvye çıkıyordum, makyöz kadın sürdü
O eyüp sabri Tuncer el sabunlarını annemler de kullanıyordu. Vegan diye aldırsam almazlar kesinArkadaşım bildirmekten gurur duyarım ki; şampuanım vegan.Eyüp Sabri Tuncer'in banyo ürünlerini kullanıyoruz. Bir onlar vegan ama. Geri kalan kısımlarımız hala ilkel.
Body Shop'ın ürünlerini ben de seviyorum. Water Lotus diye bir parfümü var onu kullanıyorum. Ama hani bazı insanların hep kullandıkları bir parfüm olur filan, benim hiç öyle bir parfümüm olmadı. Üst üste aynı parfümü iki kere aldığım bile enderdir. Gözüme çarpan ve hoşuma giden her şeyi alabiliyorum.Body shop açılınca şu parfüme de bi bak
Eki Görüntüle 2620299
çok tatlı bi parfüm ben çok seviyorum. Fazla kalıcı değil ama, iş yerinde bırakıyorum ben gün içinde sıkıyorum. Baya fresh bi koku.
İnsanlar maya bulamıyorNe kadar zamanda bir yapıyordun?
Ve maya ne mayası, bildiğimiz kuru maya mı?
Acil cevap pls elimde maya paketiyle bekliyorum
Valla biz de aldıktan sonra fark ettik. Öyle olması hoşumuza da gitti. Bari buradan devam edelim dedik.O eyüp sabri Tuncer el sabunlarını annemler de kullanıyordu. Vegan diye aldırsam almazlar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?