- 14 Ağustos 2018
- 21.394
- En iyi cevaplar
- 2
- 81.329
- 598
korona yüzünden yatağım beni tanıyamıyo valla yırtık pijamadan fırlayan epilasyonsuz bacak fsfjsbefje Aldığım kilolar yüzünden en sıradan donlarım bile tanga gibi olucak artıkBen bunu yatağa giyemem, yatağım beni ayıplar, o derece babaanne donuna alıştı çünkü
Hoşgeldin
Allahıımm arkamdan hanımefendi mi deniyoornasıl gururlandım şu an bi.Ortamlarda çok hanfendi bir kişilik olarak gezerim ama muzlu pandamla bir araya geldiğimizde içimden adeta bir donsuz fantaziler kraliçesi çıkar
Çıkarmazsa çıkaran bulunur heheytt o işleri
Çileğe sor sen
Numara çeker
Bak yine kıyamadı hahah olm çıkar ya nolur çıkar. Donla sütyenle elbiseyle şaapılmaz, kaç paraysa kaç para
Bundan sonraki ilk sebişmesinde aklına biz geliriz umarım
Ben ne ettim sizin masum zihinlerinize. Sehpa ayağı demesem, henüz pipi görmemiş Bebelerdiniz halbuki.
Unorthodox izledim, kendime gelmeye çalışıyorum şöyan.
Benim ödevim o.
Kültürlü beyim izle dedi.
Kendisi ile pazar günü 2. Dünya savaşlı film izledim. Bubhagta kotam doldu diyorum anlamıyor
Dengeyi bulmak için buraya geliyorum.
Ahahha İbrahim'e yansıtma o zaman sen de. Umarım ilk sebişmende tam o sütyenin kopçası açılırken aklına biz geliriz. Hepimiz geliriz umarım umarım
Para kolay kazanılmıyor
Umarım diyor bir de ya asdfgh libidoma, seksi donlarıma ve ibrahim çelikkol'a garezin mi var senin?
Arkadaşlar asıl risk korunmadan sevişmedir madem fjfdkd herkes bir açıldı
Ben anlamadım yaaArkadaşlar asıl risk korunmadan sevişmedir madem fjfdkd herkes bir açıldı
Sen arada geliştğimiz yerleri atlamıssın djjddjLa o kadar uzak kaldım hala pipi hala seks. Bi ilerleyin, bi gelişin gardaşım
bu virüs bana çok dokundu fark ediliyo mu acabaArrr ettim arrr.
İzle ben çok sevdim kısacık zaten. Bir gerdek gecesi bölümü var aman diyeyim ajsnsmdmr
Çok değişik fantazilere geçiş yapıyoruz, sayılır mıLa o kadar uzak kaldım hala pipi hala seks. Bi ilerleyin, bi gelişin gardaşım
Turuncu iddialı oynayak mı dediydi ya hahahahBen anlamadım yaa
Valla ben o ablayı gördüm, gerdeğe firen oysa, muhtemelen vajinismus falandır.
Noldu filmin sonunu mu bildim
Evet iftira kötüdür jınım.Yalnız iftira kötü bişeydir adımı çıkarttınız forumda
Çok değişik fantazilere geçiş yapıyoruz, sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?