Coronasavar

Ben bunu yatağa giyemem, yatağım beni ayıplar, o derece babaanne donuna alıştı çünkü
Hoşgeldin
korona yüzünden yatağım beni tanıyamıyo valla yırtık pijamadan fırlayan epilasyonsuz bacak fsfjsbefje Aldığım kilolar yüzünden en sıradan donlarım bile tanga gibi olucak artık
hoşbulduuum

Çıkarmazsa çıkaran bulunur heheytt o işleri
Çileğe sor sen
Numara çeker

Bak yine kıyamadı hahah olm çıkar ya nolur çıkar. Donla sütyenle elbiseyle şaapılmaz, kaç paraysa kaç para

Bundan sonraki ilk sebişmesinde aklına biz geliriz umarım

Para kolay kazanılmıyor

Umarım diyor bir de ya asdfgh libidoma, seksi donlarıma ve ibrahim çelikkol'a garezin mi var senin?

Ben ne ettim sizin masum zihinlerinize. Sehpa ayağı demesem, henüz pipi görmemiş Bebelerdiniz halbuki.

Unorthodox izledim, kendime gelmeye çalışıyorum şöyan.

Benim ödevim o.
Kültürlü beyim izle dedi.
Kendisi ile pazar günü 2. Dünya savaşlı film izledim. Bu hafta kotam doldu diyorum anlamıyor
Dengeyi bulmak için buraya geliyorum.

Para kolay kazanılmıyor

Umarım diyor bir de ya asdfgh libidoma, seksi donlarıma ve ibrahim çelikkol'a garezin mi var senin?
Ahahha İbrahim'e yansıtma o zaman sen de. Umarım ilk sebişmende tam o sütyenin kopçası açılırken aklına biz geliriz. Hepimiz geliriz umarım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…