- 20 Kasım 2018
- 14.982
- 56.592
- 598
- 35
Hem sen zenginsin, depresyona giremezsin.
En kötü parasını ver başkası girsin.
Sende yeni bir kan bulunca pabucumu dama atıp ortalık sakinleşince yine bana ve mutfağıma sarıyorsun
Umarım bu son olur
Kamışa su gelme deyimini senden öğrenmiştim canım örtmenim benım
Dün kardeşime kullandım şoklara girdii
Eee canım hak etti
Neye mutlandın canım anlamadımYaban geldiğine göre djdjdjd mutluyum şuan hayır yani şimdi artı 1 yazacakmıyız
Yok, bele bir değişik.
Absolut kudrayla heykelden ideal dük yapıcak, biz 10 ar sipariş etcez, düklerimizi bizler gibi kankalaştırıcaz, herbirinin uzmanlığı ayrı olcak, sonra dük çevirmece oynıcaz, artık diğer dükler ne isterse ama hep cesarete
Çünkü neden olmasındı.
O kadar muhabbetini yaptın donunu sütyenini geç çıkarmanın, aklına biz gelelim nolur, çok mu şey istiyorum.
Çakma İbo'yla en heyecanlı, ateşli anlarında tam o kopça çıt ettiğinde biz gelsek aklına nolur yani ha nolur. Desen ki içinden "kızlar çıkarttım işte şimdi"....
Hahaha kocanla deilsin haha nasıl ki ben şuan yalnızsamNeye mutlandın canım anlamadım
Kocamla dedim ya ilk defa izliyoruz diye, kendince havaya girdi ziyagil oldu, öyle konuşuyor falan evde saçma bir şekilde.
Ar ettim kız kardeşim ar. Deme böyle şeylerAlla alla ben mi sarıyorum? Sen demedin mi Serdar Ortaç'a klib fikrini biz verdik, zeytinle başladık sonra göbeğimde domates ve soğan kırdırdım peynir tabağı koydum. Nabayım mübdelası olmuşuz çocukları uyutur uyutmaz mutfağa koşuyoruz gece kahvaltılar artık siz anlayın, mutfak tezgahının bi dili olsa da konuşsa 15 kere nimet çarbtı yine de iflah olmadım demedin mi?
Dedin.
İnanmayan 1626 sayfa okusun.
Konuşşşssss
Eki Görüntüle 2620355
Ay çok korktum bir an gerçekten İbrahim çelikkolu beğeniyorsun sandım. Fark ettiysen alıntılamayı kesmiştim seniYa yürü gitciddi ciddi okudum bir de sadfghjk
İbrahim çelikkol da çok itici ayrıca. Aklıma o gelirse onun yerine sizin gelmenizi tercih ederim
Ar ettim kız kardeşim ar. Deme böyle şeyler
Tabi. Sen kaçırdıysan söyleyeyim, aynısının beyaz çikolata olanını da paylaştım.İşte Antep fıstıklı çikolata. Zenginin hali bir başka oluyor.
Sen peyker olsana djdjddj o da her dakika gol yaşıyordu djddjjKocamla dedim ya ilk defa izliyoruz diye, kendince havaya girdi ziyagil oldu, öyle konuşuyor falan evde saçma bir şekilde.
Ben de ‘cemile’ de gelirim dedim, hayalim bile fakir lan benim
Tabi. Sen kaçırdıysan söyleyeyim, aynısının beyaz çikolata olanını da paylaştım.
Evt cünkü bizde filtre kahveyi beyim demliyorKahve neskafeye benziyor
AmsbsjsmsmsnsnsbsbsbSen peyker olsana djdjddj o da her dakika gol yaşıyordu djddjj
1 sevişme bir gol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?