Heeee hahaha neden be ay anlamadımEliteyi izleyen ergen çıksın yazdım şikayet ettimbakalım kim çıkacak
Tam ergen dizisi değil mi? İlk sezona bakmıştım da biraz cringe den ölüyordumHeeee hahaha neden be ay anlamadım
Geldiği gün bitirdim 3. Sezonu.Tam ergen dizisi değil mi? İlk sezona bakmıştım da biraz cringe den ölüyordum
Onda sallancan, aksiyona girmicen.
Tabi kopar halı yerine koyarsanız, taşımaz depişmeyi
Napim be, elimdekileri güncel tutmaya çalışıyorum karantina bitene kadarSenin de çok hoşuna gitti bakıyorum düksüz prenses, ne yaptın o işleri?
Vuhuu yere bakan yürek yakan, donu küçük fantezisi büyük alicja.Yapamadım ben hasarlara alışkınım
Ciddi konuşmam gerekırse anlamadım diziyiTam ergen dizisi değil mi? İlk sezona bakmıştım da biraz cringe den ölüyordum
Ben hala hahaha karakterleri karıstırıyorum fkdkddkkGeldiği gün bitirdim 3. Sezonu.
Ergenus severisss, enerjileri tavan oluyor
Napim be, elimdekileri güncel tutmaya çalışıyorum karantina bitene kadar
Vuhuu yere bakan yürek yakan, donu küçük fantezisi büyük alicja.
Tam ergen dizisi değil mi? İlk sezona bakmıştım da biraz cringe den ölüyordum
Vay anasını millet salıncakta fışırdasın, benim öküz kocam da fıstıklı irmik helvası için koşa koşa markete dondurmaya gitsin.Bilemedik bacım anlayamadık, dedik bu neyin nesidir böyle
Sonra koptu gitti anlayamadık ne olduğunu
Başka bir şey yazacaktım da hahhaa dük falan aman dedim o toplara girmeKıyamam @Vander odtülülüğü kabul etmiş profilinde taşıyor
Vay anasını millet salıncakta fışırdasın, benim öküz kocam da fıstıklı irmik helvası için koşa koşa markete dondurmaya gitsin.
Siz burada eğlenirken, ben helva yapacağım, ama zihninizde başka iş peşinde olacağım.
Keşke ama bildiğin helva.
Şeytanlığım dürtüklenirse 12 de foto atarım ağız suyu akıtırım
IBaşka bir şey yazacaktım da hahhaa dük falan aman dedim o toplara girme
Napim be, elimdekileri güncel tutmaya çalışıyorum karantina bitene kadar
Vuhuu yere bakan yürek yakan, donu küçük fantezisi büyük alicja.
Çünkü neden olmasındı.
Gitme gitme buralar iyi, depresyon emaremiz yoğdir.Ben de kahve çikolata dizi izlemeye gidiyorum.
Çocuklar uyudu.
Depresyon 3 lemesine gömüyorum kendimi.
Sende yeni bir kan bulunca pabucumu dama atıp ortalık sakinleşince yine bana ve mutfağıma sarıyorsunYazıyorum ben hep bir köşeye merak etme canısı, bir nimetle oynayan daha gelmiş.Yabanelma göbekten zeytin yemelerinizin pabucu dama, insan biraz fantezisini geliştirir cağnım Serdar klibi çekileli 20 sene geçmiş hala zeytin hala domates peynir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?