- 18 Ekim 2018
- 8.211
- 34.022
- 548
1622 sayfa neden konuştuk biz sanıyorsunbu virüs bana çok dokundu fark ediliyo mu acabakocası olan olmayanla empati yapsın, evde düzenli adam yok öyle dışardan gelmiş her şey de ağza sürülmez BU GİDİŞLE AŞIYI BEN BULUCAM AKDJBAJKDN
Kamışa su gelme deyimini senden öğrenmiştim canım örtmenim benımAhahsjsj iştee zeki kadının hali başka. Spoiler vermeyeyim izle gör bacım.
Evet iftira kötüdür jınım.
Neyse ki iftira atan yok aramızda
Eki Görüntüle 2620348
Netflixi 8431375 kişi birden kullanıncaElite yi izleyen kimse o çıksın diye carlayacağım ama kullananlardan biri erkek arkadaşımın annesi de olabilir
Ben demiştim evli olanlar hamilelik challenge yapsın diyeTuruncu iddialı oynayak mı dediydi ya hahahah
İlk iddia korunmadan sevişmek hadi gardaşım djdjdjdjd
TÜHH bak erken haberim olsaydı YANAN VARR diye buz ikram ederdim1622 sayfa neden konuştuk biz sanıyorsun
Yok, bele bir değişik.Nausl değişik grup mu yapmaya karar verdiniz nedir. Apartman yöneticisini mi davet ediyoruz ne olabilir yani en fazla
Vurdu gol olduYoksa dunku yoga salıncagından halıya mı düştünüz
Arkadaşım sevişecek olsam Diablo mu derim? Aşk olsun, aramızda gizli saklı, edilmemiş seviyede muhabbet mi kaldı? Diablo diyorsam Diablo.
Aha alicja gelmiş
Yenı gelen halıyı mı test edıyordun kız
Yoksa dunku yoga salıncagından halıya mı düştünüz
Vurdu gol oldu
Hasar tespiti yaptın mı?Yoga salıncağı koptu tabii karantinada aldığım kilolardan sonra
(hep bunu söyleyenlere özeniyorum, ben karantinada filan almadım bu kiloları, hep vardı)
bu virüs bana çok dokundu fark ediliyo mu acabakocası olan olmayanla empati yapsın, evde düzenli adam yok öyle dışardan gelmiş her şey de ağza sürülmez BU GİDİŞLE AŞIYI BEN BULUCAM AKDJBAJKDN
Dedi kardeş, neler dedi; alev aldırmadan koymam, bir keresinde çıkarmayı 2 saat unutmuşuz bi şeyler kokuyor mis gibi güzel de, komşular mangal yaktı herhalde balkonda dedik, sonra itfaiye kapıyı gırdı girdi hordum tuttular meğer biz sürtünme kuvveti derken ateşi keşfetmişiz, mübdelası olduk bırakamıyoruz hep böyle artık dedi.
İnanmayan 1619 sayfa okusun kardeş.
Ahahha İbrahim'e yansıtma o zaman sen de. Umarım ilk sebişmende tam o sütyenin kopçası açılırken aklına biz geliriz. Hepimiz geliriz umarım umarım
Eliteyi izleyen ergen çıksın yazdım şikayet ettimAbsolut ben elite hahaha izliyorum kardeşlerimle hahahah ar namus kalmadı
Onda sallancan, aksiyona girmicen.Yoga salıncağı koptu tabii karantinada aldığım kilolardan sonra
(hep bunu söyleyenlere özeniyorum, ben karantinada filan almadım bu kiloları, hep vardı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?