- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
AR ettim ar.Yokuspokus
Hayatım bir yalanmışEvt cünkü bizde filtre kahveyi beyim demliyor
Kendisi de oyun oynadığı için yapmadı
Zenginler de nescafe içer
Fakiriz ama nescafeyi eve sokmayı yıllarrr oldu. Herşey para değil demek kiEvt cünkü bizde filtre kahveyi beyim demliyor
Kendisi de oyun oynadığı için yapmadı
Zenginler de nescafe içer
Kardeş edebimden yazamadım.
Ciddiydim ama, görürsün bak şimdi istemsizce biz gelicezYa yürü gitciddi ciddi okudum bir de sadfghjk
İbrahim çelikkol da çok itici ayrıca. Aklıma o gelirse onun yerine sizin gelmenizi tercih ederim
"Tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama" cümlesini ezbere söylemeyen bizden değildir.Kocamla dedim ya ilk defa izliyoruz diye, kendince havaya girdi ziyagil oldu, öyle konuşuyor falan evde saçma bir şekilde.
Ben de ‘cemile’ de gelirim dedim, hayalim bile fakir lan benim
Edep bile şaşkın su cümle karşısındaKardeş edebimden yazamadım.
Ay çok korktum bir an gerçekten İbrahim çelikkolu beğeniyorsun sandım. Fark ettiysen alıntılamayı kesmiştim seni
1 yazın idrağa listeler yenılecek mecburBen cünüp oldum.
Hayatım bir yalanmış
Noldu az önce olmamış diye burun kiviriyordunFakir çayı.
Eki Görüntüle 2620363
Ben cünüp oldum.
Noldu az önce olmamış diye burun kiviriyordun
Onu düklü muhabbet edenler düşünsün.Of okuyamadım bi yerden sonra, ne yazmışsınız be! Dük kadar başınıza daş düşsün
Ya sorma utandım okurken kızardım. Ben hiç alışkın değilim böyle şeylere.Onu düklü muhabbet edenler düşünsün.Yarım saatte 10 sayfa ilerme olmussa bilki konu düktür
Nasıl oluyor o moral vermeHaydin iyi geceler size
Sevgilime moral vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?