- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ofisi cünup edenler şirketi batıranlarr
Ben de sadece çorap var
Bende sadece çorap var
Biz alicja'ya donsuz derken never sadece çorapla geziyormuş, yaban'da o bile yokmuş.Bende çorap bile yok, en fakir benim
Yoga salıncagı size lazım alicja ya sorEee yeni mobilyalar, parasını çıkarmak lazım
Bende sadece çorap var
Yaban alelacele geldi buraya hazırlıksız yakalandı dkdkd hanımefendi hakkında böyle demeBiz alicja'ya donsuz derken never sadece çorapla geziyormuş, yaban'da o bile yokmuş.
Vay anasını.
Hani marjinal alicja'ydı?
Yaz bunlarıYokuspokus yaz.
Donla çorabı nasıl bir tuttun kardeşBiz alicja'ya donsuz derken never sadece çorapla geziyormuş, yaban'da o bile yokmuş.
Vay anasını.
Ahahha sebebini çok merak ettimBen de diyorum neden absolutun fotosu gitti
Lyanna sebebini asla bilmediğim bir şekilde o herifle özdeşleştirmiş sevgilimi. Ama alakası yok
Gelsinler bebeyim benim konsantrasyonum bozulmaz, hele ki karantina sonrasıSenin aklına biz gelelim de gör
Hatta umarım mavi minik donlar giymiş gerçek çilekler gelir de aklına konsantrasyonun bozulur
Aryacım sen hayırdır ya?Eveeeet, yeni birAlicja yi bulduk hanimlar. Demek NeverOne evde sadece çorap ile geziyormuz.
Yokuspokus Ne diyordun sen yine arr arrr diye?
Kız full giyinikti sadece don yoktu.Donla çorabı nasıl bir tuttun kardeş
Biz alicja'ya donsuz derken never sadece çorapla geziyormuş, yaban'da o bile yokmuş.
Vay anasını.
Ayakta çorap yok diğer yerler giyinik evladımKız full giyinikti sadece don yoktu.
Never'ın üstünde sadece çorap varmış, sen "bende o bile yok" dedin
Lütfen rica edicem oraya örme patikliBiz alicja'ya donsuz derken never sadece çorapla geziyormuş, yaban'da o bile yokmuş.
Vay anasını.
Aryacım sen hayırdır ya?Ne oluyoruz arkadaş bu da bir açıldı pir açıldı
Ne bileyim, bir anda aklımda o görüntü belirdi veAhahha sebebini çok merak ettimLyanna Mormont
Senin çorap ayakta değilmiş diyollaaaAyakta çorap yok diğer yerler giyinik evladım
Küfür etsen daha iyimişNe bileyim, bir anda aklımda o görüntü belirdi vecilek.yagmuru 'nun sevgilisi benim için o görüntüde bir adam oldu.
Bilemem, konuşma akışı hiç öyle değildiAyakta çorap yok diğer yerler giyinik evladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?