- 20 Kasım 2018
- 14.982
- 56.586
- 598
- 35
Seninki için de bir isim vardı aklımda ama çok kısa sürdü o imaj, o yüzden dillendirmedimKüfür etsen daha iyimiş
Çorabımi da ayağımı da alıp gidiyorum arkadaşlar
Eveeeet, yeni birAlicja yi bulduk hanimlar. Demek NeverOne evde sadece çorap ile geziyormuz.
Yokuspokus Ne diyordun sen yine arr arrr diye?
Kim kim merak ettimSeninki için de bir isim vardı aklımda ama çok kısa sürdü o imaj, o yüzden dillendirmedim
Senin çorabın yok ki! Senin çorabın yok! Bizi çıldırtmak mı istiyosun sen?Çorabımi da ayağımı da alıp gidiyorum arkadaşlar
Çorabımi da ayağımı da alıp gidiyorum arkadaşlar
Buna rağmen adamın talibi var. Neden evlenmesin kiAhahahaha bdv'deki konuya bak
.3 evlilik yapmış ilki çok erken yaşta...İkincisinde aldatılmış ve boşanmış...3yü de formalite yaptım dedi
Adam cani çekiyor diye öylesine 3üncü kere evlenmis ya la
Hangi konu kız buAhahahaha bdv'deki konuya bak
.3 evlilik yapmış ilki çok erken yaşta...İkincisinde aldatılmış ve boşanmış...3yü de formalite yaptım dedi
Adam cani çekiyor diye öylesine 3üncü kere evlenmis ya la
Olsun yine de alıyorum, asabiyetimi bozdu bu gadınlarEeee ama senin çorabin yoktu ki hani?
Ben ar ettim yazılanları okuyorum. Biri salıncak kurmuş sallanarak çohzel halı devri kapandı diyor, biri çekyat karyola kırdık diyor, öbürü zeytin bitti zeytin ezmesine geçtik zebaha kedar cıbılız diyor, ar geldi bana şuracıkta oturuyorum.
Hangi konu kız bu
E tabi salıncağı kırınca yapacak birşeyin kalmadı, dizi izliyorsun, haklısınGit yavrum git, bizi burada çiğ çiğ yerler ben de dizimi izliyorum saskinlikla arada girip bakıyorum
Evet zaten big dük klan baskani olarak, en namisli aplamiz sendin. Eminim bu yazilanlari sok ile okuyorsundur.
Olsun yine de alıyorum, asabiyetimi bozdu bu gadınlar
Yarın kocişim kocişim dersen sorarım ha bu çoraplar nerede diyeOlsun yine de alıyorum, asabiyetimi bozdu bu gadınlar
E tabi salıncağı kırınca yapacak birşeyin kalmadı, dizi izliyorsun, haklısın
Beni gınayan benim köyneğimi giysin müge aplaSenin çorabın yok ki! Senin çorabın yok! Bizi çıldırtmak mı istiyosun sen?
Suratımdaki o pis sırıtmayı çekip atmak isterdim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?