At at, en azindan bir foto yakalamis olmanin gururunu yasardim
Çorabını çorabınıBeni gınayan benim köyneğimi giysin müge apla
Orasını ben bilememYahu ne salıncağı buradakiler gülsün diye yazdım, beni hangi salıncak taşır kurban olduğum
Yarın kocişim kocişim dersen sorarım ha bu çoraplar nerede diye
Orasını ben bilemem
Çünkü yeni çoraplarBir koçisli ve umarim yakin zamanda ex koçisli biri olarak söylüyorum
O çoraplar kirli sepetin yakininda bile degiller
Ar gelir Osman Ağa ar gelirBen ar ettim yazılanları okuyorum. Biri salıncak kurmuş sallanarak çohzel halı devri kapandı diyor, biri çekyat karyola kırdık diyor, öbürü zeytin bitti zeytin ezmesine geçtik zebaha kedar cıbılız diyor, ar geldi bana şuracıkta oturuyorum.
Bence demeyeyimKim kim merak ettim
Neyden dolayı aklına biri geldi onu söyle belki anlarımBence demeyeyim
Bak yaa ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun. Ben de sana zeytinlerden bahsedeyim o zaman
Burası kurtlar sofrası
Yokuspokus O bakis asil senin düklüne bir sinyal degil mi?
Ayirten Corona zamani sen böyle görünüyorsan, Corona olmadan nasil görünüyorsun yaa? Bu nasil adaletsizlik. Recep ivedik ile dalga geçerken, adama adim adim yaklastim resmen. Sendede halen Lucy Liu güzelligi var
Ar gelir Osman Ağa ar gelir
Gangsta'ya karyola dar gelir
Bence demeyeyim
Yokuspokus dükü gördüm filminin fragmanından bir kesit atmış bakışlar yakıyorrr
gizemliasli kıza fotoğraf makinesi tutturmayı unuttuk püü size
Ne sevdiğin belli ne sövdüğün Gangsta , sende olmasan halim vahimVay benim esas gardaşım Yabanımmış vay. Görüyon mu hemen ne demişler bağa, dükü görmüş dükü demişler. Bi sen varmışsın. Gardaşım benim, bundan sonra Yabanelma bacımın zeytin bidonları hakkında kimse konuşmayacak, kahvaltılık tercihleri ve kaç kere çarbıldığı ile ilgili şaka yabılmayacak. Yabanım benim canım, sen bana güven, tercihlerine kimsenin karışmasına izin vermeyeceğim bundan sonra, çeri domatesinizi ar etmeden yiyin göbeğinizden. Canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?