- 20 Kasım 2018
- 14.979
- 56.578
- 598
- 35
Böyle Çocuklar Duymasın Havuç, Prens Harry, Metin Hara karışımıNeyden dolayı aklına biri geldi onu söyle belki anlarım
Vay benim esas gardaşım Yabanımmış vay. Görüyon mu hemen ne demişler bağa, dükü görmüş dükü demişler. Bi sen varmışsın. Gardaşım benim, bundan sonra Yabanelma bacımın zeytin bidonları hakkında kimse konuşmayacak, kahvaltılık tercihleri ve kaç kere çarbıldığı ile ilgili şaka yabılmayacak. Yabanım benim canım, sen bana güven, tercihlerine kimsenin karışmasına izin vermeyeceğim bundan sonra, çeri domatesinizi ar etmeden yiyin göbeğinizden. Canım benim.
Ron weasley falan mı?Böyle Çocuklar Duymasın Havuç, Prens Harry, Metin Hara karışımı
Gideyim yoğurdumu mayalayayım, ekmek için hamur yoğurayim.
Mutfak karadelik gibi içine çekiyor beni, bitmiyor işi.
Birde bana mutfak fantazisi yazıyorsun @GangstaWalk, mekan değişikliğine gidelim please.. bari onda mutfakta olmayayım. Bana da günah
Dük muhabbeti beni acıktırdı
Açlık zor şey kardeş...Dük muhabbeti beni acıktırdı
Dük muhabbeti beni acıktırdı
Benı bir sen anlarsınnAçlık zor şey kardeş...
Pardon da yoga salıncağının varoluş amacı dük kullanımı.ODTÜlü bilmem farkında mısın senden başka dük muhabbeti yapan yok. Zeytin diyoruz, çeri domates diyoruz, yoga salıncağı diyoruz ama tek dük diyen sensin
Yok daha ziyade Havuç ve Metin Hara.Ron weasley falan mı?Öyleyse kötü değil ya.
Pardon da yoga salıncağının varoluş amacı dük kullanımı.
Şimdi kız alenen dediği için üstüne kalmasın olay
Yok bacım donsuzum diyenler var daha ne olsun ne olsunPardon da yoga salıncağının varoluş amacı dük kullanımı.
Şimdi kız alenen dediği için üstüne kalmasın olay
Bizim yoga salıncağımız yok.Yuh siz o amaçla mı kullanıyorsunuz
Sizin içiniz fesatsa bu Yaban ne yapsın
Bizim yoga salıncağımız yok.
Senin var "yoga" salıncağın
Kod adı yoga.
Var azizim var. Sade çorapla geziyorum diyenler de var mesela isim vermiyorumYok bacım donsuzum diyenler var daha ne olsun ne olsun
Turuncu kafa olmaları hariç bağlantıyı kuramadımYok daha ziyade Havuç ve Metin Hara.
Yok bacım donsuzum diyenler var daha ne olsun ne olsun
Cıks öyle olmaz o.Haniii çıkar göster
Sen açık açık yazdın, inanmayan önceki sayfayı okusun
Bir de insan şaşıyor hahahahaVar azizim var. Sade çorapla geziyorum diyenler de var mesela isim vermiyorumNeverOne kardeşimiz gibi.
Hayır bunlar normal şeyler yani kendi evleri, kendi beyleri. Evde sadece çorapla takılmak da gayet olası bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?