- 20 Kasım 2018
- 14.977
- 56.550
- 598
- 35
Çünkü beynim aşırı hızlı çalıştı, özelden yazam bağlantıyı. Hayatta bulamazsın.Turuncu kafa olmaları hariç bağlantıyı kuramadım
Var azizim var. Sade çorapla geziyorum diyenler de var mesela isim vermiyorumNeverOne kardeşimiz gibi.
Hayır bunlar normal şeyler yani kendi evleri, kendi beyleri. Evde sadece çorapla takılmak da gayet olası bir şey.
Ficudumda beğenmediğim yerleri kapatıyorum sadeceVar azizim var. Sade çorapla geziyorum diyenler de var mesela isim vermiyorumNeverOne kardeşimiz gibi.
Hayır bunlar normal şeyler yani kendi evleri, kendi beyleri. Evde sadece çorapla takılmak da gayet olası bir şey.
Allah dükü tutturmasın bacım nude sizin köpeğiniz olsungizemliasli kıza fotoğraf makinesi tutturmayı unuttuk püü size
Cıks öyle olmaz o.
Çıkarır salıncağını paylaştığın, salıncak kırıldı yine halıdan devam yazdığın postlarını koyarlar üzerler seni alicjam
Burdan benim üstüme kalmaz bu
Donsuz mu?Evet salıncak kırıldığı için halıda yogaya devam ediyoruz
Hadi kanıtla aksini
Ben de çorap bile yok diyeni neden görmüyorsunuz kardeşlerim!!!Hele hele sadece çorapla ile gezenlere ne demeli!
O replikAbsolutPromise e ait yalnız.
Donsuz mu?
Cıbıl gezerken çorap giymek ne bileyim, çilek'in donla sebişmesi gibiBir de insan şaşıyor hahahaha
Sen o kadar cıbıl dur sadece ayakların üşüsün giy çorabı
ne düşünecegımı şaşırdım
Allah dükü tutturmasın bacım nude sizin köpeğiniz olsunfotoğraf makinesi tutmak ne la? kim neresini selfie çubuğu yapmış da tutmuş?
Hahah senın ev alttan ısıtmalı üstten havalandırmalı diyollar ondan halıda diyollarrrBu havada donsuz mu gezilir ODTÜlü?
Noldu kuşum?Ben yarın dışarı çıkıyorum arkadaşlar, şu an belli oldu.
30 senedir dışarı çıkmamış gibi panik olmam normal mi şu an?
Bu havada donsuz mu gezilir ODTÜlü?
Hahah senın ev alttan ısıtmalı üstten havalandırmalı diyollar ondan halıda diyollarrr
Donsuz gezilcek havami varmis??
Sakin ol dostum.Ben de çorap bile yok diyeni neden görmüyorsunuz kardeşlerim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?