Coronasavar

Var azizim var. Sade çorapla geziyorum diyenler de var mesela isim vermiyorum @NeverOne kardeşimiz gibi.
Hayır bunlar normal şeyler yani kendi evleri, kendi beyleri. Evde sadece çorapla takılmak da gayet olası bir şey.

Kiz yine mi pisti olduk?

Var azizim var. Sade çorapla geziyorum diyenler de var mesela isim vermiyorum @NeverOne kardeşimiz gibi.
Hayır bunlar normal şeyler yani kendi evleri, kendi beyleri. Evde sadece çorapla takılmak da gayet olası bir şey.
Ficudumda beğenmediğim yerleri kapatıyorum sadece

Ben yarın dışarı çıkıyorum arkadaşlar, şu an belli oldu.
30 senedir dışarı çıkmamış gibi panik olmam normal mi şu an?

Cıks öyle olmaz o.
Çıkarır salıncağını paylaştığın, salıncak kırıldı yine halıdan devam yazdığın postlarını koyarlar üzerler seni alicjam
Burdan benim üstüme kalmaz bu

Evet salıncak kırıldığı için halıda yogaya devam ediyoruz
Hadi kanıtla aksini

Allah dükü tutturmasın bacım nude sizin köpeğiniz olsun fotoğraf makinesi tutmak ne la? kim neresini selfie çubuğu yapmış da tutmuş?

Profil foton ile ve bu yorumun ile aramizda olmayi fazlasi ile hak ediyorsun arkadasim!

Şimdi size bi soru ismim estraven ve tantili olsa iki kişilik beğenimi atacaktım insanların gönderilerine

Hahah senın ev alttan ısıtmalı üstten havalandırmalı diyollar ondan halıda diyollarrr

Kim onlar onu diyenler isimlerini ver bana çabuk, sadece çorapla gezen mi, çorap bile olmayan mı, yoksa düksüz prenses mi kim çabuk söyle?

`