Noldu kuşum?
Çekik gözlerimle baştan çıkarıyorum, geyşa makyajı yapıyorum, kimono giyip direk dansı yapıyorum demedi mi zaten? İnanmayan 1644 sayfa okusunYaa nasil kahkaha atiyorum
Haklisin, sen git dükünün yanina. Zaten hepimiz daha demin o bakisi gördük.
@Vander hadi yaz bacim
Yokuspokus sen yine de insaflıymissin, çorap giymiyorim diye beni cılcıbıl etmeye çalıştı bu gadınlar kıymetini bilememişim senin.
İşim varmış.
Ama uyuduğum sanıldığı için şu an haber veriliyor
Bıyıklarımı ne ara alacaksam sabah
Ve çok tedirgin oldum bir anda. Çarpıntı tuttu durduk yerde.
Maske takacaksın boşver alma bıyıklarıİşim varmış.
Çekik gözlerimle baştan çıkarıyorum, geyşa makyajı yapıyorum, kimono giyip direk dansı yapıyorum demedi mi zaten? İnanmayan 1644 sayfa okusun
Ortası neden söküldü?O zaman gelin size efsane bi anımı anlatıyım.Kimseye de anlatmam bak.Amerikadan özenle aldığım crotchless panties tabir edilen , malum bölgeyi açıkta bırakan dantel tangamı annem ortası sökülmüş diye çöpe atmış ve bana hiç dikkat etmiyosun çamaşırlarına diye söylenmişti
Ağzım dilim lal olmayaydı da bağrıma basmayaydım seniAa giyinik miydin ki sen? Olm göbekten zeytin peynir giyinik nasıl yensin, batar ya üstün başın. Cıbılsın ki seniiğğ seniğ.
Bunu da yazalım @Vander cim. Bir materyal daha kötü emellere kurban olduDedim dedim, sonunda direği de kavrayıp aramıza alıyoz da dedim. Tövbest.
Ağzım dilim lal olmayaydı da bağrıma basmayaydım seni
Hani bana dokunmak yoğudu, ne oldu
Ana evinde yaşayınca insanın fantazi dünyası olmuyor maalesefO zaman gelin size efsane bi anımı anlatıyım.Kimseye de anlatmam bak.Amerikadan özenle aldığım crotchless panties tabir edilen , malum bölgeyi açıkta bırakan dantel tangamı annem ortası sökülmüş diye çöpe atmış ve bana hiç dikkat etmiyosun çamaşırlarına diye söylenmişti
Bıyıklarımı almak diyince bir an ciddiye alamadım mesajı sori bebişim öhmİşim varmış.
O zaman gelin size efsane bi anımı anlatıyım.Kimseye de anlatmam bak.Amerikadan özenle aldığım crotchless panties tabir edilen , malum bölgeyi açıkta bırakan dantel tangamı annem ortası sökülmüş diye çöpe atmış ve bana hiç dikkat etmiyosun çamaşırlarına diye söylenmişti
İşe düke don oyunları şaşırmadımBende annen kadar bilgiliyim. Gözümoldu. Öyle seylerdemi varmis???
Hangi birinş yazayım yarın güncel listeyi atacamBunu da yazalım @Vander cim. Bir materyal daha kötü emellere kurban oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?