- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
dün bi haber gördüm "osurukla bulaşıyomuş " diye , detayları okumadım ama olsunduMüstakbel kayınvalidemin çok iyi bir insan olduğuna inanıyorum zaten. Onlara yerleşsem çok iyi anlaşırız bence.
Beraber temizlikler, yemekler yaparız
O açık bizim şeyimizde... beynimizde canım karşim
Biri şu an çıkıp dese ki "öpüşmeyle bulaşmıyor", sevinçten uyuyamam sabaha kadar
Öbüşürken ayıpçı fotoğraf koymuş diyecektim de forumda adın çıkar dedim
Aaa kimbilir nerelerde neler yazdı
Diyorum işte buradan çıkacaksanız dikkatli çıkın, dış dünya burası gibi değil diye
Keske sebisseydim diyorsun yani. Halen geç degil daha
Ben en azından dürüstüm açık sözlüyüm. BakLoreth 3nity Yabanelma Yokuspokus sessiz sedasız kayboluyor. Sonra yok mutfak sildim yok banyo ovdum yok çocuk uyuttum efendime söyleyim uyuyakaldım bahaneler bahaneler. Yalaaaan. Kandırıyorlar sizi kızkardeşlerim! İnanmayın!!1!
Kızlar eğer ileride evlenirsem şöyle bir gelin-damat fotosu düşünüyorum, ne dersiniz ahdahEki Görüntüle 2620416
Ula silecektim 10dkyı kaçırdımSahiplenen gadın tutuşu.
Arkadaşım ben sana doğru kodları veriyorum, ısrarla yanlış kullanıyorsun. Zorro'nun kılıcı diyorum ya.
Oy Lucifer'ım yavrım. Satanik tarafım depreşiyor. Ya, ben o muhabbetin sonunu anlattım da başını anlatmadım
Ah ah, gençliğimizde donsuz da dolanırdık da, evde 2 çocuk var artık, hatırlatmak isterim. Mecbur edepli giyiniyoruz. Yalnız dün spor yaparken belki size fotoğraf atarım diye tayt giyeyim dedim, aman bir daha da giymem. Şortta huzur var. Fotoğraf da atar mıyım bilmiyorum arkamdan bu kadar konuşan insanlara.Aaa bugün bana da aynısınıLoreth söyledi taytla nasıl rahat ediyorsun dedi. Ben terlerim dedi. Demek ki o da
Şu fotoğrafa kadar çetemizin eylemleriyle ilgili görsel bir kanıt yoktu en azından, bir çuval incir gitti şuanUla silecektim 10dkyı kaçırdım
Gııııııı bu neydi gıııı senı tanımıyorum haberim yok bir şeydenUla silecektim 10dkyı kaçırdım
Ben siz gösterirsiniz diye düşünmüştümUuuv beybi. Şuan koltukta tepemde iki çocuk tepişiyor, zor durumdayım. Ne görürsem kardır diye düşünerek, yaratıcılığına bırakıyorum.
Bu prolardan kaçış yok mu aceba bir bakıp çıkacaktım, nefesinizi ensemde hissediyorum sürekli.
Pro olmak ne kazandırıyor cidden soruyorumBen siz gösterirsiniz diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?