Coronasavar

dün bi haber gördüm "osurukla bulaşıyomuş " diye , detayları okumadım ama olsundu

Su ise bakarmisin, bende gangstadan korkuyordum ve filmdelisi banlanmis ya!

Ah filmdelisi ah, degmezdi ya bacim

Keske sebisseydim diyorsun yani. Halen geç degil daha

Adamı bir sardı film bir sardı. Sever O öyle dandik filmleri izlemeyi. Filmin senaryosu ayrı, oyunculukları ayrı beter; yarısı bi çeşit ıkınma ifadesi ile geçti filmin. Güya adam elenktrik çıkarıyor elinden gtünden filan. Yakın çekim girmişler surata, aynı ifade mçarkenki ifade yani. Kalktım pc başına geçtim, uykum geldi gidip yatacam ya. Bu saatte ne sebişmesi, uyurum daha iyi.

Günahımı aldın
Dizimi izleyip geldim
Unorthodox içim aisti, buhranlara suruklendim geldim
Idrakyollariiltihabi ben diziyi afişinden bilmişim bacım

Günayın. Ooo peşim sıra gıybet kazanları kaynamış. Diablolunun halinden Diablolu anlar tabi, şaşırmıyorum.

Bu bir kodmu? Tipki Loreth in diablosu gibi?
Cok yanlis anlasilmaya musait kelimeler bunlar Yaban
Arkadaşım ben sana doğru kodları veriyorum, ısrarla yanlış kullanıyorsun. Zorro'nun kılıcı diyorum ya.
gizemliasli hoşgeldin Loreth ile profil resminle ilgili dedikodu yapmıştık birkaç gün evvel
Oy Lucifer'ım yavrım. Satanik tarafım depreşiyor. Ya, ben o muhabbetin sonunu anlattım da başını anlatmadım gizemliasli 'ya. =)) Tam da çağıracaktım kızı, aramızdan biri "dük sever birine benziyor" demişti. Kim di o? AbsolutPromise gibi hatırlıyorum. Dedim kızı kendimizden soğutmayalım, bizi BDV'deki gibi elit, zeki, seviyeli, mıhteşem bilsin. Oysa çetemizin eksik üyesiymiş meğer.
Aaa bugün bana da aynısını Loreth söyledi taytla nasıl rahat ediyorsun dedi. Ben terlerim dedi. Demek ki o da
Ah ah, gençliğimizde donsuz da dolanırdık da, evde 2 çocuk var artık, hatırlatmak isterim. Mecbur edepli giyiniyoruz. Yalnız dün spor yaparken belki size fotoğraf atarım diye tayt giyeyim dedim, aman bir daha da giymem. Şortta huzur var. Fotoğraf da atar mıyım bilmiyorum arkamdan bu kadar konuşan insanlara.

Şu an sadece üçümüz varız kızlar Loreth Yabanelma Hani göstermek istediğiniz bir şey varsa...
İki de misafir var ama göz ardı edilebilir bir sayı diye düşünüyorum
Uuuv beybi. Şuan koltukta tepemde iki çocuk tepişiyor, zor durumdayım. Ne görürsem kardır diye düşünerek, yaratıcılığına bırakıyorum.

Şu an sadece üçümüz varız kızlar Loreth Yabanelma Hani göstermek istediğiniz bir şey varsa...
İki de misafir var ama göz ardı edilebilir bir sayı diye düşünüyorum
Bu prolardan kaçış yok mu aceba bir bakıp çıkacaktım, nefesinizi ensemde hissediyorum sürekli.
İki yanım çocuk, gösterebileceğim şey erkenden kalktığı bezmiş bir surat olabilir, oda pek cezbedici değel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…