Coronasavar

Ne yaptığınızı çözmeye çalışıyorum bi sn
https://giphy.com/lOnY9qB3iWPNC
Sonuç itibariynen sürtünme kuvveti alev alev yine evet. : p

"Kod 8"i izleyen var mı, nasıl film? İlle de onu izleyelim diye tutturdu benim adam. :/
Hiç film günümde de değilim, izleyeceğim uyuyakalırım herhalde.

Çilek bdv ye konu aç bakayım
Yarın sevgılımle bulusucam dkkddkdk açık hava da öpüşücez sorun olur mu diye
Coronacılar tarafından mı yoksa ahlak polisler tarafından mı linç
Edilmek?

Ahlak polislerini tercih ederim. O konuda idmanlıyım. Diğeri henüz keşfedilmemiş bir alan

O zaman yarın sevgilime kaçıyorum asdfgh
Off bu kadar mantıklı olmak zorunda mısın?

Ahlak polislerini tercih ederim. O konuda idmanlıyım. Diğeri henüz keşfedilmemiş bir alan

O zaman yarın sevgilime kaçıyorum asdfgh
Off bu kadar mantıklı olmak zorunda mısın?
Ev le ne cem
Evlenecem
Vermezlerse kaçıcam
En iyisi kaçmak

Mantık benim göbek adım. Lyanna Mantık Mormont.

Ev le ne cem
Evlenecem
Vermezlerse kaçıcam
En iyisi kaçmak

Mantık benim göbek adım. Lyanna Mantık Mormont.

Müstakbel kayınvalidemin çok iyi bir insan olduğuna inanıyorum zaten. Onlara yerleşsem çok iyi anlaşırız bence.
Beraber temizlikler, yemekler yaparız
Resmen fetva bekler gibi cevap bekliyoruz yalnız bir açık bulsak kullanacağız

O açık bizim şeyimizde... beynimizde canım karşim
Biri şu an çıkıp dese ki "öpüşmeyle bulaşmıyor", sevinçten uyuyamam sabaha kadar

Tam bdv'ye layik yorumlar bacim.

Bende bir tane yorumda bulunayim tam olsun, nasipin ötesine gidemiyorsun iste Lyannacim
Kısmet en güzeli

Konu sahibi her şeyin başı kısmet yazmış profiline. Konu açmış eşi işsiz kalmış koronadan. Sigortasız diye işsizlik maaşı alamıyormuş yardım arıyormuş falan. 1 yıllık evli değil ama 4,5 aylık hamile... Şimdi bu konuya her şeyin başı kısmet yazsam kötü olan ben olurum

Ne yazıldıysa o kardeşim. Kısmetten öte köy yok.

Biri öyle diyordu ya, "hayirli olmasaydi, Allah o bebegi vermezdi" diye. Oda ben bu corona zamaninda bebek denemeleri yanlis buldugumu dile getirdigim içindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…