- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Biz parmaklarımızı öbüştürdük, birbirimize uzaktan kırıtıp öpcük attık, kollarımızı kendi etrafımızda sarıp bir şeyler yaptık
Bizi o an biri izlediyse kesin videoya almışlardır
Biz parmaklarımızı öbüştürdük, birbirimize uzaktan kırıtıp öpcük attık, kollarımızı kendi etrafımızda sarıp bir şeyler yaptık
Ne yaptığınızı çözmeye çalışıyorum bi sn
Çilek bdv ye konu aç bakayım
Yarın sevgılımle bulusucam dkkddkdk açık hava da öpüşücez sorun olur mu diye
Coronacılar tarafından mı yoksa ahlak polisler tarafından mı linç
Edilmek?
Çünküm aynı evde yaşamıyorsunuz. Aynı evde yaşasanız battı balık yan gider diye öpüşün ama farklı evlerde yaşıyorsunuz. Dolayısıyla normalde olmasa bile öbüşme vasıtasıyla birbirinize bulaştırabilirsiniz.
Kendimize sarılıp birbirimize sarılıyormuş gibi yaptık işteNe gibi şeyler acaba
Ev le ne cemAhlak polislerini tercih ederim. O konuda idmanlıyım. Diğeri henüz keşfedilmemiş bir alan
O zaman yarın sevgilime kaçıyorum asdfgh
Off bu kadar mantıklı olmak zorunda mısın?
Öf şu an uçtu bütün romantizm
Resmen fetva bekler gibi cevap bekliyoruz yalnızAhlak polislerini tercih ederim. O konuda idmanlıyım. Diğeri henüz keşfedilmemiş bir alan
O zaman yarın sevgilime kaçıyorum asdfgh
Off bu kadar mantıklı olmak zorunda mısın?
Niye şımarıkmışsın?Öf şu an uçtu bütün romantizm
Zaten çok şımarık davranmakla itham edildim.
Hof ben adamda zeki seviyorum ama bu beni zekiliğiyle alt ediyor çok gıcık oldum şu an ya
Cevabını verirsem şımarık gibi görüneceğimNiye şımarıkmışsın?
Ev le ne cem
Evlenecem
Vermezlerse kaçıcam
En iyisi kaçmak
Mantık benim göbek adım. Lyanna Mantık Mormont.
Resmen fetva bekler gibi cevap bekliyoruz yalnızbir açık bulsak kullanacağız
Kııız düksüzleeeerDüksüüüz
Hadi basın beğenmedimleri. Ben gidip beyime sarılayım
Ev le ne cem
Evlenecem
Vermezlerse kaçıcam
En iyisi kaçmak
Mantık benim göbek adım. Lyanna Mantık Mormont.
Biri şu an çıkıp dese ki "öpüşmeyle bulaşmıyor", sevinçten uyuyamam sabaha kadar
Kısmet en güzeliTam bdv'ye layik yorumlar bacim.
Bende bir tane yorumda bulunayim tam olsun, nasipin ötesine gidemiyorsun iste Lyannacim
Ne yazıldıysa o kardeşim. Kısmetten öte köy yok.Kısmet en güzeli
Konu sahibi her şeyin başı kısmet yazmış profiline. Konu açmış eşi işsiz kalmış koronadan. Sigortasız diye işsizlik maaşı alamıyormuş yardım arıyormuş falan. 1 yıllık evli değil ama 4,5 aylık hamile... Şimdi bu konuya her şeyin başı kısmet yazsam kötü olan ben olurum
Kısmet en güzeli
Konu sahibi her şeyin başı kısmet yazmış profiline. Konu açmış eşi işsiz kalmış koronadan. Sigortasız diye işsizlik maaşı alamıyormuş yardım arıyormuş falan. 1 yıllık evli değil ama 4,5 aylık hamile... Şimdi bu konuya her şeyin başı kısmet yazsam kötü olan ben olurum
Benim artık böyle insanlarla tartışacak gücüm kalmadı şahsen.Biri öyle diyordu ya, "hayirli olmasaydi, Allah o bebegi vermezdi" diye. Oda ben bu corona zamaninda bebek denemeleri yanlis buldugumu dile getirdigim içindi.
Uzaktan uzağa tam bir cima etmiş olamazlar. Anatomik olarak mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?